513
Assassin\'s Creed
-
Code92 #73 nem -
#72 hello!
bocsi, hogy nem olvasok vissza...
akkor ez a játék meg fog jelenni ps2-re? -
loga #71 Lehet, hogy neked semmi ujdonsag de talan masoknak.
Amugy meg tenyleg nem lattam semmi egetrengetot en sem benne...
De majd kiderul... -
#70 egyetértde ha nem haragszol nálam csak a top10be van:) -
fanatifo #69 SOC a konzoltörténelem egyik legjobb játéka bennevan a top 3ba az 100%!!! -
#68 most hogy mondod:)SoC-ba jobban megvan csinálva pedig az ps2... -
#67 ugye ugye:D -
#66 (én a ló mozgásán vettem észre némi javítanivalót) -
#65 van benne valami...:D -
#64 gondolj bele ps3-n ilyen nevekkel fog harcolni mint:devil may cry 4,heavenly sword,ninja gaiden és akár még az mgs 4et is idevehetjük...megmerem kockáztatni hogy azok odavernek neki
pc-n viszont ellenfél hiányában sláger lesz,de nyugodtan cáfolj meg ha nem így van -
#63 elvégre...ps3... -
#62 Sztem meg konzolon lesz über...De nem akarok vitát nyitni.
... -
#61 ezzel most újat nem mondtál,legalább is nekem:)
emberek mozgása darabos,az AI meg eléggé butus ahoz képet hogy miket regélnek,milyen durva lesz benne...
pc-n über lesz az biztos de konzolon nehezebb dolga lesz egy picivel szerintem:) -
loga #60 nomeghogy ingame -
loga #59 A trelerek erdekessege, hogy X06osak.
-
fanatifo #58 mivan???? -
#57 Egészségedre... -
fanatifo #56 Sztem emg büntetni fog nézd meg a trélereket sztem bokalefosós lesz:) -
#55 nemrossz,de semmi egetverő amiért aztmondanám hogy bűntetni fog... -
loga #54 Trélerek... erdemes megnezni
Kijon PC,X06,PS3 -
#53 nah elolvastam az utolsó 52 hozzászólást ( :D ) és nem tudom tudjátok-e a következő dolgokat:
-A program bizonyos elképzelések szerint multiplatformos, csak a SONY időleges exluzivítást vásárolt rá.Ezt arra alapozzák, hogy hogy a 2006-os cannes-i IDEF fesztiválon a Ubisoft egy közepes szintű főmuftija elkottyintotta magát, hogy a játék PC-re és XBox 360-ra is megjelenik, másrészt arra, hogy amikor az E3-on érdeklődtek az Assassin's Creed standjánál, azt a választ kapták, hogy a kiállított demó is PC-ről megy.
-A főhősről:Főhősünk egy assassin, magyarul:egy középkori bérgyilkos.
A legendás hírű iszlámhitű szekta e szépreményű tagja a játék főhőse, akivel 1191-ben, korhű helyszíneken kell majd eliminálnunk néhány lovagot, sejket, és más fejeseket, megfelelő mederbe terelve a harmadik keresztes hadjáratot övező politikai játszmákat.
öhm nagyon sookáig tudnék írni nagyon sok mindent de asszem túl hosszú lenne, tehát rövidítek egy kicsit
-A végkifejlet nem feltétlenül BOLDOG...
-Aki a magányos gyilkos főhősből Thief-szerű játékmenetre asszociál, nagyobbat nem is tévedhetne.Bár a lopakodás és az árnyékban sunnyogás is kap némi szerepet a programban, inkább az asszasszinok nyílt, és olykor igen vakmerő módszerein van a hangsúly.
-A fejlesztők 4000 különböző animáciút készítettek a főhőshöz(összehasonlításképpen a Sands of Time-ban a hercegnek mindössze 400 volt) és ezek nagyrésze a környezetet is kihasználja.Bérgyilkosunk tehát Jackie Chant megszégyenítve fog kúszni, mászni és ugrani mindenen, ami legalább öt, azaz öt centire kitüremkedik a tereptárgyakból.
