8
  • loryb
    #8
    Én már nem hiszem ezeket a híreket. Lassan kiderül, hogy így tüntetik el a nyomokat.
  • kvp
    #7
    "En ezek utan mar csak azon rohogok, hogy Zimmermann a PGP alapitoja es ugynevezett atyja olyanokat nyilatkozott, hogy az o szoftveret hasznaljak maganszemelyek, hivatalok, sot cegek, illetve kulonfele katonai szervezetek, s egyebb mas ilyen vonulatu intezmenyek.
    Szerintetek akkor most hogy is van ez a Zimmermann fele PGP meg hasonlok? :)"

    A technolgia jo es hasznaljak is. Az ssh mara eleg elterjedte valt a kulonbozo unix-ok alatt. Az ssl adja a titkositott hozzaferest bizonyos weboldalakhoz. A pgp-t is hasznaljak (azaz inkabb az ingyenes valtozatat a gpg-t), csak a legtobb ilyen orszag vagy szervezet nem nato tag es az amerikaiak valoszinuleg leteroristaznak oket. (viszont nem is sikerul elkapni a tobbseguket)

    Egyebkent csak a los alamos-i kutatokozpont volt vezetojet tudom idezni, amikor felelossegre vontak miert nem vigyaznak jobban a titkos adatokra: Itt annyi kulfoldi kutato van, hogy nem lehet midenre odafigyelni. A fenti mondat utan a helyet es a palit egy idore be is zartak. :-)
  • RealPhoenixx
    #6
    Sziasztok

    En ezek utan mar csak azon rohogok, hogy Zimmermann a PGP alapitoja es ugynevezett atyja olyanokat nyilatkozott, hogy az o szoftveret hasznaljak maganszemelyek, hivatalok, sot cegek, illetve kulonfele katonai szervezetek, s egyebb mas ilyen vonulatu intezmenyek.

    Ezekszerint akkor most vagy csak hazudnak a PGP SSL SSH meg hasonlokkal kapcsolatosan, vagy pedig ennyire szart sem er a programjuk :)
    *sztem el lehet donteni*
    (avagy tenyleg csalnak ezek a progik, etc)

    Szerintetek akkor most hogy is van ez a Zimmermann fele PGP meg hasonlok? :)
  • wOlFbYTe
    #5
    Hihetetlen számomra, hogy nem zárt láncú hálózaton, cipherelve tárolják ezeket az adatokat.

    Fordítsunk a cikken és gondolkodjunk egy kicsit. Amcsik nem mindig olyan hülyék, mint amilyennek mutatják magukat. Például a dezinformációhoz jól értenek. Mi van, ha csinálnak bizonyos kirakatszervereket, generált, valósnak tűnő adatokkal? Pontosan amiatt, mert korábban volt hasonló betörés és így nyomára akadhatnak az elkövetőknek, mivel a "bevált" módszert követik.

    Így már más fénybe kerül a cikk szvsz ;)
  • MhyCroft
    #4
    :DDD

    Ennyit a nagy über Amerikáról!:)

    Egyszerűen olyan hiányos a védelme h az már durva, s csodálkozik h egy terrorista ekkora nagy csapást tud rá verni!?!?:)
  • Tetsuo
    #3
    Haha lol haha
  • UnnameD
    #2
    1 hét múlva meg kiderítik, hogy az alkaida, binladen, meg saddam a bűnös.
  • bertino
    #1
    felébredhetne kicsit ez az Amerika xDDDD