513
Assassin\'s Creed
  • Code92
    nem
  • mike0013
    hello!
    bocsi, hogy nem olvasok vissza...
    akkor ez a játék meg fog jelenni ps2-re?
  • loga
    Lehet, hogy neked semmi ujdonsag de talan masoknak.
    Amugy meg tenyleg nem lattam semmi egetrengetot en sem benne...
    De majd kiderul...
  • DoNorBi
    egyetértde ha nem haragszol nálam csak a top10be van:)
  • fanatifo
    SOC a konzoltörténelem egyik legjobb játéka bennevan a top 3ba az 100%!!!
  • DoNorBi
    most hogy mondod:)SoC-ba jobban megvan csinálva pedig az ps2...
  • DoNorBi
    ugye ugye:D
  • 22Barna22
    (én a ló mozgásán vettem észre némi javítanivalót)
  • 22Barna22
    van benne valami...:D
  • DoNorBi
    gondolj bele ps3-n ilyen nevekkel fog harcolni mint:devil may cry 4,heavenly sword,ninja gaiden és akár még az mgs 4et is idevehetjük...megmerem kockáztatni hogy azok odavernek neki
    pc-n viszont ellenfél hiányában sláger lesz,de nyugodtan cáfolj meg ha nem így van
  • 22Barna22
    elvégre...ps3...
  • 22Barna22
    Sztem meg konzolon lesz über...De nem akarok vitát nyitni.

...
  • DoNorBi
    ezzel most újat nem mondtál,legalább is nekem:)
    emberek mozgása darabos,az AI meg eléggé butus ahoz képet hogy miket regélnek,milyen durva lesz benne...
    pc-n über lesz az biztos de konzolon nehezebb dolga lesz egy picivel szerintem:)
  • loga
    nomeghogy ingame
  • loga
    A trelerek erdekessege, hogy X06osak.
  • fanatifo
    mivan????
  • Esrohnoil
    Egészségedre...
  • fanatifo
    Sztem emg büntetni fog nézd meg a trélereket sztem bokalefosós lesz:)
  • DoNorBi
    nemrossz,de semmi egetverő amiért aztmondanám hogy bűntetni fog...
  • loga
    Trélerek... erdemes megnezni

Kijon PC,X06,PS3
  • 22Barna22
    nah elolvastam az utolsó 52 hozzászólást ( :D ) és nem tudom tudjátok-e a következő dolgokat:

-A program bizonyos elképzelések szerint multiplatformos, csak a SONY időleges exluzivítást vásárolt rá.Ezt arra alapozzák, hogy hogy a 2006-os cannes-i IDEF fesztiválon a Ubisoft egy közepes szintű főmuftija elkottyintotta magát, hogy a játék PC-re és XBox 360-ra is megjelenik, másrészt arra, hogy amikor az E3-on érdeklődtek az Assassin's Creed standjánál, azt a választ kapták, hogy a kiállított demó is PC-ről megy.

-A főhősről:Főhősünk egy assassin, magyarul:egy középkori bérgyilkos.
    A legendás hírű iszlámhitű szekta e szépreményű tagja a játék főhőse, akivel 1191-ben, korhű helyszíneken kell majd eliminálnunk néhány lovagot, sejket, és más fejeseket, megfelelő mederbe terelve a harmadik keresztes hadjáratot övező politikai játszmákat.

öhm nagyon sookáig tudnék írni nagyon sok mindent de asszem túl hosszú lenne, tehát rövidítek egy kicsit

-A végkifejlet nem feltétlenül BOLDOG...

-Aki a magányos gyilkos főhősből Thief-szerű játékmenetre asszociál, nagyobbat nem is tévedhetne.Bár a lopakodás és az árnyékban sunnyogás is kap némi szerepet a programban, inkább az asszasszinok nyílt, és olykor igen vakmerő módszerein van a hangsúly.

-A fejlesztők 4000 különböző animáciút készítettek a főhőshöz(összehasonlításképpen a Sands of Time-ban a hercegnek mindössze 400 volt) és ezek nagyrésze a környezetet is kihasználja.Bérgyilkosunk tehát Jackie Chant megszégyenítve fog kúszni, mászni és ugrani mindenen, ami legalább öt, azaz öt centire kitüremkedik a tereptárgyakból.

