44995
F1CHL - Retro
-
#1795 na nézzük csak:
Bahrain: sajátommal mentem.
Malaysia: nemfeküdt a pályan, GYAKOROLTAM RÁ, de nem ment, van ilyen. egy netes setuppal mentem.
AP: nemvoltam.
SM: egy Bull által adott setuppal mentem!
Barcelona: volt egy sajátom, azzal mentem, mivel itt sokat mentünk együtt ezért még a "régi szép idökröl" maradt.
EU: Na erre gyakoroltam becsülettel, jól is mentem, de kevés voltam, ennyi. és hihetetlen lesz számodra de nem a tieddel mentem.
Monaco: igen, itt a tieddel mentem, mert ezen a pályán egykört se tudtam menni, DE már ott voltam korán a verseny elött és gyakoroltam.
nem kell elmenned, nem azért mondtam! még ha hihetetlen is...
söt a ligából se kell elmenned...
én azt hittem hogy szivesen adsz setupot, de ezzel csak magadat árultad el... ha ezt tudom akkor nem kértem volna, elhiheteted...
nekem az az elsödleges célom hogy jól érezzem magam a ligában, nyilván nemvolt annyi idöm ez tény, de most lesz, és KÉPZELD majd fogok is gyakorolni...
igazad van ez az invitálás hülyeség. legközelebb nem is teszem meg, de SEHOVÁ. -
#1794 Azért kösz a lehetőséget,jó volt ide irogatni,de sajnos feljebbvaló hatalmak megkérdőjelezték ittlétem jogosságát.Kár hogy nem te indítottad a topicot.Ja,még elnézést kérek,hogy néha hozzászólásaimmal csökkentettem Williams-topicod színvonalát.Mégegyszer BOCSÁNAT!Biztos jól ellesztek majd hárman,Free is örülni fog majd,szóval mindenki boldog,nem is történhetett volna jobb dolog.
A csapatról:ha te ezt akarod,ám legyen. -
#1793 GRT!De nem is ez a baj.Nemtom kinek az ötlete volt.
Tök mindegy.Már itt se vagyok. -
#1792 Már itt se vagyok!!Akkor előbb gondolkozz,hogy kit hívsz meg!De tudod mit,igazad van!El is húzok innen!Tök felesleges vagyok.A ligából is kiszálljak,csak azért mert te "hívtál meg"?Oké!Csak azt felejted el,hogy én legalább dolgozok ezekért a kibaszott setupokért,pedig néha már kurvára elegem van belőle!Nekem ne gyere,hogy nem volt időd.Persze,hogy sokkal kevesebb volt,de le se szartad az egészet,úgyhogy ne gyere nekem itt a ligával jóvan??Azon gondolkozz,hogy kinek a setupjaival mentél....vagy szólj ha csináltál magadnak.
Kurvára nem érdekel hogy nyilvános fórum!És akkor mi van??Nézzük hárman!Nagy kaland!!Talán nem kerülünk a Blikk címlapjára!De nem biztos.
Ez az invitálás meg egyenesen.... -
#1791 az tippem, a gondodra, hogy nem megyek a meccsre...
ha nem ez akkor nemtom.
ha ez, akkor meg nem értelek miért kavarsz belöle ekkora szart, de most már edd meg amit föztél! Gratulálok! -
#1790 jó, gratulálok.
csak jelzem egy nyilvános forum! valami gondod van nemtom mé nem msnen keresel meg, jó tegnap nem nagyon voltam, ez igaz. de asszem elérhetö vagyok, ÁLTALÁBAN!
na detto, engem is annyira érdekelnek a te dolgaid hogy el se tom mondani...
persze, hogy megkérhetsz, én ugyan többet NEM! ezen a forumon se lennél ha én nem invitállak, meg a ligába se. szóval...
jó, gondolj csak amit akarsz, de hogy mi a gondod még mindig nemtom... vagy hogy mi nem tetszett neked?
asszem nem kéne egy csapatban sem mennünk...
sőt biztosan! -
#1789 ugyancsak megszokás kérdése -
#1788 Nem is érdekel!Ne adogass tanácsokat ha megkérhetlek!
2.Szarok bele a dolgaidba!NEM ÉRDEKEL!
Az hogy nem tetszett,az se érdekel.Nekem meg más nem tetszett.
Egyébként tudom,hogy mi a gondom!NE AVATKOZZ BELE A DOLGAIMBA!""AZÉRT MÉG NEM VAGYOK IDIÓTA,HOGY NE TUDJAM,HOGY MIRŐL MIT GONDOLOK!! -
#1787 2 helyesirási hiba belecsúszott, de evvan! -
#1786 1. Ha nekem gondom van azt megmondom egyenesen, nem beszélek fére és össze-vissza.
