44995
F1CHL - Retro
-
#1715 A fene. De ez igy nem jó, hogy megyek igy vb-ét? A1-ring már rég nincs. -
#1714 igen, -
#1713 hát jók voltak. de bele kell törödni, bár igy a 119.percben kapott gól fájdalmas.
vb elött még azt sem hitték hogy ideáig eljutnak, sztem gratulálni kell maguknak.
Szép volt! remélem 3.hely meglesz. -
#1712 Öszinte részvétem. Elverték őket az olaszok. Én nem szeretem a focit, de német párti voltam. -
#1711 Letöltöttem a modot az f1-hez. De a török pálya nem mükszik helyette a1-ring van, neked is? -
#1710 Gondolom hogy szivessen látnátok de nem anyira csípem az ilyen játékokat, inkább F1,Nascar game. -
#1709 Basszus,mi az hogy "divatdrukker"???Ezek meg klubbuzik!Hogy a Juve,mint csapat ártatlan,ezért nem kéne őket büntetni.Hát azért próbáljanak már meg objektívebbek lenni.Én próbáltam nekik ebben segíteni,de neeeeeee.A Juve szent és sérthetetlen,mint a nemesség jogai.Hát kapják be! -
#1708 Nah egyelőre 0-0.Köcsög digók sajna nem játszanak rosszul,de a németek úgyis nyernek!Nemtom,nekem sokkal szimpatikusabb volt a 2000-res olasz csapat,bár akkor nem huztam fel magam az sg-és hülyékkel(ld:"gabber_saviola-nevetséges egy ember,remélem ide is benéz majd!).Egyébként ez az sg....mindenkit,aki új,vagy nem egyezik a véleményük "ledivatdrukkereznek",csak azért mert ő azt is tudja h hány fűszál van a Juventus pályáján.Utálom az ilyen hülyéket!Meg nevetek rajtuk!
Überalles Deutschland!! -
#1707 végül is azok voltak... de sokat mentem miatta, egyáltalán azért is hogy visszaadják a pénzt.
Brian! ha megszerzed, az nem semmi lesz... -
#1706 van még egy kódom ehhez... ami müködik is.
ha gondolod szivesen látnánk téged is... -
#1705 Az szomoru. Elég jónak tünik pedig. -
#1704 hát csak hárman(Jeff,Jeff öccse meg én).De sajna a kiegészítővel csak ketten tudunk játszani,ezért kellett volna h meglegyen mégegyszer a játék.dehát a kódok....
a sima EEvel az a baj,h az egész világon csak mi hárman játszunk vele neten.... -
#1703 Értem. Akkor elég korrektek voltak. Ezzel a gammel is játszotok a neten? -
#1702 nem,ez a sima EE.nem pedig a kiegészítő.Egyébként viccavették a gamet és visszaadták a pénzt is.Majd én beszerzem neki!:D -
#1701 Ezek szerint kicserélték. Mit mondtak a boltba? -
#1700 ez is:
bár ez már ma volt... -
#1699 tegnapi csatáról készült kép:
-
#1698 egyszer úgyis megverem. -
#1697 hja. jó lehetett. én Battlefieldel nyomultam, jó kis gém:D
ööö. Grat Gab:D
Brian! Gab jobb mindkettönknél ugyhogy töle nem szégeny kikapni:)
hát sajna én nem mek veletek:(
marad EE elsö. egyébként van még egy kódom ha rátudod venni andit:D -
#1696 na vége a komédiának. a pénzt visszaadták, én meg többet nem veszem meg ezt a gémet. -
#1695 nah,EEztünk Gabbal.1vs1.Csak az utolsó game-ről érdemes szót ejteni.Egy félmaratoni ütközet után(játékidő:3 óra 40 perc-ez a játékidő számláló szerint) végülis Gab nyert,a végére lesöpört,mert kifogytam kajából:(.Volt olyan amikor én álltam jobban,de ezt nem sikerült kihasználni:(.Azért jó volt.A pálya mondjuk elég fos volt,de tűrhető.
-
#1694 kezdek bekattani ez az EE AoC miatt. rohadt szemetek.... -
#1693 "nincs csapatsorrend" :D -
#1692 -
#1691 angol:semmiség-ezt jelenti.
hát az angolszászok hülyék-ez nem változik -
#1690 a németet értem:D
angolt nem:D -
#1689 es macht nix!
vagy angolosan:nothing at all! -
#1688 kössz. -
#1687 itt a link:http://downloads.soccergaming.com/download.php?id=00000092 -
#1686 Uristen még egy kamikáze. -
#1685 Útban az újabb Montoya:
-
#1684 és a megérdemelt öröm:
-
#1683 Sumi:
laza életmód könnyü gyözelem:)
-
#1682 elég rendesen -
#1681 Lusta mint a dög. -
#1680 Go Sumi:D
-
#1679 -
#1678 USA GP
CSALonzo:
-
#1677 menjen Monty helyére a McLarenhez:) -
#1676 jaja. Ralfot én is sajnáltam nagyon. meg Villeneuvét is. végre jó volt az autó, erre most besül a motor. pech. neki van helye az f1ben, remélem marad...