44995
F1CHL - Retro
-
#40675 Nemnem, mert az volt, hogy egy pasi lábát és fél szemöldökét kellett leborotválni, plusz még be lehetett vállalni fazonigazítást és segg gyantázást (persze pasiknál mindkettőt), szóval punciszőr nehezen került volna bele... -
#40674 Nekem mondod? Boby megitta:S.... én meg öklendeztem, de nem gyengén:S... -
#40673 férfiaknak ugyanez, csak a faszszőrzet helyett egy kis *unciszőr volt benne. Egyetem, igy szeretlek! Bocs FŐISKOLA, röviditve FIA (buhahaha) -
#40672 micsoda koktél -
#40671 Bmeg Ági... Te megittad a lábszőrös-faszőrös-seggszőrös vizet?! ... na ezt nem gondoltam volna:D -
#40670 leszarom, hülye UEFA akkor is!:) -
#40669 ja, így igazad van :). habár erről nem tehet a Zuefa -
#40668 akkó ciprus egy kutya, messze van:))
nem a Debrecent gondoltam a romániai csapattal, hanem a Chelseat, ahogy tavaly is asszem a Cluj-al játszott. -
#40667 szervusz -
#40666 milyen Tel Aviv?Az APOEL az Nicosiai, és Ciprus.
Románia nehezen kerülhet a Debreceni csoportba, miután ugyanabban a kalapban van mint a Debrecen. -
#40665 fuck-fuck-fuck-fuck!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jön ez a tetves Liverpool helyette...annyira fasznán nem örülök. És ráadásul véletlenül se került volna be a romániai csapat a D csoportba, mert még oda ki lehetne menni...neeeee, egy Tel-Aviv(asszem izrael vagy mi a faszom), spanyol meg portugália...véletlenül se a közelünkbe...hülye UEFA! -
#40664 nem jött össze Freeeeee -
#40663 nm -
#40662 Hali Mindenki! Én is hazatértem, bár senki nem kérdezte, de azért elmondom. :) Osztom Zsófi véleményét, télleg marha jó volt a tábor és hát nem gondoltam hogy valaha is olyanokat fogok csinálni (meg inni) amik ott voltak :):):):). Azt meg Peet hsz-re, hogy csakugyan gyönyörű volt a környék azzal a sok fenyőerdővel és társaival! Köszönet a szervezőknek! -
#40661 jaja, aztán nem akartam h ne linkeljem be ezért szóltam. -
#40660 szóval ez volt az a bizonyos kép? -
#40659 jaa.értem -
#40658 fogalmam sincs, csak ütni való feje van ennyi:) -
#40657 ez ki ez? -
#40656 volt?! van...jólvan...grt Norbi -
#40655 Húbammeg, milyen ütni való feje volt lool...
Szerepelhetne a Happy Tree Friendsben:D -
#40654 hát Kubica felnyiszantotta a zacsit:)) -
#40653 :DDD -
#40652 hjaaa -
#40651 Tarja Turunen, biztos tök jó CD lehet -
#40650 az a Nightwish volt énekese -
#40649 felületesen átolvasvva, remek lehetett...
és milyen jó h nem én vezettem a vonatot amivel jöttetek biztos h nem jutottatok volna el a Keletiig időben. -
#40648 pfuu,jó reggelt.
Zsófy,Szia! Örülök,hogy jól érezted magad!
Sziasztok -
#40647 Na, blogomba beszámoló:) -
#40646 gondoltam, nem baj... -
#40645 szőke vok, nemértem -
#40644 Titok:) -
#40643 okééééj, akkor nem kell annyi mindenről írni :)
és erre is, okééééééj megint hogy vagy? jellegü kérdésre, kösz nem vok éhes válasz :)) -
#40642 most írni fogok, mert már itthon leszek. -
#40641 miért nem? :( -
#40640 Jó-jó... igazad van, de ha mindenhol kiírnék mindent...
Nem "fosnám" én le őket, de kb senki nem nagyon írogat a forumba... Jó, akkor kiemelném ........... (jó, ide inkább nem írok senkit)
-
#40639 nem tudom, Neked kell tudni, én kevés röviditést ismerek, teljes szavakban beszélek.
Azért irtam azt, mert nem csak én mondtam, csak mindig én vok kiemelve a tömegből h igen FreeF1, ezt Te mondtad, többiek le vannak fosva...
Ez igaz, sokkal változatosabb...pia, az alkohol, meg a bebaszás :) -
#40638 ego annyit tesz latinul h "én" - ilyen értelemben semminek se (= -
#40637 EGO? Az milyen rövidítés?!
Én nem mondtam olyat, h hülye vagy, sztem nem vagy az, az egyetemi élet meg nemtom milyen, én fősulira járok -
#40636 Köszönöm:)