F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Komoly, komoly😄😄 megnézem még párszor😄😄
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Hihi... Tegnap már úgyis kiküldött a boltba sörért... de majd szerzek neki egy ilyen mászó hûtõt, ha sok pénzem lesz (vagy inkább megtartom magamnak?!😄)
Amúgy kóstoljátok meg a Soproni Szõke Ciklont... tegnap azt italoztunk, és sztem fincsi😛
Amúgy kóstoljátok meg a Soproni Szõke Ciklont... tegnap azt italoztunk, és sztem fincsi😛
T.T.
Pufirizst simán el tudnám képzelni.... 😄😄😄
(Jaaaj, Zsófi, dehogyis! 😊 )
(Jaaaj, Zsófi, dehogyis! 😊 )
Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)
T.T.
ups and downs
de már régóta nem látom sehol...lehet kikerült a "körbõl".vagy már saját csapatot vett magának ahonnan kirúgják folyton 😄D
ups and downs
igen, az biztos. Mindig csak ezt lehet hallani, h igér egy qrva nagyot, nem jön be, aztán elküldik majd 10-100 milliókat követel. Vicc a csávó
T.T.
Tornyi Barnabás!!!Az az ember...a legjobb a szakmájában!Más kérdés h az õ szakmája az hogy "hogyan akasszunk rúgassuk ki magunkat és akasszunk le nagy pénzt, semmi munkával" 😄
ups and downs
Szerencsétlen Ranieri 😊.Kib*szták a Chelsea-tõl, a Valenciától (bazze, el is felejtettem hogy dolgozott ott, annyira semmi volt), és most a Juvetól is.Közben meg Mourinhonak mondta h hát a Chelseabõl õ csinált csapatot, Mourinho csak átvette
ups and downs
Scolari volt egy vicc.Lehet h korán váltották le, de eleve oda se kellett volna vinni 😊.
ups and downs
hehe 😄.Mondjuk õ tudja h kell BL-t nyerni.Dee...vhogy nem "cselszis" így elsõre...ki tudja.Hiddinket kellett vna vhogy megtartaniuk
ups and downs
hát az nagy csoda lenne.Mióta a Fradi bejutott, sztem két alkalommal volt magyar csapatnak esélye bejutni:egyszer a Dunaferrnek a Rosenborg ellen, egyszer pedig a Fradinak a Sparta Praha ellen.Amúgy se közel-se távol nem voltunk tõle.De még az UEFA csoportkörbe is egyszer sikerült bejutni magyar csapatnak...
ups and downs
örülnek ha túlélik a selejtezõ 2.fordulóját.Vagy nemtom mikor kapcsolódnak be😊.Szóval ha nyernek egy párharcot
ups and downs
hát azért lejártat ne 😊 Lényeg h érvényes legyen azért...olyan 2 hónapig innentõl számitva
T.T.
elõbb megkérdezem, h meddig érvényes... vagy az mindegy?
Free! A cucc holnap tuti, h nem jön össze... a srác arra még nem is válaszolt, h meddig szavatos...
Jóccak, én lassan ellopakodok, holnap suli:S
Jóccak, én lassan ellopakodok, holnap suli:S
kinek mi?!😊 Magas "X"-et is kiénekelheti felõlem vki, de attól ez a szám szintén 10es skálán 12 😊 ahogy a Matmatah
T.T.
Van egy hangja... Szex közben magas "C"😄😄