68
  • Dragooon #68
    valszeg még nagyon nincs és nagyon nem is lesz egy ideig...
  • 444
    honnan lehet letölteni a demot ha van?
  • Psyho06
    hűűűű,de széééép,kur*v*ára nem érdekel...Következő cikk meg az lesz hogy,"bukás volt a crysis,szuper grafika de semmi történet,az év bukása
  • Permissive
    hello, az alapvető probléma (leszámítva a dx10 karikat) a konfog lesz, ugyanis a vista a "régi" fay cry-hoz minimum 2 giga ramot kér (de az tényleg az alap), no meg dualmagos procira lesz optimalizálva, úgyhogy roppant kíváncsi vagyok hogy a játékból (mint játszható és élvezhető szinten) mi is fog majd kisűlni, mert az ilyen konfigok még "odakint" sem mindennaposak:)))
    (szerintem csak sima "vetítés" az egész, mert a dx10-ből csak keveset fog használni a játék, de a felhasználókat ugye serkenteni kell az újjabb cuccok vásárlására:))))
  • irkab1rka
    dear szakértők. szerintem vegyétek a fáradtságot, töltsétek ki a valve statisztikai kérdőívét, és nézzétek meg, hogy milye is van az átlag usernek.
    Ugy értem a CS és cs:S átlagusernek. 512M-ás vidkari? meg fogtok lepődni kisbarátaim :D
  • moRtiZ
    Szep, kicsit pislogtam, de majd kiderul milyen mozgasba. Majd utana mondok konkretabbat. :)
  • koschwarz
    pfff, ma még a 256-os kari is nagy dolog. bár lehet kapni, és aki manapság pciexpressesre bővít, annak minimum ilyet érdemes vennie, de az átlag felhasználónak még így nagy dolog lesz az az 512 mb.
  • BT91
    a csernobiles játék: STALKER

amúgy amit írtál lehet télleg igaz, hogy mire kijön a játék, nem lesz olyan nagy dolog az 512-es vid.kari...
  • Beyond silence
    Az első játékok egyértelmű hogy nem használják ki az új directX-eket teljesen (már csak hardweres korlátok miatt is...)
  • Sanyix
    Amúgy nemtom honnan veszitek ezt a DX10 dolgot, nem lesz ebben a játékban fullos dx10 támogatás, csak bizonyos elemeit fogja használni, elvileg az első full, tényleg dx10-es gém a flight simulator x lesz.
  • Sanyix
    Hát pedig lehet, hogy fph-ra kíváncsi (frame per hour) :DDDD
  • Diocles
    Jó. Én összefoglalva úgy értettem amit mondtam, hogy mire ez a játék kijön, már egyáltalán nem lesz nagy vasziszdasz egy olyan gép, amin ez elfut. Szóval fogadhatunk is, hogy mire ez kijön (talán halasztásokkal) egy 80 ezer forintos videokártyán magas beállítások mellett gyönyörűen fog futni. A csernobiles játék aminek még mindig nem jut eszembe a neve pedig szép, de egyáltalán nem újító. HL2-nek néz ki. Ami nem baj, csak azt mondom, hogy már 4 éve akkorát ütött hogy mindenki szédelgett, azóta meg csak telik múlik az idő, az első screenshotok sőt még videók sem jeleznek semmiféle készültségi állapotot.
  • psishock
    Diocles, a "csernobiles játéknak" még mindég igen elfogadható a grafikája szerintem, nem annyira outdated, azonkívül mindíg "hozzáírhatnak" az engine hez idővel, nézd meg a farcry-t például a legújabb patch-al (1.3-1.4 beta) már SM3.0 meg HDR-t is birsz használni ami most "high tech". Amikor még kijött az 1.0 akkor ez volt az egyik legelső játék sm2.0 támogatásal. Azonkívül ez nem fog késni. jövőre kint is lesz, és egy fél év ide vagy oda még nem változtat semmit a dolgokon, nézd meg még dx10 kari sincs, se vista, ehhez pedig ezek kellenének.

