35
-
#35 Nah jó, nem lesz a grafika egyáltalán elszállva:D, de azért kipróbálnám majd. -
#34 Hát ha a Screenshots menüpont alatt találhato képek ingame képek, akkor jó lesz a grafika, mert végülis mik a vetélytársak? Juiced, street racing syndicate, midnight club 2-3, NFSU1-2. Azoknak se mai már a grafikája, szal ez kb ojasmi lesz mint azonak(azért nfsu2 az marad a toppon ijen téren).Mostwanted meg carbont ne emliccsük vetélytársnak, azok más stilusuak. Mindenesetre én várom a gammát, és majd a demó alapján lesz végleges a véleményem. -
#33 Egy kis leírás és pár kép.... -
#32 kétlem hogy lehet majd modolni, de reménykedjünk :D -
#31 hali, elkezdtem az üzenőfalat de nem nagyon akar összejönni...
<?php
include('connect.php');
$sql="SELECT * FROM shoutbox ORDER BY id DESC LIMIT 10";
$result=mysql_query($sql);
while($rows=mysql_fetch_array($result2)){
?><MARQUEE><?echo $rows[; [szin=red]?> <? } mysql_close (); ?></MARQUEE>
nemtudjátok hogy mi a hiba? -
#30 Pedig minden játékba pályán nyomják a versenyt... :P Ha a szalagkorlátokra meg ezekre gondolsz az ne legyen probléma... Ha jó lesz a játék és bele lehet nyúlni akkor jó lesz... :D -
#29 megnéztem a muvit arról a gémről, nekem nem tetszik túlzottan, pályaversenyzést nem szeretem :|
pedig a videóból jónak látszik a fizika, van benne rugózás (ami ugye ilyen budgetekbe aligha van) -
ZsirosKenyer #28 budget? nem inkább value? -
#27 GSO... Link is van a videóhoz, csak sajna várakozós szerverek az ingyenesek.. :( Nekem szerencsém volt és nem kellett várni... :D -
#26 hmm....még nem hallottam erről, utánanézek... -
#25 viszont a No Brakes X Racingbe bízok, az nem tűnik annyira szarnak, ha javítanak a hangokon meg egykét dolgon.. Nameg ha normálisan megcsinálják az egészet.. Persze még van idejük, de az első videón nem néz ki rosszul... Bár az azthiszem nem annyira a budgetet célozza.. -
#24 kipróbálhatod, de hidd el, lesz benne 10 map + 10 kocsi, aztán annyi
esetleg lehet majd sofőrt is választani, de semmi többet nem lehet..
nemcsak tuning elemek nincsenek, de még matricák se lesznek...
1etlen remény talán a törés, de az is csak horpadás lehet... -
#23 Jó akkor felejtős.... :D Ki sem próbálom majd.. -
Khamwasss #22 xDDDDDD -
Khamwasss #21 épp ezzel rontottad tovább -.- -
#20 én rengeteg budget kategóriás gémt próbáltam már, és el lehet velük hetekig szórakozni, de utána már uncsi, főleg hogy egyikbe se lehet belenyúlni, tehát nuku modok. amúgy + ez ilyen tuning gémnek tűnik, de 100% hogy tuning elemeket vásárolni nem lehet majd, -
#19 a képek alapján egyértelműen látszik számomra hogy a taxi driver 2006 készítői kreálták, ami viszont 1 kalap.... -
Szabi1991 #18 bár szerintem ez nem az lesz :D -
Szabi1991 #17 hát ja :( Kéne már vki igazán jó autósjáték !! -
#16 Én majd videó alapján döntök... Képekről nem lehet eldönteni van e benne normális fizika... A graf nálam annyira nem lényeg.. Csak az alap legyen meg.. -
#15 már olyan rég nem hallani valami jó autósgémről :C -
#14 tessék itt van -
#13 nem tetszik:C -
#12 ennek mi a címe? be tudnád nekem linkelni, mert vicces csak nemtom h hol van.... -
#11 ez jó eza flash anim:DDDDDDDDDDd -
#10 olcsó kategóriás gamma. -
Shadow_THH #9
Mushroom, Mushroom, Budget -.- -
Szabi1991 #8 na mind 1 nem rontom tovább a topic-ot :)... -
Szabi1991 #7 lehet , de mi az a Budget ? -
#6 Budget kategória, szóval nem hiszem, hogy a grafikán lenne a hangsúly, de attól még lehet egy viszonylag jó játék......... -
#5 -
Szabi1991 #4 nagyon rajzos játéklesz :( a képek alapján -
Szabi1991 #3 :) -
Szabi1991 #2 ez meg mi ? -
#1 A német Team6 nevű cég mutatta be legújabb játékát, amely GSR (German Street Racing) névre hallgat. Így magától értetődően ebből kiderül, hogy utcai autóversennyel lesz dolgunk. Azonban nem NFS-vetélytársra kell gondolni, azt is közölték ugyanis, hogy budget kategóriába szánt pakkról van szó. További infó és az első képek itt