2. Nem szoktam mások dolgába beavatkozni!
3. És nem szokásom mások nevében beszélni! Finoman szólva se tetszett a #1768as hozzászólásod! úgyhogy...
úgyhogy még nekem lehetne gondom...
abban igazad van, foggalmam sincs mi a gondod!!! de talán te se tudod... vagy én nemtom. sztem vezetsd le a feszültséged valamivel. az jót tesz! hmmm? -
#1785 Nevetek én mindenkin!Még saját magamon is.
És mindkettőt joggal teszem.Mert tényleg én vagyok a hülye.De legalább belátom,nem mindenki teszi ezt pont pont pont
Nem mondom,hogy mindig tökéletes az emlékezetem,de talán nem felejtem el mindazt,amit jó másfél hónappal korábban mondtam.
Tényleg hülye vagyok,felesleges tépni a szám.Nem is érdekel az egész faszság. -
#1784 Ugye?:D
Persze én vagyok a fasz. -
#1783 Ja hát igy könnyü, Rokoni kapcsolat. -
#1782 Persze h jól elvoltunk.Mégiscsak unokatestvérek vagyunk.
De most ez a békepipás dolog nem megy.Persze azt se tudja mért haragszom most rá.De nem érdekel.Nem tudja,hát nem tudja. -
#1781 Ez fura, idáig jól el voltatok. Na mindegy, szivjatok el egy béke pipát, aztán térjünk vissza a régi kerék vágásba. -
#1780 Áá veled semmi baja.Csak velem.De ez kölcsönös. -
#1779 Olyan ellenséges vagy mi van? -
#1778 Kár a gőzért -
#1777 Nem megyek bringázni. Még sose voltunk ilyen dh pályákon.
Most azon fogunk száguldozni, amelyiken vb futamot rendeznek.
Remélem egybe érek haza, de kiru lesz. -
#1776 Képzel el én mondom!Talán majd rájössz egyszer magadtól.Érdekel is,hogy mit beszéltek,nekem 8x8!Tartozik is rám...
Az se érdekel,hogy filmet néztél.Egészségedre.
MÁS:
PECH!FOS A GÉPED VAGY A CD-D... -
#1775 nyaralás? -
#1774 Oké akkor jövő hét. Kb 1 óra és irány osztrákia . -
#1773 Oké Akkor nem bocsánat. -
#1772 pfff.
ha te mondod...
egyébként Petyával megbeszéltük itt, Ö sem volt, szóval...
amúgy filmet néztem és azért nemjöttem eddig msnre ma.
Egyébként a saját neved beszélj csak!!!
MÁS:
hja, nálam nem megy CM3, az elmúlt 30percben azzal egerésztem, de nem sikerül megcsálni -
#1771 ezzel nincs is semmi gond,de máskor ne mondj olyat amit nem tartasz be.Köszönöm!
Egyébként ez elég nagy baromság,nem tom levakarni őket,...nem muszáj velük beszélni.
Csak ennyi...
Egyébként ami igaz,az IGAZ.-de nem érdekel -
#1770 iwiw üzenöfalra is irtam.
nemgond.
akkor majd keressük egymást
én csütörtökig vagyok, aztán nem leszek egy ideig. -
#1769 most mivan?
nem vagyok msnen állandóan, ez inkább elöny mint hátrány.
ugy vagyok vele mint Petya! ha felmegyek sokáig nemszabadulok onnan... -
#1768 Óóó ne kérj bocsánatot.Ő se szokott jelentkezni,szóval semmi gond....
Cccccccccccc...áh -
#1767 Petya bocs hogy nem jelentkeztem, de most nem volt időm sajnos.
Hétvégén sem leszek ugyhogy jövőhéten , oldjuk meg ezt az f1-es problémát.
Elöre is köszi.
-
#1766 Ugyancsak kösz...
Hmm,ez azért.... -
#1765 kösz...
kár h nem voltál funrace-n:D:D
egész jó volt.négy célbaérővel -
#1764 vagy ezt:
-
#1763 ha rossz kedved van, válaszd ezt a képet:
-
#1762 úgy kell neki -
#1761 az ilyen nagy már nekem se.
más nem jutott most eszembe. sry. -
#1760 de már tom: Hornyák Hajnalka-nak hivják. -
#1759 hát nekem nem nagyon jönnek be az ilyen XXXL-es mellméretű lyányok -
#1758 :D:D:D LOL
a nö polgári nevét nemtom, de Dundikának becézik. talán épp a duplalégzsák miatt:D -
#1757 ki a rák ez?mindenesetre nem kell tartania az autóbalesetektől!a dupla légzsák szériatartozék nála... -
#1756 szóval erre a nöre gondoltam: