44995
F1CHL - Retro
-
#40715 akkor is vki felelős az egészért, mert akkor ilyen erővel (najó kis túlzással) lelőtték volna egymást, hmmm, nincs felelős mert ez egy gólyatábor ahol mindent lehet és fasza gyerekek vagyunk -
#40714 tény, de mondjuk egy ajtó véletlenül kinyilhat, vagy nyitott kocsiból vmi elkezd potyogni, akkor már kezdődhet a balhé -
#40713 bár ennek sok köze nincs a gólyatáboros történethez igazából :) -
#40712 jó, ha tágan értelmezed.én nem tettem. végülis mindegy -
#40711 ez oké, csak baleset és baleset között is van különbség.van mikor megállapítható a felelősség (most csak így írom) és van amikor nem.amit te írtál, annál nyilván nem.Ilyen velem is előfordult, mikor eltörtem a kezemet, nyilván nem a tanár a hibás, hacsak nem kér ökörséget.De ha például újságot olvasgat az óra alatt, a gyerekek meg elbarmulnak, akkor viszont már nyilvánvaló a felelőssége. -
#40710 Köztulajdon is mások tulajdona. :) -
#40709 Nem mondtam az ellenkezőjét :). A mások tulajdonát is, de ami még szarabb, hogy a köztulajdont is.Én tényleg nem értem, hogy miért jó tönkrevágni mindent.Egyszer láttam h gimis suhancok "ráfestettek" egy krikszkraksz graffitt a metro ablakára meg az ajtóra...kérdeztem magamban h most akkor jobb?Most látni fogja ha felszáll rá, hogy "húú azt én csináltam oda, milyen fasza gyerek vagyok" vagy micsoda? -
#40708 Konkrétan elég sokan vannak, akik lesz*rják mások tulajdonát, mert csak a sajátjuk érdekli... -
#40707 jó, de tehervonatból azért ritkán dobnak ki iskolások üvegeket.vagy én gondolom rosszul?:D -
#40706 rendőrségtől függ, személyvonatnál kevésbé, tehervonatnál nem gyengén Te vagy a felelős.
Nem az egyetemen válik ilyenné ez igaz, csak ott is megint összegyülnek. És már EGYETEM, FŐISKOLA és a szokásos kiskirályságok sok helyen. Akkor is egy ilyen gólyatáboros balesetért, ami nem egy egyszerü horzsolás vagy ilyesmi, igenis legyen felelős...én ezt mondom és tartom is magam ehhez! -
#40705 h imádlak:D -
#40704 Nem tudom elképzelni, hogy ténylegesen ezért téged vonjanak felelősségre.Lehet, hogy "elővesznek", de felelősségre nem vonnak ténylegesen.
Amúgy meg hülyeségeket mindenki csinál/csinált, és a fiatalok 99% nem az egyetemen válik ilyenné.Az, hogy vigyáz-e valamire vagy nem már sokkal hamarabb eldől, a családban és a suliban.Vhol erre jobban figyelnek, vhol meg basznak az egészre.Mi is ismerünk olyanokat, akik csinálnak hülye dolgokat, mégis a barátaink. Na erre mit mondotok?:) -
#40703 hát pedig igy van, a vonatért a mozdonyvezető a felelős. Ami a kocsik belsejében történik, azért a kaller, de ha vmi kihullik akkor már az én reszortom. Ez van, igazságtalan az élet! -
#40702 azért nem hinném h ezért téged vennének elő. -
#40701 muha...éjt -
#40700 Jó, én meg azt tudom, h nem vok bunkó, csak általában. Na jóéjt... vagymi -
#40699 egy szék a töltés oldalba, üveggel, PET palackkal megdobni a FLIRTet, 140nél. Állomáson meg hát, aki vmi "vicceset" csinált, mittom én elejtett vmit, mert hát a NAGY főiskola és egyetem hallgatói ilyet nem csinálnak, akkor ordibáltak nekik!
Ja és akkor ki felelőssége, h nem baszunk ki semmit az ablakon? Mert kibassza az ablakon az üveget, fejbe talál vkit, tudod kit vesznek elő? Engem, mint mozdonyvezetőt. Pedig mindenkit tudja h nem kéne kidobni. -
#40698 én meg azt mondom h nem...50% van erre is...