BT91, a HC gamerek nem minimumon szeretnének játszani hanem mindent kimaxolva (nagy nyomatékkal a dx10es shader model 4.0 re, HDR-re), mire a játék a kezünk között lesz, szerintem már a kari is. Persze birsz régi tech-es kártyán is nyomulni, de szerintem a dx10 és a dx9 mód között legalább annyi graf különbség lesz mint pl a dx8 és a dx9 között most.
  • BT91
    fph-val???
    én az fps-re lennék inkább kiváncsi
  • LowEnd
    kiváncsi vagyok, jelenlegi gépemen hány fph-val menne...
  • BT91
    Sajnos el kell hogy szomorítsalak bennetek...

A crysis egy 512Mb-os vid. karin is elmegy, emelett elég 2giga RAM is neki.
    Szal a hardcóre gamerek gépén simán elmegy :D:D

És mindezt honnan veszem? PC Guru 6-os szám..

Ott írták: CPU: 3,4 GHz
  • Diocles
    A sok hitetlenkedőnek üzenem, hogy minden játék ilyen jól néz ki, amikor elkezdik promózni. De lefogadom, hogy még 1-2 év mire valóban ki is hozzák és addigra már kezdünk hozzászokni az ennél nem sokkal kevésbé szép grafikájú játékokhoz. Ld. a Half-Life 2-vel és a Doom 3-mal is mennyit huzakodtak annak idején, a most már teljesen közepes grafikájú csernobiles játékról nem is beszélve.
  • MrPrise
    A kép tényleg egész jó ;-)
    Mondjuk a durva videokártyák helyett lehetne már pl AI kártya is ;-)
    Az online játékok és a függőség témában annyit szeretnék mondani, hogy szerintem bármire rá lehet kattani, nem kell annak online-nak lennie.
    Anno én éjszakákat játszottam át a Warcraft II-vel pl...
    Megvettem a GuildWars-t és szoktam is vele játszogatni, de nem érzek késztetést arra, hogy mindenkinél jobb legyen a karakterem, mindenkinél táposabb legyen. Schrank szerint online játékban úgyis mindenki leveszi a grafikát, hogy jól menjen. Ezzel nem értek egyet. Pl szerintem a GW-ben nem érdemes levenni a grafikát, mert maxon nyújtja azt az élményt, hogy úgy érzed már a grafikáért megérte megvenni a játékot és pusztán annyi is elég lenne neked, hogy tudsz mászkálni egy ilyen tájon össze-vissza. Bónuszként még játszani is lehet :-D
    (Azok akik szerint a GW gragikája elavult vagy gagyi, kérem hogy ne kövezzenek meg azért mert nekem tetszik ;-) Köszi!)
  • koschwarz
    hiába csorgattyuk a nyálunkat ilyen grafikára, senkinek nincs kis hazánkban olyan gépe, amivel így fog a játék kinézni.

• Szefmester
    "net nélkül annyit ér a pc mint egy autó út nélkül"

hehe öngól.. OFF-Road, Párizs-Dakar.. autós Trial..

nem is kell út, anélkül is kitünően el tud szórakozni az ember. amúgy meg ha nem érdekel a grafika vegyél tetriszt.. van olyan verziója is amit ketten is tolhatnak egyszerre
  • Ecology #48
    A gyep, az a szép ződ gyep.Azon még kéne finomítani! :-)
  • mesor
    A bf-es scene határozottan elhatárolódik schrank beszólásaitól szal' pls ne általánosítsatok! A bf scene nagy része nem ilyen csak ez az egy példány korcsosult így el. ( schrank ezt nem hagyhattam ki) Schrank is egy "hardverbuzi" csak nem ismeri be bf topicba pl állandóan ő osztja az észt hogy milyen vas kell a játéknak stb... :)

Online játék függővé tesz stb dologgal kapcsoltaban meg kell találni egy egészséges határt azt jól van. Én elég régóta játszom online de semmit nem hanyagolok el emiatt.

