F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsófy
ja

\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)

Gerrard93
okés köszönöm szépen, béna vagyok az ilyenekhez 😊
legközelebb már tudni fogom

All round the fields of Anfield Road,Where once watched the King Kenny play (and could he play),Steve Heighway on the wing,We had dreams and songs to sing,about glory, round the Fields of Anfield Road

antijuve
úgy hogy "URL beszúrása"

ups and downs

antijuve
vagy mi

ups and downs

antijuve
VADDAFAKK!!!

ups and downs

Gerrard93
Sziasztok!

Peet!
itt tudsz tájékozódni ---> http://www.vsr.hu/2008/forum/viewforum.php?f=49 (bocs nem tudom hogy kell linkké alakítani)
mivel közös szervezésû bajnokság lesz ha minden igaz, ha jól tudom így ingyenes lesz, szerintem úgy volna a legjobb ha az alap nascar autókkal mennénk az alap sknieikkel (bár lesz egy kis harc Stewart autójáért :$)

egyenlõre még minden tervezés alatt van, szóval nem tudok konkrét információval szolgálni a szezonkezdést illetõen

All round the fields of Anfield Road,Where once watched the King Kenny play (and could he play),Steve Heighway on the wing,We had dreams and songs to sing,about glory, round the Fields of Anfield Road

Freedom88
háát megcsináltatják velünk a tipust és aztán sajnos ranglétra szerüen kell mennem, vagyis elõször csak ott tolatgatok fradiban, majd aztán jöhet a nyilt pálya, de nagy esély van h olyan 1-1,5év múlva Taurus fordába kerülünk és akkor csak azzal fogok menni. Ennek örülnék mondjuk

T.T.

Freedom88
legalább úszol egy jót utána

T.T.

Zsófy
ZSííír, örülök

Zsófy
Kösz, nekem már van... ellopom bátyám szolgálati fegyverét, kihajtom a kocsi lelkét, majd vhol a Dunaparton fejbelövöm magam😊

Zsófy
Wow, tauruszon leszel?

Freedom88

T.T.

antijuve
tragacs.

Najó, csak vicceltem =))

ups and downs

antijuve
gratula!

ups and downs

Freedom88
remélem nekem is jó lesz, bár min. 1 év mire fogok rajta menni egyedül, de azért örülök h ez meglesz a tarsolyban😊

T.T.

Freedom88
azért gratuláció!

Köszi, nekem izlett

T.T.

Jeff Gordon
Szia Petya!

Részemrõl simán
Pár kérdésem lenne hozzád,mint szervezõ Úrhoz😄
-Tagdíj lenne? és ha igen kb mennyivel kellene számolni?
-Szezonkezdeten gondolkodtatok már?
-Original Nascar kocsikkal mennénk vagy custom paintet is lehet kreálni?

Bocs,a sok betanulós kérdés miatt,de amúgy az ötlet tetszene mindenképpen😊

The only speedometer is in your head.

Jeff Gordon
nagyon jó kis mozdony ez,bár nem ismerem,csak így külsõre mondom😊

Jeff Gordon
Sziasztok!
Sikeres napom volt,elégségessel átmentem a közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló tantárgyból (röviden közig. eljárásjogból). Szerencsém is volt,mert a beugró kérdéseknél (írásbeli vizsgánál!) kicsit bizonytalan voltam,ha ebbõl az ötbõl három nem lett volna teljesen hibátlan nem is javítják tovább a dolgozatot,onnan 1es.Így jártam múltkor,nagyon örülök neki.
Másik vizsga 12tõl volt,jogelmélet.Bejön a tanár,leültet mindenkit,és feláll mondani akarja a kérdést (mondom magamban csak ne a jogdogmatikát) erre Õ: A jogdogmatika általános kérdései,ó mondom de jó lesz.Végül is,írtam egy oldalt,tagoltan,sorvezetõvel,szépen,lényegre törõen,remélem kettes meg lesz,mert sajnos annyira jól ezt a témát nem tudtam.

és most itthon,kis pihi,aztán jövöhéten folyt köv,két szigorlattal ráadásul,úgyhogy jó lesz ez a hétvége😞

Free,egészségedre! Hát azt nem mondom,hogy nyálcsorgató az étlap,de ha te mondod,biztos finom volt😊

Freedom88
VKI ESTE PROGRAM?!!?!?!?!?!?!? Senki nem lesz sehol ahogy látom, Roland se, hmmm...tökjó😊

T.T.

Freedom88
neeeem, Anyám hivott meg, nagyon finom, mondjuk 4 embernek volt 12e Ft, de hát ez van, egyszer ki kell próbálni. Attól h jól néz ki nem jelenti h finom is, kicsit iztelen a dolog, de nagyon lehet élvezni azokat a minimális izeket. Nyami azért😊

T.T.

Freedom88
hülye mv, hülye mozdonyvezetõk!!!

Én pedig hivatalosan, szerzõdésileg is tegnaptól fogva mv vagyok.
Csütörtökön kell legközelebb menni dolgozni addig here-vere ezerrel, majd péntek éjszaka, utána pedig kedden-szerdán Gyõrben tipus tanfolyam, aztán utána még kérdéses...hehe.

T.T.

Zsófy
Na, túl a mai napon😊 Jófejek voltak a vizsgáztatók😊 Leszámítva, h lesántultam:'(... Egy faszi izomból sarokkal az egész súlyával rálépett a lábamra, mert az MV berángatta az egész vonatot, mikor megállt...😞

gordon 24
Szevasztok!

