68
  • Cumi
    Hat ez tenyleg nem semmi. Bar a levego valoban hianyzik, es az also kepen tenyleg tul sok a feny. Ja es meg a fűvel kellene valamit kezdeni.

De a fák + bokrok a legszebbek. Az valami hihetetlen. Volt errol egy video is, ott is az erdoben futkaroztak, es eszmeletlen kiraly novenyzet volt.

Remelem egyszer lesz valosaghu fu is. :)
  • Keldor
    LoL de noob vagy... ezt azért mondod mert minden este sírsz mert szar a géped.........
  • Szefmester
    ehhez hasonló képeket bármikor lehet terrangennel renderelni.. csak míg most a gépemen ez 3-4 óra addig itt majd real time lesz.. igaz a terragenben van atmoszférikus "köd" és a felhők is vetnek árnyékot.. csak a felület textúrájában kéne még javulni... :P
  • avman
    valaki terelje már vissza ezt az "izét" a csordába, vagy az állatkertbe vagy tudomisén, ahonnan elkószált...
  • asysoft
    Ez a grafika bámulatos. Kíváncsi vagyok, mi az a kártya, amivel már lehet vele játszani normálisan (nem maxon, de nem is agyonbutítva).
    #10:nem tudom, te hogy vagy vele, én ha játszom, kedvtelésből teszem, aztán marhára nem érdekel, ki mennyivel jobb nálam:)
  • psishock
    A valóságban sokkal minőségesebb textúrákat használnak pl akár milyen közel hajultam egy tárgyhoz nem kezdett el pixelesedni (próbáld ki akármin, biztosan feltünik), és egyáltalán nem látszanak a vekrorvonalak annyira el vannak mosva antialiasig-el. Gondolom azért egy kicsit rontották mind a 4 kép minőségén hogy kevésbé tünjön fel a különbség a 2 világ között...

A fények meg azért ilyen erősek (alsó kép) mert még nincs "atmoszféra" ami tompítaná/szûrné amíg a szemünkig ér. Mint mondtam ezen szintén könnyet lehet változtatni. A fû meg nem ennyire átláccó, tesség kevesebb transparenciát tenni beléjük és jobban néznének ki (szintén alsó kép), és nem mind pont felfelé néz, és nem csak 1 fajta van (az életben sokkal jobban figyeltek random növényzetre)

Viszont a fejlesztő emberek nagyszerûen dolgozna, nem kellene szidnod őket. Ha ilyen ütemben haladnak akkor a köv engine már teljesen valóságszerû lesz. (és gondolom velük jön majd a Shader Model 5 is)
  • Radnix
    Nekem nagyon tetszik, főleg hogy majdnem eléri a far cry grafikályátDe télleg a fenti kép nagyon jó csak a felhők... na mindegy, azon még finomítani kell.
  • edios
    Azért ez még közel nem valósághű, (főleg az alsó kép), túl élesek a fények, és a textúrák mintha kicsit halványabbak lennének a kelleténél.(Meg a valóságnak jobb a felbontása)
    Szóval elég gáz, h csak ennyit tudnak, meg kell várnunk sajnos a következő crytek engine-t, ha a valóságban akarunk jáccani!
  • psishock
    Az első képen spekuláltam (hogy mit tekertem volna még az engine-n), szóval 2 dolog ami mindjárt szembetünt:

1. a játékban nincsen "levegő", viccesen hangzik, de ha megnézzük a valóságban is van "színe" a levegőnek. tudjátok olyan kékes (mintazég ), az igazi képen látszik is ez a hatás a hátsó hegyeknél rendesen. Megvalósítani szintén egyszerû a motorban, egy kis "fog" (ködhatás) megtenné sztem.

2. a másik (na ezt most érdekesen fogom megfogalmazni) a felhők sprite-jai nem cast-eltek shadow-okat a terepre, sem a vízre, pedig igazából szoktak.
  • Werewolf
    iq fighter arról beszéltél h a single playeresek lámák.. keress akkor az oblivionban multi részt.. idiot..
  • psishock
    igen ez Crysis semmi kétség (látnátok mozgásban!), mostmár csak DX10 kártya kellene mondjuk (legalább 100k huf alatt vagy körül ha lehet), és még a Vistának is ki kellene jönni, nem beszélve a játékról. De ha már itt vagyunk akkor egy csomó jó cím jön majd szeptember, ill októberben. Valahogy mind oda zsúfolódtak. Mostmár azon töröm a felyem , hogy cseréljem-e az az x800xl-t x1800xt-re (ugye itt lesz az ősz), vagy várjak tavaszig/nyárig (amikor jon a Vista) és akkor egy dx10 kari... valszínû hogy x1800xt lesz belőle mert ennyit meg fognak érni. Majd addig kiderül hogyan alakulnak a dolgok.
  • schrank
    Oblivion-ba aztán marhára számít az fps
  • Szefmester
    gratulálok.. valszeg ha valahol megjelensz ott az átlag IQ 100m-es körzetben drasztikusan csökken..
  • icewolf
    Egészségedre... :szanalmas: :geek:
  • Cat 02 #14
    hmm az a 4. képe nem is romos a kapu :D
  • Werewolf
    ez mekkora barom :D biztos sok Oblivion kaliberű játékkal játszott már :D
  • schrank
    ne kerteljél mi nem tetszik
    gyűrűkura
  • edios
    Ismét egy loál jános
  • schrank
    kit érdekel a grafika hardware-buzik az igazi játékos az on-line játékos nem pedig a single player lámák , on-line meg mindenki leveszi a grafot a jobb eredmények elérése végett úgyhogy ez az egész csilli-villi fasság arra jó hogy a sok gyökér horrorisztikus összegekér update-el aztán meg játszani ugyan úgy nem tudnak mint ahogyan eddig sem csak azzal májerkodnak majd a fórumokon hogy ilyen-olyan felbontáson ennyi-annyi antiaanalízinggel ment high shadow-zal és 19-re is felugrott az fps amikor egy üres hangárban mozdulatlanul feküdtem
  • Akuma
    Ez most csak találgatás, de sztem DX 9.0c kártyákon is menni fog, persze nyílván nem olyan szépen.
  • NEOreg3
    kár hogy csak vistahoz lesz dx10:(

kénytelen leszek felrakni azt a mocskot:C
  • Panyi
    Azt hiszem egyedül a májkroszoft csak dájrketikszet tud csinálni:P
  • neoG
    neki kell állnom tulórázni...
  • gyuri12
    ilyet kibaszott szép grafikát még nem láttam
  • NEOreg3
    tud ez a dx10 valamit
  • ALANWAKE
    BÜNTETÉS!!!
  • haxoror
    Ha arról szólna az egész hogy ilyen kibaszott szép ÉS még megy is így egy jó gépen akkor oké, de attól tartok hogy még a csúcsgépeken se fog így kinézni szal kit érdekel hogy nézne ki ha ember nincs aki a gépén így tudná futtatni...
  • mucsácsó
    aztakibaszott kurva élet :D
    ez eszméletlen tényleg....