11
  • UnnameD
    Háát.. biztos akad olyan hacker, aki utálja a focit, és tudja is a dolgát. Ja és én sem szeretem a kifestett arcú bohóc-majmokat, akik mindent telifirkálnak ute, meg fradi felirattal
  • Highw@yPos.
    Itt a cáfolat:Jermaine Vanenburg
  • Highw@yPos.
    Germánok rulez ;-), aztán meg Argentina!!

Kicsit röhejes már ez a "brazilokat nyomjuk, mert ők a sztárok", nekem túlságosan is eröltetett és inkább unszimpátiát vált ki.
    Szurkolótáboruk(nem brazil lakos):
    60% - gyerek
    30% - futballhoz nem értő laikus
    10% - valóban szereti a brazilokat

Vagyis szerintema 90%-a csak divatból brazilozik, mert a sárga-zöld felső jól megy a kék farmehez kábé, 6 nevet nem tudna felsorolni a csapatból.

Sajnos megvette őket a Nike/Pepsi kilóra, és inkább media-reklám figurák lettek és így épültek be a köztudatba.
    Ha valaki látott már Freestyle focit, azt tudná, hogy a Ronaldinho cseleit több ezer ember megcsinálja ugyanúgy, sőt már komolyabbakat is láttam...csk őket nem futtatja a nike/pepsi nomeg Cantona :-).

• juzosch
    Gondolom látogatószámot jelent itt, azaz hogy hányszor nézik meg az oldalt. Én naponta legalább 2x ránézek (most h beszáltam a játékba, többször is), tehát 1 hónap alatt én máris 60 látogató vagyok legalább.
  • k0zi
    Németország \o/
  • chokeerigo
    Ez elég szánalmas lenne..
  • jax
    Énis hollandos vagyok.
  • turul16
    "A nézőszám várhatóan 4 milliárddal nő majd az előző világbajnoksághoz képest, elérve ezzel a 32 milliárdos rekordot, tehát weboldaluknak eddig soha nem tapasztalt forgalommal kell megbirkóznia." Ez egy galaktikus mecs lesz :)
    Valki elmondaná nekem mi a "nézőszám" definiciója? Meg, hogy itt helyesen használták -e ?
  • dotkom
    a brazilok jol nyomjak, de most hogy elterjedt ez a divat brazilozas en meg inkabb a hollandoknak szurkolok
  • Deffyant
    tudtam hogy itt sem ússzuk meg a foci vb-t, de jöjjön aminek jönnie kell :)
  • baca01
    Nem tudom hogy miért kell még egy ien neves sporteseménybe is belerondítaniuk...:S
    Amúgy HAJRÁ BRAZÍLIA!!! :)