369
Wings Over Europe: Cold War Gone Hot
-
bgabor #49 A column5 főoldalon a new aircraft rész alatt, továbbá a fölül elérhető aircraft rész második és harmadik oldalán. -
#48 és hol vannak ilyen exe.-sek? -
bgabor #47 Már azok, amelyikeknek exe-s telepítője van. Azokat a régebbieket, amiknek a kiterjesztése 7z, nem tudom hogyan lehetne telepíteni.
Bár az exe-s telepítősök mind jól működnek, a négyfajta MiG-23asra nem lehet fegyverzetet tenni, a friss weaponpack dacára. Nyugati gépekkel nincs ilyen gond. Még az egzotikusabbak is, francia, izraeli gyártmányú gépek is rendesen működnek, fegyverzettel. -
bgabor #46 Jó kis oldal ez. Meg nagyon jó a játék is!
Eddig nem foglalkoztam a modolással, de most eég hamar kiismertem magam.
Ami a legjobb az egészben: Felinstalláltam a combatace-ről leszdhető vadiúj weapon packet, ami mindegyik játékhoz jó, és azóta gond nélkül mennek a column5-ös gépek! -
#45 Maximum egy kis atrirogatasba kerul az egesz. Egy kis ini edit oszt maris megy ami amugy nem alapbol :)) -
#44 http://www.column5.us/-on fentvannak a Mirage Factory-s cuccok...de ugyanigy a combataceen is...csak ezek szerint nm talatad meg. (pedig tuti mind ott fentvan) -
#43 Ctrl+ +- a Thrust Vector. -
#42 valaki feltud szállni függőlegesen a Harrierrel? fúvókákat átállítom,max gázt adok,de semmi!:\ mi a trükkje? -
-
#40 nem hinnem, hogy minden esetben lévén nagyon sokszor más fileneveket használnak és bár az engine ugyanaz a filenevekkel való buzerálás miatt nem biztos, hogy helyesen installálodik... Ugyanezért kell a WOV-hoz is külön mod és nem jo hozzá az SFP-1-es. -
bgabor #39 Ennek a Mirage Factorynak merre találom a weblapját, vagy a gépeit merről tölthetem le? Mert a Combatace-ről csak a MiG-21F-13 gépük tölthető le, a Mirage-ok nem.
Elvileg ezek az addonok kompatibilisek az új WOE-al, ugye? -
#38 ez ugyanugy mukodik mind3 gamenel -
#37 akkor gondolom gépeket is lehet betenni!! -
#36 Nem jobb de már ilyet vettem mit tegyek?? vissza nem rakom a régit:) -
neuro #35 mivel jobb a 64 bites windows? -
#34 búsul a szívem:( a jó öreg saitek cyborg 3d-hez nem találok SST-t 64 bites windóz alá:( Azt írja mikor indítom a profiler-t hogy dugjam be a joy-t.. valaki esetleg ötlet?? mert megnézném ezt a drágáT:) -
Borg #33 Najó, akkor megnézem én is :)
Beizzítom a jóöreg 2axis 2buttont :DD -
#32 Ma ha lesz idom(es foleg kedvem) SFP1-hez aktualizalom a BoPack-ot. -
#31 Elvileg hegyek is vannak a nemet mapon...vietnamit mar ismerjuk azon van boven..de be lehet rakni custom mapot abbol van egy csomo fele... -
Borg #30 Ebben csak ilyen egyszerű sík terep van, vagy valami izgalmasabb táj is van benne?
Nomeg valami in-action screenshot sem ártana már :) -
#29 Kene egy jokis cikket kanyaritani rola a BoP-ra -
#28 En patch nelkul kise parobaltam :) -
neuro #27 A barátnőm szerdán vizsgázik, tehát a kedd este nekem szabad lenne egy kis multizásra :)
Érdekes, hogy mielőtt felraktam volna a patch-et a Mig-27-es repülhető volt, utánna azonban már nem. -
-
#25 De azert busulni se kell..van Hunter szep muszerfallal, a Harrierek vegre nem "faleveleznek", es benne maradt a Cruzi is ami ugye nagy kedvenc
(..es tulkepp benne az egesz WoV..)
