44995
F1CHL - Retro
-
#40835 Jaja. És én még képes voltam moziban végigszenvedni. Oh, my god! A nem semmi, hogy premier után kb három héttel is majdnem teltházzal vetítették. -
#40834 az utolsót még véletlenül sem.elég volt olvasni a sztoriját -
#40833 Sziasztok!
Peet, megnéztem Benjamin Button különös életét. Jó film volt, épp a hangulatom is megvolt hozzá, úgyhogy tényleg rendben volt a dolog. Mondjuk többen mondták, hogy végig sírtak rajta, meg katarzis volt ezerrel, én azért annyira nem merültem el benne.
Meg előtte a Másnaposokat néztem, ha esetleg valaki nem látta volna, akkor ne hagyja ki!
Ja és még egy: aki viszont nem látta a Becstelen Brigantykat, az ne is nézze meg. -
#40832 a semmit tényleg nehéz :) -
#40831 ennyit ne írjatok, nem tudom visszaolvasni...:) -
#40830 neeeem, csak hát az ajándékozás:) -
#40829 Uhhh köszönöm... azt akarod, h énis úgy járjak, mint az a kis rózsaszín izé?!:S... szeeeegéééény...:'( -
#40828 Igaz nem születésnap, de ajándékról szól!:) Ez a névnapi köszöntő:) -
#40827 Köszönöm! -
#40826 Boldog névnapot Kívánok Zsófy! -
#40825 Köszönöm fiúk! -
#40824 Boldog névnapot -
#40823 Boldog névnapot! :) -
#40822 Drága, Egyetlen és kedvenc Zsófink!
Boldog névnapot kívánok neked! -
#40821 ez jobb
-
#40820 rotfl:D
Én lassan munka... -
#40819 máskor lehetőleg 1 hsz-ben írjatok le mindent, ma is csomót kellett visszaolvasnom :D -
#40818 Ez egy állat... biztos láttátok már:)
egyik
másik -
#40817 komoly gépezet :) -
#40816 kitérdekel kösz -
makker25 #40815 Kiszivárogtak az új Audi A8 hivatalos képei. Azt mondták forradalmi lesz, de szerintem semmi extra: Az új Audi A8 -
#40814 -
#40813 -Kèrek egy kenyeret.
-Kifli lett.
-Maradhat? -
#40812 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá Norbi! 69, és 50ér, ami jó, de névre szól...:S:S:S az gáz???? Pls válaszolj gyorsan!!! -
#40811 :DD -
#40810 Hát egy óriási kommentet kell megosztani itt.
Volt egy ilyen cikk az index.hu-n:
"Felipe Massát 4 és fél órán át műtötték"
Operáció stb, lehet olvasni róla, h akkor elkezdheti a felkészülést, erre egy komment:
"Már csak Kiminek kell új májat kapnia, és teljesen egészséges lesz a csapat! :)))))"
Hát nagyon LOL:D -
#40809 Zsóf, üzend meg majd Balázsnak légyszi h boldogat nékije! Köszi -
#40808 Hát akkor nálunk nem sűrűn lenne jogelmélet előadás :D -
#40807 jóéjt! -
#40806 Hát azért sztem ezt az első hóban nemnagyon fogom tudni játszogatni... Meg a mikro beleszámít a diplomába....
Na jóccak, én bedobom magam az ágyikómba:) -
#40805 :DDDDDDDDDDDDDDDd -
#40804 "Én sem voltam ott az elmúlt évben minden előadáson,mégis megtartották :D :D"
Bebaszna, h tényleg elmaradna ha nem lennél ott:)
" Kedves Hallgatok. Mivel Barta "Petey,Jeffrey,Jeff Gordon, Peet, Peetör" Péter nem jelent meg, ezért a mai előadást elnapolom. Majd időpontot az előbb emlegetett diáktársuknál kérhetnek" -
#40803 Amit Petey ír az jól hangzik, tényleg az a jó, hogy nem kell mindenhova bejárni, csak ami kötelező.
Hát reméljük a legjobbakat! -
#40802 Zsófy.Pénteken úgy látom egy kivételével csak előadásaid vannak,már pedig,ha azok nem kötelezőek,és ha dolgozni szeretnél,akkor azokat kihagyod,és jó barát-barátnőtől elkéred a jegyzetet.
Én sem voltam ott az elmúlt évben minden előadáson,mégis megtartották :D :D -
#40801 Nem is kért senki sajnálatot...
így van. -
#40800 Jó, de egy cégnek sem éri meg éjfélig alkalmazni... akkor nincs csúcsforgalom vásárlókból:S...
Jah, meg ahogy Móricka elképzelte... Ma voltam benn szerződést módosítani, és mondta a supervisorom, h péntek-szombat vannak:S... de remélem változik! -
#40799 óóóó, TESCO... na ja igaz, hát marad akkor a szombat-vasárnap -
#40798 Nem is kért senki sajnálatot... Csak eléggé kéne a pénz... na mindegy, nem forumtéma... -
#40797 ja, de a hostesskedést nem úgy adják, ahogy én kérem... 16tól... és meddig? 00:00ig? Egy bolt sincs úgy nyitva...:S Rohatdélet... -
#40796 az általános iskolásoknak és a középiskolások is hétfőtől péntekig vannak suliba és nem sajnálom őket, hmmm, az egyetemistákat se fogom, sőt a fősulisokat se:))