Egyébként tényleg szépek a gépek. :)
  • Khamwasss
    jobban megnézve a jobbfelsőt, ez nem is annyira szép... az alsó az télleg jó de a felső az ratyee
  • psishock
    Biztos lehetsz benne hogy ez ingame, láttam ezeket és a hasonló "shotokat" sokkal nagyobb rezolúcióban (és nem ilyen elmosott grafban) is. Az első képen még "ingame"-ben is volt szerencsém megcsodálni mozgásban. Szedd le akárhonnak a "crysis technology demo" trailert, ott te is érezheted a dolgokat. Kben dx10s kártya és vista nélkül esélyed nincs ezt az ikonra kattinva visszakapnod, akkor is ha a gamma már a kezedben lesz. A Shader Model 4 és a HDR mûveli a csodát.
    trust me, ezek NEM pre-renderelt cuccok.
  • psishock
    "Én is SAJNOS beleestem abba a hibába, hogy online kezdtem el játszani.
    Hadd ne ecseteljem mi történt velem/családommal/barátnőmmel ezekben az időszakokban.
    Kegyetlen függővé tesz és ha nem szállsz ki időbe/nem ismered az egészséges határt akkor sok fontos dolgot elveszthetsz.
    Aki ezt nem látja be, na az a " ott a pont, te is voltál benne, érzed akkor hogy miről van szó, remélem a barátunk is rájön egyszer.
  • gplay
    OFF:
    "net nélkül annyit ér a pc mint egy autó út nélkül" Út nélkül autózni az igazi feeling csak egy Range kell hozzá.
    Mondj egy online gémet amiben van történet, lehet nagyokat parázni, és nem az a cél, hogy 9999999999999999999999999 fragem legyen.
    Mielőtt kioktatnál imádok neten CODozni.
    Viszont néha kell egy kis magány(pl:Condemned)

ON:
    Brutál graf. Viszont látta valaki amikor ezt a gémből kép lopták? Majd, ha ezt a grafot látom a Crysis ikonon dupla katt után, na akkor elhiszem. Addig viszont RENDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER.
  • Tinman #42
    Ez picit kellemetlen volt ;-)

schrank: Senkinek semmi baja nem lett volna veled, ha nem kezded el itt a népet lámázni, mert offline mernek valamivel játszani.
    Te mikor hatódsz meg BF-ben? Tippelek... soha.

Emlékszem a Syberia-ban mikor Oscar feláldozta megát azért, hogy Kate-nek sikerüljön... online játékban ilyet nem nagyon tapasztalsz.
    Egy jól megírt történetű offline játék hatalmas értékeket képes közvetíteni.

Én is SAJNOS beleestem abba a hibába, hogy online kezdtem el játszani.
    Hadd ne ecseteljem mi történt velem/családommal/barátnőmmel ezekben az időszakokban.
    Kegyetlen függővé tesz és ha nem szállsz ki időbe/nem ismered az egészséges határt akkor sok fontos dolgot elveszthetsz.
    Aki ezt nem látja be, na az a
  • dronkZero
    Közkívánatra, BF2 topicból: (aláírások rippelve)
    HTS s3rg1nh00
    ma 21:22 | Privát | Galéria | Válasz | #83659
    mostésazonnal
    Válasz 'dronkZero' üzenetére (#83656)

