44995
F1CHL - Retro
-
#395 igen -
#394 pontosan. sztem is az:D -
#393 Vidijót láttátok?, igaz? -
#392 hát az.de hát ez van:D.eddig is azzal mentünk,ezt az egy versenyt meg már lehozzuk bill-el.nem nagy "katasztrófa":D:D:D -
#391 Hát dede -
#390 hát nem gyönyörű?? -
#389 Értem, akkor majd jó billel szórakozást, kemény lesz -
#388 igen, pontosan. én valószinü nem, mert nem fogok tudni gyakni vele. -
#387 tessék:
ez már a 2.verzió a Leopardból -
#386 nem valszínű.elképzelhető.egyelőre még keressük a féktávokat:D -
#385 mondjuk elbujhatok csapattársam tudásanyaga mögött,legalábbis ami a második véhát illetei -
#384 Kormánnyal indultok e Monacoban? -
#383 de igaz:) -
#382 talált -
#381 szép példány-sajnos kevés van már belőlük.A személyzetnek meg kellett őket semmisíteniük,ha nem tudták elszállítani -
#380 német? -
#379 majdnem -
#378 thx -
#377 ez igy van:D -
#376 nem
-
#375 igy nézett/néz ki:
-
#374 Arabok? -
#373 Gondoltam, hogy ezt fogod írni.:D:D -
#372 jó,de akkor mé nem az a neve??Egyébként állítólag ma a legjobb tank a Leopárd.Na vajon kik csinálták....?egyet találhattok -
#371 egyébként egyetértek:D -
#370 az is Tigristank:D:D -
#369 neki nincs rendfokozata.Ő a legjobb tank a világon!Najó,a királytigris azért jobb:D -
#368 LOL.
szija öcsi.
üdv itt:D -
#367 üdv Tigris:D -
#366 Jó napot Katona!
Neve? Rendfokozata? Keresnie valója itt?:)) -
#365 de nem kicsi. sose tom jól beállitani. nem megy. valahol mindig nagy az áttétel:S
jó lenne ez. csak gondolj bele.
teljes f1chl mezöny. olyan 16ember. mekorákat lehetne küzdeni?:D -
#364 Na, természetesen nem részletezem, mert semmi közötök hozzá:)) nyehehe
Brian, nekem is az volt a Liga elején még körözni 1. helyen ezért gondoltam h TC offra váltok, igy most a sürüjében vagyok, és küzdök ami többet ér a győzelemtől -
#363 Kösz!
Egyenlőre nem tervezem hogy indulok a Forma 1-ben, de volt már róla szó, hogy Alonso helyett én fogok versenyezni a Magyar Nagydíjon!:D:D:D -
#362 ok.igazán remek formája ez a tapasztalatok átadásának....
mindenesetre elég uncsi volt körbekörbe menni tök egyedül:(:(-vártam a konkurenciát,de kiderült hogy problémák voltak a váltóművel -
#361 ajjaj. ezt ne részletezd:D:D eltom képzelni hogy osztja meg veled:D -
#360 Tesztpilóta természetesen lehet, semmi nem akadályozza meg.
Hmm, az én tesztpilótámnak most tettem fel a gamét a gépére, biztos most is teszteli az aerodinamikai csomagot Monte-Carloban, majd nyelvesen elmondja a tapasztalatot:DDDD -
#359 meglátjuk! -
#358 Jobbra áát!!Lééépés iiindulj!!!
Mindenesetre tesztpilótának szeretnénk szerződtetni,hamár máshogy nem akar csatlakozni hozzánk.Neked már ugyis van egy jó kis tesztpilótád:D.
Meg különben is,kell egy mókamester:D -
#357 Akkor gyüjjön! -
#356 Mé nincs?:)) Csukd le a buditetőt!