-Az előző bekezdés utolsó mondatát SZÓ SZERINT kell érteni, ugyanis a fejlesztők nem úgy álltak neki a játéknak, hogy hová mehet Altair, hanem úgy, hogy hová nem mehet.Egyébként szabad kezet és lábat adtak a főhősnek.

-A játékos ügyességén és képzelőerején múlik, meddig jut Altair (a saját kezüleg, előre megtervezett) akcióban.

-----------------------------FOLYTATÁSA KÖVETKEZIK!-----------------------------

(a következő rész tartalmából :D : Hogy tudunk agresszív módról gyengédebb módra kapcsolni? Mi történik ha nekirohanunk egy testesebb fickónak vagy segítünk egy éhező hajléktalanon? Hány NPC-t tud majd megjeleníteni egy képernyőn egyszerre? Hogyan tudjuk külön használni agyunkat(fejünket),kezeinket,lábainkat (kapcsolódik hozzá az agresszív/nem agresszív módra kapcsolás)? KB ennyi...majd jelentkezem!
  • Csacsi
    Mindenki nézze hardwireden a két videót.

Nagyon büntet.
  • Code92
    kijön az x360-ra és pc-rwe is tuti!!!
  • Inquisitor
    Ma linkeltem másik fórumra, áll a balhé, mert az elvileg PS3 Exclusive játékról megjelent egy Preview egy XBOX oldalon és X360 játékként feltüntetve. Az UBI meg továbbra is tagad :)
  • Inquisitor
    Gratulálok, ezeket használták az előző Bannerhez is. Nem vagy fáziskésésben?
  • moralosan
    Ezacsávó nagyonnnnnnnnnnnpengeeeeeeee'
  • UNREG
    Ütős concept artok.

• berlinboy6329
    Az szétfosta volna ezt a rafot,csak sajna a fejlesztők visszaléptek a fotorealisztikus megvalósítástól,mert azt akartk.Nem baj a Crytek 3-ban majd az lesz.
  • berlinboy6329
    Nézzed má' meg a Crysist ember.
  • edios
    Ilyen graf max ps3on, pc-n majd 5év múlva
  • SNAKE01
    Új képek!!!!

ez eszméletlen jó lesz!
  • SNAKE01
    hát a pc miatt biztos nem kell lebutítani... -.-
  • Csacsi
    Azért remélem pc-s verzió csak a PS3-as után lesz, és onnan portolják át....mert nem akarom, hogy a pc miatt le kelljen butítani :DD
  • SNAKE01
    találtam egy peticiót ami arról szól hogy legyen pc verzió.tehát lehet kitölteni!
    és ha sok szavazat gyűlik össze elküldik az ubinak.
    ->>>>>>PETÍCIÓ!<<<<<<<<-
  • Csacsi
    Azért ez egy kicsit erős túlzás, hogy nem lehet multizni. Simán kehet multizni ps3-al, sőt lett rajta internet explorer, meg egyéb nyalánkságok, és semmivel sem drágább, mint a csúcskategóriás pc, ami meg sem közelíti a PS3-at, plussz ugyebár bleuray dvd lejátszóként is használható. Így már elég jó ár érte.
  • berlinboy6329
    Meg PC bejelentés!
  • SNAKE01
    egyébként nemtudom mennyi pop-féle mozdulatot tud majd a karakter,mert a videóbol minimálisan látszanak a jelei hogy lessz benne.inkább amolyan THIEF-es kicsit.dehát majd kiderül ezis ha lesz ingame movie meg több screenshot...
  • SNAKE01
    hát nekem sem tetszett ez a PS3 exclusive felirat,dehát ez van.úgyis lessz pc-re valamikor!
  • berlinboy6329
    Miután láttam pár képet,meg hallottam h Pop-féle lesz,akkor majd szétvertem a házat,hmikor megláttam:PS3. arrgghh...
  • SNAKE01
    mi is bízunk benne hogy kiadják más platformokra is.elsősorban pc-re!