513
Assassin\'s Creed
  • berlinboy6329
    Most láttam 2 trailerét,és hát......KELL!! MOST!!!! PC-re!!!!

PoP 4ever,1ik legnagyobb gém,ez pedig hasonló lesz,szal KELL!!!ááááá

Ps3-mat meg nem veszek,mer drága lesz,meg nem lehet multizni.
  • mila69en
    faszányos kis game lesz:DDD
  • Dragooon #31
    hát én is megnéztem, de nemigazán találtam olyan gamet az Ubinál, ami nem lett volna pc-re kiadva O.o kíváncsi vagyok mit tud Altair KELL NEKEM PC-n!!
  • Dragooon #30
    ja tényleg :P de akko még kíváncsibb lennék, ha kijönne pcre is :P
  • Dragooon #29
    feltűnt vkinek, hogy hiányzik az egyik gyűrűsujja? ahol a kés jön elő :D de kiraly
  • donoki
    de yo lenne, ha lenne konzolom
    baze ez naon durva játék :)
    Tök yo a képekből :(
  • mila69en
    azért remélem nemcsak egy ilyen megyek azt hentelek game lesz... hanem egy ilyen felfedezős izémizé mint pl: a carib tenger.....
  • el bruja
    ehh ps3..:D
  • el bruja
    széép..:)
  • SNAKE01

most találtam!
  • moralosan
    Egyébként meg nincs nagy valószínűsége egy PC-s portnak...

PS3, mindenképp :).
  • moralosan
    lesz
  • Csacsi
    Huhh ezt a gamet én is nagyon várom...Kár, hogy nem lesz nyitócím... :(
  • Khamwasss
    fasz kivan mércsak konzol? :CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCcccccccccccccc

kurvafíling pedig
  • ronihun
    Én annak örülnék ha Xboxra megjelenne mert a PoP-okat is azzal nyomtam,meg gépen kicsit szaggatna amilyen szép a grafja.Amúgy PS3-mat biztos nem veszek ezért,épp mostvettem PS2-őt:D
  • Esrohnoil
    "kíváncsi vok a rendszerkövetelményekre, hogy mik lesznek majd "
    PS3
    :D
  • Dragooon #17
    én nagyon szerettem a prince of persia játékokat, meg az összes többit efféle gamet.. nekem nagy érvágás lenne, ha pc-re nem jelenne meg, de ahogy a grafikát nézem, el sem fog indulni rajta, max a legbénább grafban :DD nem baj, ha lesz pcre úgyis meglesz :P kíváncsi vok a rendszerkövetelményekre, hogy mik lesznek majd
  • el bruja
    persze biztos meg fog jelenni más platformokra... pcre biztos..:)
  • mila69en
    ezaz eggyik játék ami miatt rohattúl várom már a PS3-mat:DD csak lenne már a kezeim között:-)
  • SNAKE01
    ez a játék a Thief-et és a prince of persiát ölti magára tehát szerintem kizárt hogy ne jelenjen meg más platforma is,lásd az előző kettő játék is megjelent...
  • SNAKE01
    szerintem tuti lessz pc-re is meg a többi nextgen konzolra,persze csak később!
  • ronihun
    Volt már olyan game hogy más platformra is megjelent pedig arra nem jelenteték be....pl.:Manhunt.Egyflytába PS2-ős treielerek voltak aztán meg már később Xbox-ra meg PC-re is reklámozták.
  • SNAKE01
    de azért nem lenne rossz ha más platformokra is kiadnák...
  • kzalaba
    Nem kell hozza durva gep, eleg egy ps3. csak ps3-ra fog megjelenni!
  • Gunner
    páratlan a képek alapján, csak ezexerint ehhez is oan gép kell majd mint az oblivionhoz, csak 2007es viszonylatban
  • fernando torres
  • Shadow_THH
    you are supposed to hit it's weakpoint for massive damage :D
  • SNAKE01
    :DDDDD
  • Shadow_THH
    ez iszonyat szép!

ok ps3 eldöntöttem D: (giant enemy crab$599 ridge raceeeer)
  • SNAKE01
    pár kép:

• SNAKE01
    nekem sincs de azért reménykedek hogy nem csak ps3-ra lessz hanem lessz pc-s és xbox360-as verzió is!
  • csm
    faja, kár h nincs konzolom
  • SNAKE01
    hali!
    hát mivel is kezdjem...hát talán azzal hogy az Ubisoft Montreál megint készül egy nagyot alkotni!úgyis lehet mondani hogy egy új prince of persia epizódott készítenek csak más néven és más storyval, de idáig nagyon meggyőző az eredmény.mivel én nagy rajongója vagyok a POP sorozatnak.

az eddigi infó:Az Assassin's Creed első része 1191-ben, a harmadik keresztes hadjárat idején játszódik. A nextgen akciójátékban egy Altair nevű férfit kell alakítanunk, aki Szaladin szultán seregében közd I. Richárd lovagjai ellen. A 2007-ben debütáló játék állítólag vadi új élményt visz majd az akciójátékok sorába, köszönhetően kiugróan szép grafikájának és páratlan történetének.

Hivatalos SITE!

kíváncsian várom a további infókat és videókat!