Peet! gondolkozunk egy NASCAR ligán! VSR nyomatná én ott vagyok ilyen szervezõ féle, de lehet a HRC is be segít..

Indulnál? Rfactorral lesz.. Van ez az uj VHR mod..

Szóval ?

Downhill!!

Zsófy
Sírból? Igen, amilyen mélyen aludtam, körülbelül, onnan😊
Ígérem, ha lesz idõm, megnézem😊 (így elsõre rohadt jól néznek ki a kaják😄)

Azt hittem, h vmi gyorskajáldába rohansz ki egyedül (fuuu úgy érzem, tegnap du nem voltam toppon, minden félrement😄)

Zsófy
Jóreggelt! 4 óra alvás rulz, 10-re megyek vizsgázni, tessenek drukkolni!!!

Free, levél repült iwiwen!

Freedom88
jóregg
Irtad h felkeltettek, kérdezem h a sirból?!😊

Mérted az idõt, h meddig voltam?😛 Ja hát elég sok mindent ettem, de hát egyszer lesz az ember mozdonyvezetõ.

Itt voltunk.
Étlap menüben pedig megláthatjátok h mit ettem. Levesként egy mizo leves lazaccal aztán Teriyaki ételek közül a pálcikás csirkét majd egy Sashimi szettet végül pedig egy Maki Sushi szettbõl ami 6db abból egy királyrákosat. Tök jó volt.

T.T.

Zsófy
Hm?
Huh, pedig elég soká távol voltál... mennyit ehettél, és mégsem vagy tele?😄

Freedom88
a sírból?!😊
huh érdekes volt ez a japán kaja, tele vagyok de mégse

T.T.

Zsófy
ÖÖÖ keltettek, sorry😊

Zsófy
Én sem jövök, sry😄.... vagymi😊

Mindenesetre az alvást felfüggesztettem (10 perc alatt 3an keltek fel😄)

Gatti
én lehet kinézek vasárnap 😄 most már úgyse kell tanulni 😄

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

Jeff Gordon
részemrõl szintén,most jön majd a java a vizsgáknak,egyenlõre sajnos nem állok túl jól😊
lemondtam a munkát is,júliusig kb nulla szórakozás😞

antijuve
nagyon kizárt dolog

ups and downs

Freedom88
köszi

Omm, jövõhétvégén WSR a Hungaroringen...Vki jön?

T.T.

antijuve
grat

ups and downs

Freedom88
na akkor jólvan, reménykedünk a legjobbakban!

T.T.

Freedom88
jaja, csak holnap nekem jelenésem van a fõnöknél és a f*szom tudja mit akar...inkább marad lehet szombat, minden egyszerübb, TALÁN!

T.T.

Zsófy
Köszi😊
1-es tételt húztam (a hiedelmekkel ellentétben, én nem elõröl kezdem a tételek tanulását, tehát nincs az, hogy "az elsõt tudja mindenki a legjobban😊). Mindenesetre, azért örültem neki! Szerintem 80%át elmondtam, még a fogyasztói racionalitáshoz Gossen bácsi törvényeit is kapcsoltam, aztán mikor befejeztem, elkezdtek kérdezõsködni. Volt, amire nem tudtam a választ😞. "Mik a közgazdaságtan részei" vagymi. Két nõ és egy férfi volt a bizottságban, a nõk "szivattak", a bácsira csak rá kellett mosolyognom, és azt mondta, nincs kérdése.😊

Zsófy
Akkor jó magadérzést!😄

Zsófy
Hát ha a kicsikocka kell, akkor anyumat hívd, ne velem beszéld meg, én sajnos nem vagyok érintett az ügyben...

Freedom88
drukkolunk!!!

T.T.

Freedom88
mittudom én, pénteken szeretnék lazitani, új lakás, munkám is sikerült, nõm sincs. Minden ok arra vall, h jól érezzem magam😊

T.T.

Freedom88
ja értem, akkor mind1, akkor majd felhivom Anyudat, mert pénteken költöznék és kellenek a járgány.

T.T.

Zsófy
Szombat reggel hány fele kelsz? Mert ha nem ütöm ki nagyon csúnyán magam pénteken, akkor sztem korán kelek tanulni, és felhívlak, megdumáljuk telón!😊 Ha Neked is jó

Zsófy
Este?! Sztem enyhén kileszek... hazajövök és németezem (mert egy szót még nem tanultam, és holnap 10kor vizsga<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Zsófy
Áhhhh nemtom megmutatni, milyen gyilkos fejet csináltam magamnak... úgy nézek ki, mint vmi adóbehajtó/ügynök/stréber😄😄.... haj lenyalva, szemüveg fel, visszafogottság (már csak a szoknya és a fekete tûsarkú hiányzik, és büntethetnék😄😄, de ahhoz most hideg van:S)

Na, én lassan el, meg fog enni a penész, vagy én magam az unalomtól?!😄 Fél 3tól tessék drukkolni!!!

Freedom88
ja Peet, hétfõn-kedden Gigant tanfolyamra megyek elõreláthatólag illetve Flirt

T.T.

Freedom88
jólvan, ha este van idõd akkor majd beszélnünk kéne...ha nem akkor elég holnap is...nyugalom,nyugalom...

T.T.

Freedom88
igen azzá, nyugalom menni fog, nekem is ment ahogy látod, neked is fog!

T.T.