F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
legközelebb már tudni fogom
All round the fields of Anfield Road,Where once watched the King Kenny play (and could he play),Steve Heighway on the wing,We had dreams and songs to sing,about glory, round the Fields of Anfield Road
Peet!
itt tudsz tájékozódni ---> http://www.vsr.hu/2008/forum/viewforum.php?f=49 (bocs nem tudom hogy kell linkké alakítani)
mivel közös szervezésû bajnokság lesz ha minden igaz, ha jól tudom így ingyenes lesz, szerintem úgy volna a legjobb ha az alap nascar autókkal mennénk az alap sknieikkel (bár lesz egy kis harc Stewart autójáért :$)
egyenlõre még minden tervezés alatt van, szóval nem tudok konkrét információval szolgálni a szezonkezdést illetõen
All round the fields of Anfield Road,Where once watched the King Kenny play (and could he play),Steve Heighway on the wing,We had dreams and songs to sing,about glory, round the Fields of Anfield Road
T.T.
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
T.T.
T.T.
Részemrõl simán
Pár kérdésem lenne hozzád,mint szervezõ Úrhoz😄
-Tagdíj lenne? és ha igen kb mennyivel kellene számolni?
-Szezonkezdeten gondolkodtatok már?
-Original Nascar kocsikkal mennénk vagy custom paintet is lehet kreálni?
Bocs,a sok betanulós kérdés miatt,de amúgy az ötlet tetszene mindenképpen😊
The only speedometer is in your head.
Sikeres napom volt,elégségessel átmentem a közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló tantárgyból (röviden közig. eljárásjogból). Szerencsém is volt,mert a beugró kérdéseknél (írásbeli vizsgánál!) kicsit bizonytalan voltam,ha ebbõl az ötbõl három nem lett volna teljesen hibátlan nem is javítják tovább a dolgozatot,onnan 1es.Így jártam múltkor,nagyon örülök neki.
Másik vizsga 12tõl volt,jogelmélet.Bejön a tanár,leültet mindenkit,és feláll mondani akarja a kérdést (mondom magamban csak ne a jogdogmatikát) erre Õ: A jogdogmatika általános kérdései,ó mondom de jó lesz.Végül is,írtam egy oldalt,tagoltan,sorvezetõvel,szépen,lényegre törõen,remélem kettes meg lesz,mert sajnos annyira jól ezt a témát nem tudtam.
és most itthon,kis pihi,aztán jövöhéten folyt köv,két szigorlattal ráadásul,úgyhogy jó lesz ez a hétvége😞
Free,egészségedre! Hát azt nem mondom,hogy nyálcsorgató az étlap,de ha te mondod,biztos finom volt😊
T.T.
Én pedig hivatalosan, szerzõdésileg is tegnaptól fogva mv vagyok.
Csütörtökön kell legközelebb menni dolgozni addig here-vere ezerrel, majd péntek éjszaka, utána pedig kedden-szerdán Gyõrben tipus tanfolyam, aztán utána még kérdéses...hehe.
T.T.
Peet! gondolkozunk egy NASCAR ligán! VSR nyomatná én ott vagyok ilyen szervezõ féle, de lehet a HRC is be segít..
Indulnál? Rfactorral lesz.. Van ez az uj VHR mod..
Szóval ?
Downhill!!
Ígérem, ha lesz idõm, megnézem😊 (így elsõre rohadt jól néznek ki a kaják😄)
Azt hittem, h vmi gyorskajáldába rohansz ki egyedül (fuuu úgy érzem, tegnap du nem voltam toppon, minden félrement😄)
Free, levél repült iwiwen!
Irtad h felkeltettek, kérdezem h a sirból?!😊
Mérted az idõt, h meddig voltam?😛 Ja hát elég sok mindent ettem, de hát egyszer lesz az ember mozdonyvezetõ.
Itt voltunk.
Étlap menüben pedig megláthatjátok h mit ettem. Levesként egy mizo leves lazaccal aztán Teriyaki ételek közül a pálcikás csirkét majd egy Sashimi szettet végül pedig egy Maki Sushi szettbõl ami 6db abból egy királyrákosat. Tök jó volt.
T.T.
Huh, pedig elég soká távol voltál... mennyit ehettél, és mégsem vagy tele?😄
Mindenesetre az alvást felfüggesztettem (10 perc alatt 3an keltek fel😄)
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
lemondtam a munkát is,júliusig kb nulla szórakozás😞
T.T.
1-es tételt húztam (a hiedelmekkel ellentétben, én nem elõröl kezdem a tételek tanulását, tehát nincs az, hogy "az elsõt tudja mindenki a legjobban😊). Mindenesetre, azért örültem neki! Szerintem 80%át elmondtam, még a fogyasztói racionalitáshoz Gossen bácsi törvényeit is kapcsoltam, aztán mikor befejeztem, elkezdtek kérdezõsködni. Volt, amire nem tudtam a választ😞. "Mik a közgazdaságtan részei" vagymi. Két nõ és egy férfi volt a bizottságban, a nõk "szivattak", a bácsira csak rá kellett mosolyognom, és azt mondta, nincs kérdése.😊
T.T.
T.T.
Na, én lassan el, meg fog enni a penész, vagy én magam az unalomtól?!😄 Fél 3tól tessék drukkolni!!!
T.T.