Tudom h hülyén gondolkozok, rizsamentesen...:) -
#40697 100% és még annál több h nem!!! -
#40696 Nézd, a csaj felépül (az egyik HÖKösnek ezt mondta a doki)...
Ki mondja, h hülyén gondolkozol? Sztem alap, h egy csúszásnál tartod a buksid...
Mi van veled?! Ki beszél itt arról, h Te gondolkozol hülyén?! Csak sztem nem úgy van... -
#40695 Afterra vki?:D -
#40694 Mi volt? -
#40693 kicsit más egy orrba rúgás mint egy ilyen balaset. Minden eseményért megvan a kijelölt személy aki felelős érted. Max ha oda van írva vagy aláírsz papírt h saját felősségedre csinálod...
Na de meglehet h szokásosan csak én gondolkozok teljesen hülyén... -
#40692 Miért?! Ha egyszer ez az igazság:) -
#40691 Nézd, kit vonjanak felelősségre azon? A szervezők mondták mindenkinek, h tartsa a fejét... azon kívül saját akaratából cselekedett... Balesetek bármikor, bárhol történhetnek. (PL tesiórán floppnál elmondta Klári, h bukfencezzünk hátra, SZÉTTETT LÁBAKKAL erre osztálytársam következő körben orrba rúgta magát, és eltörte.... felelősségre nem vontak senkit) -
#40690 az...meg amit hallok kollegáktól, h csináltak a vonaton, most nem konkrétan az a csoport, hanem úgy általánosan...egyik csoportot Fradis mv vitte, hát mesélt dolgokat, h mik repkedtek ki az ablakból, meg miket ordibáltak az állomásokon... -
#40689 ez az a válasz, amire nem számítottam :P -
#40688 veszélyes üzem :). -
#40687 hmm, biztos szívébe fogja zárni a gólyatábort...semmi felelősség vonás gondolom... -
#40686 Jah, meg volt egy csaj, aki a vizes fürdőrucis csúszós izén beverte a fejét, és amnéziás lett... arról sem tudok semmit... viszont ha te esetleg tudod Boby nevét, azt megköszönném:)... (egyszer én is majdnem úgy jártam, ahogy ő....fasza lett volna kizanyálni ott 2x3mes üvegablakon...) -
#40685 Jah, az más:D
Igen őt is Boby-nak hívtam (majd később Yoe-nak, mert azt mondta a 3 betűs nevek jobbak:P)... És épp este vele kelett volna innom (mert a szex és az alvás nem mehet a pia hatására <--ez volt a jelmondata, a táborban totál egyetértettem vele:D)
Igen, emlékszem:) iwiwen páran már be is jelöltek:P (mondjuk a HÖKösök neveire inkább:D)... de az én nevemre tuti többen emlékeznek:D -
#40684 Háááát az úgy volt, hogy volt vagy 6 Boby meg 5 Yoe a táborba... mivel én voltam Mr. Gerrison csoport csapatkapitány:D (na jó, azért, mert ritka szar a név memóriám, ezért minden srácot így hívtam:P de nem sértődtek meg:D) -
#40683 Nem, azt nem ittam meg, azért annyira nem ment még el az eszem....előtte az öt rövidből a koktál ittam meg...utána már majdnem minden mindegy volt! :):):)
Ja, és hallottam az "üvegben landolt a srác" epizódot...Attól kicsit ki voltak borulva ;)
Te amúgy hogy emlékszel így a nevekre? Akikkel elhülyültünk, azok közül kb 2t sikerült megjegyeznem. -
#40682 azta fene.house techno vegyítve rockkal?az ütős lehet :DD -
#40681 ime -
#40680 Rise FM? rendőrök?államellenes tevékenységet folytattak v mi?:) és mi az a RiseFM? gondolom rádió (hoohhehehehe jeee) -
#40679 Nem idevágó, csak megemlítem, h Rise FM-et bezárták, ráadásul a rendőrök:D szánalom bakker, szánalom az egész...na mind1, bocs, megemlítettem... -
#40678 Sry a kérdésért, de ki az a Boby?Csak h tudjuk kiről is van szó -
#40677 Én örülök hogy nálunk nem voltak ilyenek (= -
#40676 biztos volt ott olyan nő akinek....na elkapni aztán akkor mehet a fűnyíró effekt