44995
F1CHL - Retro
-
#1675 Mondjuk Ralf-ot inkább sajnálom.végre összejöhetett volna neki egy jó pozíció,erre ez a fos Toyota csütörtököt mond.Még szerencse,h Trullié kibírta,így Lucky Alonso csak ötödik lett. -
#1674 hát ez könnyen lehetséges.bár lehet hogy nem a 2.kanyarba akart kiesni, annyira nem rajongok kimiért, mika sokkal jobb volt, de ez a pech séria ami öt sulytja az már nem semmi, idén már másodjára tették ki hátulról. -
#1673 Jah,bocs:D-még jó h nem vele mész.Hát most nem lennék a helyében,az egyszer biztos.De megérdemli.Mondjuk lehet h így megkímélte Raikkönent egy 73 körös szenvedéstől -
#1672 összekeversz Montoyaval:D:D LOL. -
#1671 egy jó lótúrót!Kormányozod!Haha,csak jól kormányozd és ne belém:D -
#1670 Jeff Gordon a legjobb. ez egyértelmü:D
-
#1669 értjük:D
én is azt kormányozom:)
méghozzá a 8as Heidfeldet:D -
#1668 szóval Williamset:D -
#1667 MS a legjobb,tőlem akármit mondhatsz!:D-ennél jobban már csak én vezetek(igaz,az egy Williams):D -
#1666 hát én is remélem. bár nemvagyok MS fan, de inkább mint Csalonzo... -
#1665 Remélem is! Meg kell fogni. -
#1664 Ne félj!Elkapjuk! :D -
#1663 Köszi. Ezek szerint te is Schumi drukker vagy. Talán lenyomjuk idén ezt a kis sárgs kék hülye gyereket.Hogyis hívják? Valami Alonso vagy valami ilyesmi. -
#1662 Látom huzamosabb ideig maradsz!Ez tök jó,örülök neki! -
#1661 -
#1660 Nyert Schumi!!!Hurrá!!! -
#1659 uhhh. az nemjó.
nézd a versenyt, ezt a lúzer mekláreneket. egymást lökték ki. Go Schumi&Villeneuve -
#1658 Ekkor még bőven bennt ültem.Fél öt tájékán jutottam be nagyjából!Hát a jó kurva anyjukat!Ettem reggelire két szelet kalácsot,ittam egy teát,ez volt az összes ami a gyomromban volt!Hát basszák meg! -
#1657 39900ft volt. A felépítmény az igazán drága. -
#1656 télleg nagyon jól néz ki.
mennyi is egy ilyen váz?:S -
#1655 nem még nem tettem be. csak az alapot tettem fel és azzal mentem Daytonában. jöv héten próbálkozok ezzel.
egyébként f1et mindenképp nézd meg ha nevetni akarsz, arra gondolok hogy jó sokan lesznek a lelátón:) -
#1654 Go Brian, Go! Sok sikert, mondjuk lehet már végeztél...
na mind1. majd várunk ide:) -
#1653 2006-os autókat beraktad?
Ha nem ugy kell hogy Series/cup (cts gns stb de ha nincs mód akkor csak cup)/cars töröld ki az eredetiket és másold be a cd-ről a cupos autókat.
-
#1652 Na ilyen lett a gép: Fú nagyon király örülök neki nagyon.
-
#1651 igen feltettem köszi szépen, müködik.
a modokat jöv7re hagyom, majd msnen lehet kérdezek egykét dolgot hogy mit hogyan, merre és miért. szóval köszi szépen! super a gém:) -
#1650 örülök hogy tetszett. én mondtam hogy jó lesz. és azok régi versenyeket is felelevenitik amikor még sárga volt az autó és wrangler volt sponsor.
egyébként a szinészeket is nagyon jól kiválasztották, rendkivül hasonlitanak. nagyon jó film. bár ezt a waltrip gyerekröl megváltozott a véleményem, sztem Dale sokkal jobban ment...
kár hogy már nincs köztünk, viszont ez a film méltó emléket állít neki. -
#1649 nincs mit.
rendicsek, akkor majd megnézem:) hát kiváncsi vagyok rá milyen lett. -
#1648 Na megnéztem a filmet. Nagyon jó végre arról szól amiről egy ilyen filmnek szólnia kell. Nem a sok diletáns faszságról. Nagyon jó volt.
Köszi szépen.
Progit felraktad mükszik? -
#1647 Köszi szépen a linket.
Kész van az új bringám, Holnap lefényképezem aztán majd mutatok képet. -
#1646 -
#1645 szia Petya!
ezek szerint akkor kellenek a kodekek. keresem is a linket. egy pill.
szóval itt találod. jó szórakozást hozzá! :) -
#1644 Petya legyszi adj linket a kodekhez. Előre is kösszi. -
#1643 blöki!mit vigyek????
-
#1642 és az ki? -
#1641 Katherine Heigl -
#1640 akkor egyenlöre ezzel a képpel búcsúzom retrotól:
-
#1639 erröl van szó:D
én is, én is.
sztem sokkalta jobb. de majd free mondja hogy nem:D -
#1638 maggie -