-Az előző bekezdés utolsó mondatát SZÓ SZERINT kell érteni, ugyanis a fejlesztők nem úgy álltak neki a játéknak, hogy hová mehet Altair, hanem úgy, hogy hová nem mehet.Egyébként szabad kezet és lábat adtak a főhősnek.
-A játékos ügyességén és képzelőerején múlik, meddig jut Altair (a saját kezüleg, előre megtervezett) akcióban.
-----------------------------FOLYTATÁSA KÖVETKEZIK!-----------------------------
(a következő rész tartalmából :D : Hogy tudunk agresszív módról gyengédebb módra kapcsolni? Mi történik ha nekirohanunk egy testesebb fickónak vagy segítünk egy éhező hajléktalanon? Hány NPC-t tud majd megjeleníteni egy képernyőn egyszerre? Hogyan tudjuk külön használni agyunkat(fejünket),kezeinket,lábainkat (kapcsolódik hozzá az agresszív/nem agresszív módra kapcsolás)? KB ennyi...majd jelentkezem! -
#52 Mindenki nézze hardwireden a két videót.
Nagyon büntet. -
Code92 #51 kijön az x360-ra és pc-rwe is tuti!!! -
Inquisitor #50 Ma linkeltem másik fórumra, áll a balhé, mert az elvileg PS3 Exclusive játékról megjelent egy Preview egy XBOX oldalon és X360 játékként feltüntetve. Az UBI meg továbbra is tagad :) -
Inquisitor #49 Gratulálok, ezeket használták az előző Bannerhez is. Nem vagy fáziskésésben? -
moralosan #48 Ezacsávó nagyonnnnnnnnnnnpengeeeeeeee' -
#47 Ütős concept artok.
-
#46 Az szétfosta volna ezt a rafot,csak sajna a fejlesztők visszaléptek a fotorealisztikus megvalósítástól,mert azt akartk.Nem baj a Crytek 3-ban majd az lesz. -
#45 Nézzed má' meg a Crysist ember. -
#44 Ilyen graf max ps3on, pc-n majd 5év múlva -
#43 Új képek!!!!
ez eszméletlen jó lesz! -
#42 hát a pc miatt biztos nem kell lebutítani... -.- -
#41 Azért remélem pc-s verzió csak a PS3-as után lesz, és onnan portolják át....mert nem akarom, hogy a pc miatt le kelljen butítani :DD -
#40 találtam egy peticiót ami arról szól hogy legyen pc verzió.tehát lehet kitölteni!
és ha sok szavazat gyűlik össze elküldik az ubinak.
->>>>>>PETÍCIÓ!<<<<<<<<- -
#39 Azért ez egy kicsit erős túlzás, hogy nem lehet multizni. Simán kehet multizni ps3-al, sőt lett rajta internet explorer, meg egyéb nyalánkságok, és semmivel sem drágább, mint a csúcskategóriás pc, ami meg sem közelíti a PS3-at, plussz ugyebár bleuray dvd lejátszóként is használható. Így már elég jó ár érte. -
#38 Meg PC bejelentés! -
#37 egyébként nemtudom mennyi pop-féle mozdulatot tud majd a karakter,mert a videóbol minimálisan látszanak a jelei hogy lessz benne.inkább amolyan THIEF-es kicsit.dehát majd kiderül ezis ha lesz ingame movie meg több screenshot... -
#36 hát nekem sem tetszett ez a PS3 exclusive felirat,dehát ez van.úgyis lessz pc-re valamikor! -
#35 Miután láttam pár képet,meg hallottam h Pop-féle lesz,akkor majd szétvertem a házat,hmikor megláttam:PS3. arrgghh... -
#34 mi is bízunk benne hogy kiadják más platformokra is.elsősorban pc-re!