12
-
szombi #12 Ha már egy bankrablást veszel fel, akkor nem mindegy, hogy a pocsék fúkuszú mobiloddal
vagy pedig a kisméretű fényképeződdel veszed fel...
Tény, hogy ha mobilba van integrálva minden akkor sokkal hordozhatóbb az egész,
de én inkább a minőségre törekszem, épp ezért megválogatom a magammal vitt cuccokat.
Egy sátortáborba például biztosan nem elég a mobil beépített lámpája, hanem egy erősebb ,,igazi'' lámpa kell.
És a családi vagy a nyaralási képeket is inkább a célnak megfelelő eszközre bízom. -
raingun #11 Hát tök jó hogy csak úgy kukába dobják majd az akksikat...
Elmebetegek [wilting] -
BandiG #10 Bezzeg az eldobható rendőrt és adóellenőrt nem fejlesztik :D -
#9 amúgy ez a fejlesztés szeritem is teljesen hülyeség. reméljük el lehet valami értelmesebbre is használni ezt az "eldobható" technikát. -
#8 "Mert fényképezni fényképezővel kell, nagyfelbontású képet vagy terjedelmes
szöveget INGYENES e-mailen kell küldeni, netezni pedig PC-n vagy laptopon kell és kész!"
Gondolom te is azok közé az erős és jól felszerelt emberek közé tartozol akik mindenhova viszik magukkal a hátizsákukat meg a pótkocsijukat megtömve ezekkel a cuccokkal hogy mindég rendelkezésükre álljonak.
Na igen, a mobilt viszont MINDENHOVA magaddal viszed. Nincs mindíg kamera/fényképező, net, mp3 lejáccó, lámpa...stb stb nálad, és álltalába a legváratlanabb helyzetekbe tundak kelleni. -
szombi #7 Hát persze, hogy a legnagyobb szemétgyártó ázsiaiak találták ki...
Ahogy mondod, hülyék az emberek, mert nem képesek egy kib*szott SIM kártyát kicserélni,
inkább megveszi ezt a hígított tehénsz*rt.
Nekem is 5 éve van meg a telóm, és tökéletesen elégedett vagyok vele.
Mert fényképezni fényképezővel kell, nagyfelbontású képet vagy terjedelmes
szöveget INGYENES e-mailen kell küldeni, netezni pedig PC-n vagy laptopon kell és kész! -
RaszPuty1N #6 Minek az eldobható fényképezőgép? Hülyék az emberek és megveszik...ennyi. -
BandiG #5 Erre a problémára nem a sim kártya a megoldás??? Minek külön készülék ha elég kártyát cserélni? -
#4 akksi? kurbli! ;P -
#3 kíváncsi lennék az ecopoly-s balfaszok látnának-e benne fantáziát ;) -
turul16 #2 Marhaság. Hol az aksi?.. -
scooterbr #1 Nem mintha a 100ezer forintos telefon nem erre a sorsa jutna fél év alatt. Azt is csak ugyanígy csinálják. Bezzeg még a régi 6éves telóm még mindig bírja.