Mester01
    ma 21:20 | Privát | Válasz | #83658
    Igen igen pls pls! :DDDDDD

Zs0lt1
    ma 20:52 | Privát | Galéria | Válasz | #83657
    pwnz :DDD

dronkZero
    ma 20:46 | Privát | Válasz | #83656
    Te Szekrény! Nagyon nagy az arcod abban a topicban, megmondjam nekik, hogy egy alapvetően klánosdira épülő játékot tolsz "egyedül"?
    Válasz 'schrank' üzenetére (#83655)
  • asysoft
    Ok, te így látod. Viszont pl én jól elvagyok single játékokkal is. Ha már hasonlatokkal jössz: egy filmet sem többen néztek meg, illetve -jó esetben- nem beszélgettek alatta. Mielőtt azzal jönnél, hogy a film nem játék, annyi alapja van a hasonlatnak, hogy mindkettő történet alapú (megint csak jó esetben:)).
  • shane81
    schrank! Hadd döntse már el mindenki, hogy hogyan szeret játszani.. Online vagy egyedül... Ha meg nem érdekelnek a grafikai dolgok, ne irogass ilyen témájú fórumba. Szerintem ez intelligencia kérdése. Gondolom neked haverok is csak "cseten" vannak és a csajod is "onlány". :)
  • psishock
    öcsém, látom hogy te fanatikus HC online játékos vagy, én próbálkoztam több címmel is de rájöttem hogy túl sok értékes időt vesznek el az életemből, nagyon rájuk lehet kattanni mivel annyira érdekesek és folyamatosan változnak, volt hogy enni is elfelejtettem mert fontosabb volt hogy "szinten" tartsam a karakteremet a többiekkel vagy esetleg azok felett de rájöttem, nem éri meg. Viszont ha valakinek ez egy életstílus és CSAK ez kell neki akkor szemethunyok felette, végül is azt csinál a saját életében amit akar. Kben elmondom hogy más stílusú játékok is léteznek és ezekkel a stílusokkal is nagyszerûen lehet szórakozni. Nem feltétlen csak az ember-ember ellen lehet szórakoztató. Nézd meg pl a kalandjátékokat, remek a sztorijuk és jók a "pázl"-ok bennük ;) , de kisezer más stílus is van. Eccerûen meg kell találni másban is az izgalmat. Tudom, hogy most az online tûnik az "überall", de van más is csak körül kellene nézni, és nem keményfejûsködni itt.
  • schrank
    a játék társasan érdekes mi lenne ha a focinak az lenne a lényege hogy csak kapura lövöldöznek a játékosok a forma 1 arról szólna hogy ki tud legjobb időt menni egy kör alatt a 100m-es síkfutást egyesével futnák a versenyzők
    nektek jó a passziánsz is pedig a fekete macska multib job bármilyen számítógépes játéknál
  • asysoft
    Lehet, hogy te nagy multis arc vagy, de hogy ezen kívül mást ne tudjál elképzelni, az durva.
  • schrank
    jjja az a baj a játékokkal mint a filmekkel hogy a "látvánnyal" akarják eladni őket ahelyett hogy jó játékokat csinálnának a sok hardverbuzi meg minden évben egy havi fizuját rákölti a gépére úgy hogy engem azzal koccolnak le hogy ne azért játszak hogy jobb legyek a másiknál hanem azért mert jól néz ki a játék közben nem veszik észre magukat hogy olyan vonat után futnak amit soha nem fognak utolérni
  • blakshep
    semmi extra nincs ezeken a képeken ezekből semmi derül ki és még randák is
  • schrank
    net nélkül annyit ér a pc mint egy autó út nélkül
    és mivel hogy ti ide írogattok valószínűleg van net kapcsolatotok és ha van akkor meg on-line mutassátok meg mit tudtok ne ratyi bot-ok ellen én speciel battlefieldes vagyok úgyhogy a csés és codos besorolást sértésnek veszem de még mindíg jobb mint ha valami wowos meg "stratégiás" gyógyegérnek tituláltál volna
    a lényeg a lényeg ha van net akkor szigorúan csak on-line nyomni ha nincs akkor meg konzolon
  • Tinman #32
    OFF:
    Jeez... te aztán rendesen nem vagy képben.
    Áruld már el nekem ó te hatalmas, és bölcs online gamer, hogy 15-20 éve mi a rákkal játszottál a 33.6-os modemeddel online?
    Mi "láma" többiek Elite-el, EOB, LOL, Ultima, Bards Tale-el , Monkey Island stb-vel próbálkoztunk ;-)

CSééé + cod az odabasz mi... teker 5000 fps-el ha 320x240-be tolod minden off-on. Zsír lehet... irigykedünk még egy kicsit jó?

ON: Ez a kép már majdnem két hetes... picit gyorsítani kellene SG. Lassan frisseb híreket közölnek az offline lapok, mint itt online.
    Múltkor örömmel harangoztátok be, hogy Damonica PC game már aranyon van. Kár, hogy 1 hónappal korábban már hivatalosan is a boltok polcain volt.
    A "vörös esős" cikket már ne is említsem...
    Na sebaj :-)
  • schrank
    csak azt tudnám az ilyen fantasy-slámák mi a faszt foglalkoznak FPS-el azzal a meseországos szarral amivel nyomjátok ahhoz meg elég egy 486-os is
  • Sanyix
    Hát persze hogy nem így fog kinézni, mivel gépen nem ilyen kis felbontásba fogjuk látni(és nem is szarrátömörítve), tehát megjelennek a hibák, amelyek ezen nem látszódnak a kis felbontás miatt. A másik meg, hogy egy ilyen összehasonlítást photoshoppal lazán meg lehet csinálni, az igazi képen kicsit rontanak, hogy úgy tűnjön mintha játék lenne és kész. Pl a füvön látszik, hogy nem csak a füvet sikerült szétblurozni, hanem a talajt is :DD
  • Warpcore
    Terragen 2 Engine készülget,elvileg még idén kijön a Technology Preview.. nem szólok semmit itt a video
    Terragen TGD Mars Animation