183
Kedvenc és legjobb kapusok!
-
#63 Szalóki pálya frankón ugynígy néz ki:)
Na lol:D
-
Zséé #62 Ez Zamárdi-i ha minden igaz :) -
#61 ez nem Abádszalóki fotó?
Olyan ismerős a pálya:o -
#60 mondom én h ő a legjobb ;) még sokszor ki is ment cselezni a bolond... -
#59 Szerintem jelenleg Buffon a legjobb, utána Casillas, majd Abbiati és Cech. Abbiati sokat fejlődött, mióta a Milanban utoljára kezdő volt. Simán beférne bárhová, csak az említett kapusok helyére nem. Ja, meg van der Sar is király. És Király is. A régiek közül Peruzzi (még véd), Pagliuca, Canizares (még véd), Zubizarreta (voltak potyái), Seaman, SCHMEICHEL (nem volt ő vonalkapus), Barthez (még véd), Toldo (még véd), még régebbről Ravelli, Zoff, Zenga, Maier, Banks, Grosics, Combi, Bats. Magyarok közül jó még Babos, Rabóczki, Szűcs. Én is kapus vagyok, megyei II. osztályban, ifiben védek, ősztől első számú kapus leszek, ahhoz képest, h márciusban kezdtem a csapatnál edzeni, ez nem rossz. -
Thomas Ravelli... iszonyat arc volt es mellette fantasztikus kapus is!!!44 -
#57 Higuita
tess' link -
#56 David Seaman-nek voltak még nagy benézései..
Nincs meg valakinek az a videó,amikor a kolumbiai kapus (nemtom a nevét,
90es évek elején lehetett kb.)
a levegőben felugorva szaltó sarokkal véd?? -
#55 ja. -
#54 ja. -
#53 Sztem meg Lehmann, bár mióta az Arsenalban véd, annyit nem potyázott... (Azért a Dinamo Kijev ellen anno nagyot hibázott... :P) -
OPM #52 Mármint Rüstü német-e?? -
#51 A legnagyobb potyakirály szerintem Barthez -
#50 -
#49 Elirtam... CASILLAS. -
#48 Anno Schmeichel is kurva jo volt, csak kicsit vonalkapus... De jo 'kis' bravurjai voltak es mindig hozta a formajat...
Szerintem Cech a legjobb, utana Cassilas. Az angoloknal nagyon nagy kapushiany van (legalabbis, aki jo is valamire :) , es bizony nem csak a valogatottban, hanem a Premiershipben is... -
#47 őróla tényleg nem hallottam.ő is német a nevéből ítélve.Azért Lehmantől többet vártam.úgylátsizk most ő sincs akkora formában,mint a bl-en.miért nem nyit valaki csatárok és középpályások topicot?
(szerintem legyen ez a kettő egyben,mert ha középpálya akkor legtöbbnek csak Beckham és Ronaldinho létezik,mert nemtudják,hogy Kaká a legjobb :D) -
#46 Szeretem a Bayernt, ahogy a logómból is látszik, ha egyáltalán látszik :), de ennek ellenére a németeket és a német válogatottat én sem szeretem különösebben. Nem is hiszem, hogy Kahn a legjobb kapus, de azért van akkora múltja, hogy minden drukkernek tisztelnie kell valamilyen szinten. Nem dícsérni, csak elismerni, hogy többek közt 2002-ben nagyon jól védett, ahogy ezt te meg is tetted.
Írtam egyébként a topik elején, én Rüstüt pártolom, aki szintén nagyon jól védett 4 éve, a második legjobb kapusnak választották meg. -
#45 bocsi,tudod ha fociról van szó,akkor útálom a németeket... nem kell rám figyelni...
de azért neked is el kell fogadnod,hogy nem Kahn a legjobb kapus manapság.ahhoz képest,hogy mit csinált 2002-es vb-n,mostanában nem túl jó.olyan átlagosnak tűnik nekem... -
#44 ho-ho-hó!! -
#43 Oliver Kahn...ki is az? ja aszem tudom.ugye ő az a király kapus az öregek otthonában? -
#42 Oliver Khan :)
-
#41 Kiri Mihály -
#40 Stekelenburg
-
#39 Tudor! :) -
#38 Na végre valaki! -
mod #37 Rüstü! -
#36 1. Buffon, 2. Casillas, 3. Cech. Szerintem. -
#35 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#34 jaja azon majdnem beszartam XDDDDDDDDDDDD -
Zséé #33 ittisvan
-
Zséé #32 legjobb a fejes öngólja volt :DD -
Piplica dö beszt!!! -
#30 higuita forever!!!!!:DD -
OPM #29 Jose-Luis Chilavert! -
#28 szerintem is a legjobb Buffon,utánna jön a tökéletesen fejlődő Abbiati.(akit odadtunk a **** juvenak..de nem baj,majd kiesnek )
Buffon(akcióban a 22 commentben látható):
Abbiati:
-
Csesza #27 -
gergelyanevem #26 jó kapus, a válogatottban még úgyahogy csípem is, csak a csapat ahol játszik.... -
Cat 02 #25 :D Casillas Rulez sztem -
gergelyanevem #24 A suliban én szoktam védeni, jó dolog sztem :)
kedvencem Buffon