German Street Racing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zvaragabor
Nah jó, nem lesz a grafika egyáltalán elszállva😄, de azért kipróbálnám majd.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Hát ha a Screenshots menüpont alatt találhato képek ingame képek, akkor jó lesz a grafika, mert végülis mik a vetélytársak? Juiced, street racing syndicate, midnight club 2-3, NFSU1-2. Azoknak se mai már a grafikája, szal ez kb ojasmi lesz mint azonak(azért nfsu2 az marad a toppon ijen téren).Mostwanted meg carbont ne emliccsük vetélytársnak, azok más stilusuak. Mindenesetre én várom a gammát, és majd a demó alapján lesz végleges a véleményem.

Chaos Anno Domini

Harly18

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

ngcsnet
kétlem hogy lehet majd modolni, de reménykedjünk 😄

dvidka
hali, elkezdtem az üzenõfalat de nem nagyon akar összejönni...
<?php
include('connect.php');
$sql="SELECT * FROM shoutbox ORDER BY id DESC LIMIT 10";
$result=mysql_query($sql);
while($rows=mysql_fetch_array($result2)){
?><MARQUEE><?echo $rows<'message'=">'message'</span>">; ?> <? } mysql_close (); ?></MARQUEE>
nemtudjátok hogy mi a hiba?

ingyen sms!! --->>>unknow.uw.hu

SZilaJMaGGoT
Pedig minden játékba pályán nyomják a versenyt... 😛 Ha a szalagkorlátokra meg ezekre gondolsz az ne legyen probléma... Ha jó lesz a játék és bele lehet nyúlni akkor jó lesz... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

ngcsnet
megnéztem a muvit arról a gémrõl, nekem nem tetszik túlzottan, pályaversenyzést nem szeretem :|
pedig a videóból jónak látszik a fizika, van benne rugózás (ami ugye ilyen budgetekbe aligha van)

budget? nem inkább value?

SZilaJMaGGoT
GSO... Link is van a videóhoz, csak sajna várakozós szerverek az ingyenesek.. 😞 Nekem szerencsém volt és nem kellett várni... 😄

ngcsnet
hmm....még nem hallottam errõl, utánanézek...

SZilaJMaGGoT
viszont a No Brakes X Racingbe bízok, az nem tûnik annyira szarnak, ha javítanak a hangokon meg egykét dolgon.. Nameg ha normálisan megcsinálják az egészet.. Persze még van idejük, de az elsõ videón nem néz ki rosszul... Bár az azthiszem nem annyira a budgetet célozza..

ngcsnet
kipróbálhatod, de hidd el, lesz benne 10 map + 10 kocsi, aztán annyi
esetleg lehet majd sofõrt is választani, de semmi többet nem lehet..
nemcsak tuning elemek nincsenek, de még matricák se lesznek...
1etlen remény talán a törés, de az is csak horpadás lehet...

SZilaJMaGGoT
Jó akkor felejtõs.... 😄 Ki sem próbálom majd..

xDDDDDD

épp ezzel rontottad tovább -.-

ngcsnet
én rengeteg budget kategóriás gémt próbáltam már, és el lehet velük hetekig szórakozni, de utána már uncsi, fõleg hogy egyikbe se lehet belenyúlni, tehát nuku modok. amúgy + ez ilyen tuning gémnek tûnik, de 100% hogy tuning elemeket vásárolni nem lehet majd,

ngcsnet
a képek alapján egyértelmûen látszik számomra hogy a taxi driver 2006 készítõi kreálták, ami viszont 1 kalap....

bár szerintem ez nem az lesz 😄

hát ja 😞 Kéne már vki igazán jó autósjáték !!

SZilaJMaGGoT
Én majd videó alapján döntök... Képekrõl nem lehet eldönteni van e benne normális fizika... A graf nálam annyira nem lényeg.. Csak az alap legyen meg..

ngcsnet
már olyan rég nem hallani valami jó autósgémrõl :C

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

ngcsnet
nem tetszik:C

kulabácsi
ennek mi a címe? be tudnád nekem linkelni, mert vicces csak nemtom h hol van....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

mila69en
ez jó eza flash anim😄DDDDDDDDDd

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

artschi
olcsó kategóriás gamma.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Mushroom, Mushroom, Budget -.-

http://www.lohere.net - a MagyarChan

na mind 1 nem rontom tovább a topic-ot 😊...

lehet , de mi az a Budget ?

Harly18
Budget kategória, szóval nem hiszem, hogy a grafikán lenne a hangsúly, de attól még lehet egy viszonylag jó játék.........

Harly18

nagyon rajzos játéklesz 😞 a képek alapján

😊

ez meg mi ?

Harly18
A német Team6 nevû cég mutatta be legújabb játékát, amely GSR (German Street Racing) névre hallgat. Így magától értetõdõen ebbõl kiderül, hogy utcai autóversennyel lesz dolgunk. Azonban nem NFS-vetélytársra kell gondolni, azt is közölték ugyanis, hogy budget kategóriába szánt pakkról van szó. További infó és az elsõ képek itt