11
-
UnnameD #11 Háát.. biztos akad olyan hacker, aki utálja a focit, és tudja is a dolgát. Ja és én sem szeretem a kifestett arcú bohóc-majmokat, akik mindent telifirkálnak ute, meg fradi felirattal -
Highw@yPos. #10 Itt a cáfolat:Jermaine Vanenburg -
Highw@yPos. #9 Germánok rulez ;-), aztán meg Argentina!!
Kicsit röhejes már ez a "brazilokat nyomjuk, mert ők a sztárok", nekem túlságosan is eröltetett és inkább unszimpátiát vált ki.
Szurkolótáboruk(nem brazil lakos):
60% - gyerek
30% - futballhoz nem értő laikus
10% - valóban szereti a brazilokat
Vagyis szerintema 90%-a csak divatból brazilozik, mert a sárga-zöld felső jól megy a kék farmehez kábé, 6 nevet nem tudna felsorolni a csapatból.
Sajnos megvette őket a Nike/Pepsi kilóra, és inkább media-reklám figurák lettek és így épültek be a köztudatba.
Ha valaki látott már Freestyle focit, azt tudná, hogy a Ronaldinho cseleit több ezer ember megcsinálja ugyanúgy, sőt már komolyabbakat is láttam...csk őket nem futtatja a nike/pepsi nomeg Cantona :-).
-
juzosch #8 Gondolom látogatószámot jelent itt, azaz hogy hányszor nézik meg az oldalt. Én naponta legalább 2x ránézek (most h beszáltam a játékba, többször is), tehát 1 hónap alatt én máris 60 látogató vagyok legalább. -
k0zi #7 Németország \o/ -
chokeerigo #6 Ez elég szánalmas lenne.. -
#5 Énis hollandos vagyok. -
turul16 #4 "A nézőszám várhatóan 4 milliárddal nő majd az előző világbajnoksághoz képest, elérve ezzel a 32 milliárdos rekordot, tehát weboldaluknak eddig soha nem tapasztalt forgalommal kell megbirkóznia." Ez egy galaktikus mecs lesz :)
Valki elmondaná nekem mi a "nézőszám" definiciója? Meg, hogy itt helyesen használták -e ? -
#3 a brazilok jol nyomjak, de most hogy elterjedt ez a divat brazilozas en meg inkabb a hollandoknak szurkolok -
Deffyant #2 tudtam hogy itt sem ússzuk meg a foci vb-t, de jöjjön aminek jönnie kell :) -
baca01 #1 Nem tudom hogy miért kell még egy ien neves sporteseménybe is belerondítaniuk...:S
Amúgy HAJRÁ BRAZÍLIA!!! :)