Assassin\'s Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nothing is True, Everything is Permitted
Assassins Creed Revelations
http://www.youtube.com/watch?v=Wo6Q14vBB1c
BESZARÁS !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
info kellene, hogy mi a teendõ: az Assassin's Creed 2, sequense 2- ben amikor megcsinálja Leonardo a kiugró kést, és fel kellene vaennem, akkor megakad a játék. a fõmenût elõ tudom hívni, de onnan csak kilépni tudok. nem segített rajta az újraindítás és az újratelepítés sem...
A játék eredeti, a media marktban vettem, dobozos, én bontottam és telepítettem fel elõször.
A segítségeket elõre is köszönöm :)
Nothing is True, Everything is Permitted
sajnos nem konyítok angolul.
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
Már majdnem végigvittem, csak ott most elakadtam kissé, hogy a DeSalvo gyerek elõtt még rám uszítanak vagy 10 kereszteslovagot...
Akinek sikerült ezen túlkeverednie az elmondaná hogy mi a trükkje? Néztem videót róla Youtubeon,de ott a pali minden támadást kivédés idõnként le-lekaszabol egy lovagot. Közben meg csak kerülgetik és egyszerre csak egy támad. Ha valamelyik elkapja a grabancát, akkor annak kivétel nélkül kitekeri a kezét és hátba rúgja. Magyarán hibátlanul küzd.
Én pl. ha kivédek egy kardcsapást, akkor is sebez rajtam, a videóban úgy láttam, hogy ha védte akkor nem sebzett rajta. 2 órán keresztül próbálkoztam sikertelenül, pedig ideáig viszonylag könnyen eljutottam.
Szóval várnék tippeket, hogy ki milyen stratégiával jutott túl ezen a pályán.
Köszönöm!
Doki
b. vagy összeszarta magát a warezolt játék
Megoldás: VEDD MEG EREDETIBEN!!!!!!
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhûtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
Segitsetek minel hamarabb lecci.Koszi elore is.<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#szomoru2>#szomoru2>
keress egy végigjátszást
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
Assasins Creed (1) elmesz egy torok varosba es a katonak egy embert lefognak es ki kell nyirni oket es beszelni az emberrel.Harmat talaltam es megmentettem oket es most?Bocs ha nem ertheto :( .
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhûtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Ember ,hol élsz Te??? Ha már lopsz, legalább kussoljj! Igen, lopsz. Vagy ezt sem éred fel ésszel?? Más megcsinálja, idõt és energiát fektet bele, hogy meglegyen a "napi betevõje". Persze, tudom nem kell félteni a fejlesztõket, de egy projektet akár évekig csinálnak, ami nem kis pénz. A magadfajta lúzerek meg ilyen ingyenélõ mentalitással lenyúlják a terméket, amit csináltak. Fogadok, hogy nem vagy több 14 évesnél, hogy ezt nem fogod fel ésszel, és még fel is vagy háborodva, hogy ezt valaki a szemedre veti<#gun>#gun>
Már 2500 Ft-ért lehet kapni eredetiben, Te meg ezt is letöltöd ? Szopjál csak a crack-kel!!! Mert megérdemled
<#lama>#lama><#lama>#lama>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ha újrakezdek egy memory blockot akkor megtehetem azt hogy átugrom a nyomozást és rögtön a merényletnél kezdek?
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Figyu en sertonek veszem azt hogy azt allitod hogy en lopni akarok!En csak segitseget kerek mert en le toltottem a cracket!Ha te nem hiszed el add meg skype cimed es persze segiteni is akarsz fel lepsz a gepemre es meg nezed!ha benen vagy itt jelez!
Ez itt a konzolosok fóruma, tudod, azoké az embereké, akik nem akarnak ilyesmivel szarakodni pöcén, hogy crack meg új driver meg daemon tools, hanem csak be akarják tolni az "Assassin's Creed" feliratú (tehát nem "TDK", hanem "Assassin's Creed") lemezt a PS3 / Xbox meghajójába, és játszani akarnak.
A másik, hogy itt az SG-n nem nagyon kultiváljuk a warez-t, ha mindenképpen lopni akarsz, legalább bölcsen tedd.
Két dolgot azért mondok, hogy építõ jellegû is legyen a kritikám:
- Szerintem nem crack-elted, mert akkor nem kérné a lemezt.
- További infó itt, már, ha érted, mire gondolok.
Örültünk társaságodnak, köszönjük a látogatást, szia!
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Segitsetek kerlek itt irjatok vagy irjatok le yahoo, skype vagy email ciemteket ahol segitetek!
PS3 on tolom most a játékot és volna egy kérdésem:
Elõzmény: A játék memory blockokba menti a játékállásokat, amikor elérkezem a memory block 3-hoz és elkezdõdik a játék, egész pontosan Jeruzsálem gazdag negyednél vagyok. Amikor beérkezem a városba megváltozik a játék színvilága, zöld színû effektet kap, zöld árnyalatban úszik az égbolt,a házak és a környezet is zöldes lesz.
Kérdés: Nem tudom, hogy ez helyénvaló így, vagy valami gond lenne a játékkal, mert ez nekem nem tetszik így,elég gázos. Lehet, hogy ilyen a játék és nincs semmi baja, ezért kérdezném, hogy mi a helyzet. Ilyennek kell lennie vagy nálam van valami gebasz?
Megvan a játékhoz az 1.10 -es frissítés. Más játékokkal nincs gond, mindegyik tökéletes képet ad, csak ez az egy hibádzik egy kicsit.
Válaszokat elõre is köszönöm!
mert szerintem 5x4-nek kellene leni, és szerintem enyimrõl hiányzik a kód elsõ számjegye...S
De nem mondom meg mi történik. :D
hali van aki a assassin 2 tokjából felhasználta már a titkos reemcode-ot?
Mire a PC-re kijön addigra a konzolosok el is felejtik. :)
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
:D
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
hogy mikor azt viszont nem tudom mert már rég játszottam a játékkal
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES