142
Holnap vizsga és nem tudok semmit
-
#142 dettó -
#141 volt ilyen sajna, most is tanulok mint a güzü -
#140 Lál.
Atommeghajtású?
-
#139 Holnap lesz a nagy próbatétel, drukkoljatok -
#138 Akkor még messze volt szeptember -
Braveheart #137 Pedig hogyan örültél még jún. 26án hogy vége -
#136 Felsőoktatás, van vizsgaidőszak május végétől július elejéig, meg augusztus végén és szeptember elején, és ezt a vizsgát mostanra vettem fel mert már nyáron nem volt hova tennem, mert nem fért be sehova -
#135 Juj, milyen képzés ez, hogy szeptemberben vannak vizsgák? -
#134 Na, szept. 6. megint mehetek, valószínűség számítás -
#133 Vááááááá, eddig meg van az összes vizsga, egy lesz még holnap, aztán csá, mehet mindenki a picsába
-
#132 Na holnap prog alap vizsga fincsi lesz most már base ball ütővel mek be.. remélem ösztönzen hat javításkor... -
#131 Még holnap meg szerdán van egy-egy vizsgám, meg utánna 27-én, és vége a rémálomnak -
#130 Érettségi----> sok para a semmiért:D -
#129 LOL -
#128 holnap érettségizem, lassan el kéne kezdeni tanulni :)
de mivel aztmondták, hogy ilyenkor már nincs értelme inkább el sem kezdem :) -
#127 muwhahaha, meg lett mindkét vizsgám, mondjuk még mindig van 3om, de a nehezén már túl vagyok (legalább is remélem) -
#126 Hehhe jövőhét csütörtökön mek vizsgázni én is prog alapból:D Ami tény, hogy tényleg tanulok/tanultam rá és már egyszer elvágtak nem fekszik nekem a papíron való programozás ahol én vagyok a környezet,a fordító és a végre hajtó is egyben, a gáz viszont hogy a vizsgáztatónak mind ez megy és ha egy ; nincs helyén akkor kapa:D -
#125 Áá, meg lett a programozás, igaz kettes, de legalább biztos a jövőm, minden tárgy erre épült, és elsőre kettes -
#124 átmentem!!
4es let!!! -
Vlala #123 Műszaki vizsgáról is lehet itt beszélgetni? Mert az is tutii bukta... Egy-két dolog "nem szabványos" a járgányon. :) -
#122 akkor ne itt flesselj,hanem takarodo tanulni :D -
#121 És miér húzod a szád? Hóóhóhóóóóóttt könnyű tétel!! -
#120 én azért egy héttel előtte már elkezdtem a tanulást.
de mindenből az 1 meg 2. tételt huztam ugyhogy qrva nagy mákom volt :D -
#119 Nekem 1 éve éreccccsségin ugyan ez vót :\ ráadásul ugyanezzel a sorszámmal is. -
#118 holnap vizsga...
nem tok semmit:( -
jefferson83 #117 Stréber :) -
#116 Jeee ma átmentem fizikai kémia vizsgán négyessel, pedig paráztam, hogy megvágnak :D -
jefferson83 #115 Szeretem ezt a "földhöz ragadt" szakmát :) Még mindig jobb, mint fagyot földet ásni :P -
#114 hát kellett neked ilyen szakra menni :D -
jefferson83 #113 Egyébként a fásszárú növényekkel foglalkozó tudományról van itten szó. Meg kell mondjam leizzasztott rendesen. Azonban korai az öröm mégcsak most jön az éghajlattan vizsga :(( , ami szintén nem piskóta. A talajtan és az ökológia sétagalopp lesz ezekhez képest :) -
jefferson83 #112 De pontosabban én se tudom kifejezni egy bukta után sikerült átmennem abból a fákal foglalkozó xarból :))) -
#111 kisetudom mondani vazze :)
az nem valami fával foglalkozó xar?
csak me a heroes 3-ba a fák voltak dendroidok ::D -
skristof #110 dendrológia azmi? :] -
jefferson83 #109 A mai dendrológia kettesemet már úgy vártam, mint a messiást [me aszitte megbukik] -
#108 lol :D -
#107 Hahó! Megvan a szóbelim számtechből, bagatel könnyű volt!!!!
19. tétel: Elektronikus levelezés, levelek kezelése. -
#106 hétfőn érettségi. semmit nem tanultam még. ráadásul a tételeket sem tudom. kellemetlen... -
#105 Ehh, én hétfőn érettségizem 3 tantárgyból de eddig semmit sem tanultam rá, és péntek-szombat-vasárnap nem leszek itthon. Tehát van a mai nappal együtt 3 napom majdnem 90 tétel megtanulására :) Reális, inkább megyek és nézem a vébét :) -
#104 Ma volt vizsga, de nincs bukta -
#103 ma vizsga, bukta