Holnap vizsga, biztos bukta
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy tömeges vizsga lesz mind a kettõ
"tömeges" vizsga lesz, vagy csak néhányan lesztek?
[/spam]™
sárgadinnyésért.most ahhoz támadt kedvem 😊
Emancipate yourself from mental slavement!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
de én csak egy kis kivételke vagyok 😊
[/spam]™
jah,én tanári szakra járok, hu ha látnád milyen arcokból lesznek a jövõ tanárai...
alkesz majnem mind 😊
aki meg nem az cigizik.de ojan jobbfajtát 😉
Diszkrét, folytonos lehet a jel. Mintavételezéstõl és kvantálástól lesz digitális a jel.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
még jövõre ugyis lehet próbáékozni a viszgával ha ez vigazstal 😊
ha nem a 12.ik próbálkozás vagy hányszor lehet most nemtom
vagy tedd a könyved a a párbád alá hátha beleszáll 1-2 dolog a fejedbe alvás közben.
legalábbis nekem anno a tanár ezt mondta 😛
Amúgy nem kell félni, az a legrosszabb pont egy vizsga elõtt. Mondogasd magadban hogy tudod és menni fog, az agynak sokkal jobb ha pozitívumot kap mint hogy eleve úgy indulsz, hogy jaj, megbukok...
Nekem mához két hétre lesz érettségi szóbelim és nyugis vagyok pedig még nem sokat tanultam rájuk 😄
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
nem inkább négyszögjel?
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
mondjuk amibõl nem az nem is nagyon sikerült 😄
De tök mind1, a lényeg hogy könnyû volt <#vigyor>#vigyor>