-
#24 Erdekes hogy az F-104 licensz meg mindig "negativ" statuszban van..igy ebbe se kerult mar bele (pedig aztan europa-hideghaboru..mi mas ha nem az ozvegycsinalonak kenne az elsonek lennie...de mint tudjuk a licenszt visszavontak igy mar WoV-ba se kerult bele....) -
#23 Nembeszeve pl a F-5 szeriajukrol...ejnye de nagy kar erte.. -
#22 Az viszont kurva nagy kar hogy a Mirgae Factory gepei nem kerultek bele!!!! Legalabb a Mirage III-asok es a V-os belekerulhetett volna....plane hogy lehet kampanyban akar Francia legierovel is menni (F-100)....nagy kar erte! Remelem hamarosan orvosalja valamelyik team ezt addon kampanyban! -
#21 Asszem valamelyik config fileban kell letiltani. deez csak cliensen latszik..azaz nalad ha hostolsz akkor nem "altalanos" beallitas. -
#20 Nah megneztem..egesz jo elso benyomasok:
-Vegre egy normalis alapzene a menu alatt
-szep renderelt kepek
-gepek 3D modellje kifogastalan!
-FM-ek is rendben vannak (jobbak mint a 3rd Party addonoke (pl A-10, Harrierek) igaz csak billel probaltam ki de kifejezetten tetszik
-taj a regi...nem baj majd feltupirozzuk
-valaszthato nemetorszagi map mellett a Vietnami is! (benne van mind2 kapmanya is!)
Neuro mikor porbaljuk ki multiban (baaartudom BoPakot is rendbehozhatnam elso korben a patch utan :P)
Illetve remelem legalabb az unio valamelyik shopjaban lehet majd kapni....(magyo-n csodalkoznek ha igen)...
Max ha nem akkor "csoportosan" kene rendelni az USA-bol (akkor nekem kene WoV is melle)
par kep hirtelen:
-
#19 Ha jol emlekszem igen. De most hirtelen nem tudom hogy. -
neuro #18 Seaweed - valahogy ki lehet kapcsolni a bal alsó sarokban lévő infókat (magasság, sebesség stb.)? Esetleg úgy, hogy csak külső nézetben maradjanak meg... -
#17 Patchekkel sokat fejlodott az SFP1 vonal...az utolsoban is sok ujdonsag volt...nem egy lomac vagy egy IL2 szeria...kb FS szintu fm van benne de azert boven jol el lehet veluk szorakozni.. -
csoola #16 nekem a WoV nem jött be sokáig, a gépek szépek voltak, a táj már nem annyira, szaggatott (kissé nekem optimalizálatlannak((->ha mégegyszer leirom, tuti fejbelövöm magam)) tünt), és vhogy a kezelhetösége is más (rosszabb) volt a megszokottnál.de nem volt rossz azért mégse (bár ez lehuzásnak tünhet) -
#15 (Halkan megjegyzem hogy ez az IL2/PF topikokkal is mar regen meg kellett volna csinalni...ott meg aztan volna is ertelme mert azok joval tetemesebb hsz allomannyal, ergo erdeklodessel rendelkeznek) -
#14 Jah nem rossz 5let ez se mert az elozo kettonek alig par szazas hsz allomanya van..ossze kene olvasztani oket vagy mitudom en, es pl a legnagyobb meretubol (SFP1) csinalni egy "Thirdwire szimek (SFP1,WoV,WoE)" cimet adni vagy valami hasonlot..es ha megjelenik egy ujabb csak a cimet atiratni....
Szal nem rossz 5let. -
#13 Majd lezárjuk egy oda mutató linkkel, és ha valaki a keresőben erre keres akkor ott köt ki. -
neuro #12 Szerintem a három topikból kellene egyetlen Thirdwire-t csinálni, főleg ha nemsokára kint lesz a WWI játék is. -
#11 Értem... miután ez a része nem érdekel, le is zárhatjuk -
#10 Ertem en hogy kell valamit valaszolni..azaz megsem: Hogy jon ez a valasz ahhoz hogy Neuro megjegyezte az en hsz-emre, hogy csupan azert lett hirtelen pont ma topicja a WoE-nek, mert PONT MA jelenet meg warezben....