F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lássuk: Bikini (10/4) ez mindig szól, uncsi ; Neoton Familia (10/10) ez alap klasszik ; Fenyõ Miki (10/6) van jobb száma is ettõl ; Hungária(alias Fenyõ Miki) (10/8) például ez máris jobb ; KFT (10/9) nagyon jóóóó ; Orsi (10/6) lehet énekelni rá ezerrel ; Takáts Tamás (10/2) sehol nem jegyzik az én memóriámban ; Hip Hip Boyz (10/-1) jessszus de szar
Na azért átlagban jó zene van. Ha majd sikerül a vizsga lehet egyszer benézek bár annyira azért nem vonz, inkább egy ilyen zenékbõl álló háziparty jobban vonz
T.T.
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
amúgy viccet félretéve,veszélyesen jó lett az mix.
Tessék Zsófy hallgasd meg te is😊
The only speedometer is in your head.
T.T.
Erre
Erre
Erre
ÚÚÚÚristen, és még egy halom régi zenére, aminek a címét nem tudom, és nem is jár az agyamban... Pl volt az a fájemszié... vagy mi, amit egy niga faszi énekel... Csak nemtom, h kell leírni a címét😊
Erre
Erre
Erre
Erre is😛Hihi😊
T.T.
szegény mv<#szomoru1>#szomoru1>
Ilyen is megtörténik :'(
T.T.
T.T.
hát az elsõ percben a londoniak védelme nem volt a helyzet magaslatán,lehet az öltözõben maradtak😊)
Na még 40oldal hátra van!😊
T.T.
T.T.
oks,megyek
Peet: majd 1-2percre pls MSN
T.T.
na de! most leszedem az összes részt,enkoron úgyis fent van,meg aztán úgyis ingyenes:p
amúgy ha már poén,valamelyik House részben volt egy nagyon jó:
Az epizód története röviden annyi (te biztos láttad),hogy egy beteg fogjul ejti Houset és vagy 12 túszt még Cuddy irodájában egy pisztollyal. Valamilyen problémája van,és Housetól vár választ,viszont minden gyógyszert amit behoznak elõbb 13-asnak adnak be (Dr.Hadley).Egyiktõl rosszul lesz,majd a a nõvér Housenak: "Nem sokára elveszti az eszméletét" erre House: "a betegellátás sorrendje,elõször a pisztolyos faszik" <#nevetes1>#nevetes1> mondjuk lehet csak nekem vicces,de hátha nem😊 de tény,nézve jobban hangzik,mint így olvasva
jó sok pénzük van😊)
Akit érdekel F1CL honlapján kint az eredmény. Úgynéz ki h Wilson nem fog jönni futamra és igy akkor 6. leszek, ami ideig legjobb kval helyezésem. Futam: vasárnap 19:00tól
T.T.
Nem teljesen jó forditás, de a lényege talán ez...mittom én igy ilyenkor, nagyjából
T.T.
60M eurót még vhogy értem,bár ilyen irreális összeget mindig is hülyeségnek tartottam fociban,fõleg,hogy egy játékosról van szó,de a másik verzió,hogy 20misi (ami azért nagyon szép pénz) és még Etoo-t is adják,hát az tényleg nonszensz,Mourinho jó boltot csinálhat😊
CSak én is legyek már túl júni 15én...😄