Idegen élet nyomai a vörös esőben?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esett már le ilyesmi miatt Mars-szonda is...
http://adsabs.harvard.edu/cgi-bin/bib_query?astro-ph/0310120
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
Egyszer már bekövetkezett ez, de csak valahol az USA-ban. Még film is készült azóta belöle.<#vigyor>#vigyor> Megrázta a médiát
Cardiff Egyetem kutatólaboratóriuma
A tesztek nagy részénél nem találtak sem DNA-, sem RNA- nyomokat. Egyetlen teszt igazolt vissza pozitív jelzést, amelyen további vizsgálatokat folytatnak és (ha létezik), megpróbálják kinyerni a láncot belõle.
thanks.
Weine: 5 éve gondolkozom azon, hogy hülyeségeket irsz a fórumba. Te ezt igen gyorsan meg fogod cáfolni. Akkor most nekem van igazam, aki állítólag öt éve agyalok ezen, vagy neked, mert meglepõ és nem túl valószínû elmélettel áltam elõ és kockáztattam, hogy lehüléyznek?? 😊)) Maradjunk inkább a tények elemzésénél, mert keveset tudsz a doktori disszertációkról 😉
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Az mindenestre furcsa, hogy a fickónak ÖT éve volt erre a megállapításra jutnia, tehát elég alaposan meg kellett nézze és gondolom ezerszer meggondolja, ha valamit publikál és ráadásul ilyen horderejû dolgot, hogy kettétöri-e a karrierjét egy fake hírrel.
Persze, van aki kettétöri.
De ÖT évig készül erre?
A cáfolat pedig igen gyorsan jött.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Pedig olyan jó lenne, ha földönkívüli esõ, vagy ET, vagy kicsi zöld marslakók, vagy bármi, csak földönkívüli legyen, kihúzna minket a slamasztikából, akár úgy is, hogy megtámad, és ezzel felébreszti bennünk a felebaráti szeretetet.
Sajnos, a deus ex machina (isteni beavatkozás) az istennek sem akar bekövetkezni, így marad a gürcölés.
Én csak azt nem értem, hogy egyesek miért képtelenek elfogadni a nyilvánvaló tényt: Isten lángoló pallost kezükben tartó angyalokkal ûzött ki minket a Paradicsomból, és karakánul megmondta, hogy "ezután verejtékes munkával fogod keresni kenyered".
Miért olyan nehéz ebbe beletörõdni?
:-)
Kara kánként folytatom tanításom.
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
Az emberi elme az csak egy dolog. Nehezen tud elvonatkoztatni a környezetében megtapasztalt kézzelfogható jelenségektõl. Ezért példállóztam ezzel az idézettel (az akart ám lenni, csak nem akartam óangolul idézni 😊).
"Gondolj csak a szexuális fantáziádra. ;-)"
Húúú. Nincs is annál jobb mint mikor nyolc bantu néger meg egy kecske elégít ki egy nõt 😄.
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
A kvantummechanika - valóságot leírni próbáló - egyenleteit sem tudjuk követni ésszel, képzelettel. De az egyenletekkel legalább valamennyire meg lehet fogni azt, ami elõtt amúgy csak értetlenül állnánk. És ez még csak a kezdet.
Az igazság ellenben az, hogy sokkal színesebb az emberi elme, mint a meztelen valóság.
Gondolj csak a szexuális fantáziádra. ;-)
Mind1 így is érthetõ
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Az tény, hogy alapjaiban rázná meg a dolog a kereszténységet....azt meg ugye nagyon sokan nem szeretnék😊
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml
Kutassatok a magyarországi katonai dokumentumokban 1991 május 😄 ...sok sikert....
sose nyomd fullba a kretént
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Ez persze az ufómánok és mítoszok kedvelõinek megmozgatja a fantáziáját, és forgalmat generál az SG-nek...
Kár, hogy ezt sokan nem hajlandók elfogadni és továbbra is megvetik az ilyen feltevéseket.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Az hogy mi az az élet, ennek mondhatni nincs definíciója. Az hogy szaporodik? Ott vannak az önmásoló fehérjeszálak, amik nem élnek csak replikálódnak a megfelelõ környzetben. A vírusok szintúgy élettelenek, de mégiscsak szaporodnak a gazdatesben. Esetleg a kristályok is élnek, melyek a szintén a megfelelõ környezetben terjeszkednek? Szóval ez az 'éles' határvonal jelenleg tisztázatlan.
Amúgy mibõl sejted azt hogy a sokmilliárd csillag körül keringõ bolygók közül csak a föld van olyan helyzetben, hogy életet hordozzon a hátán? Esetleg nem-e lehetséges (pl.) fémes hidrogénben létrejönnie olyan szennyezésnek, ami 'szaporítja' önmagát, esetleg inteligenciát is hordoz?
Több dolgok vannak földön s égen, mit elmétek felfogni képes.
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
Gondolom vmi hírügynökség fölkapta, aztán mindenki szolgai módon bemásolta. Mint a kubai magyar diplomata a rumoshordóban sztorit.http://www.cnn.com/2006/TECH/science/06/02/red.rain/index.html
fordítás a #43-asban
egy korábbi felkapott hype volt ez, már több, mint egy hónapja megcáfolták
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
"egy gyenge fuvallat a jupiteren nagyobb mint a legnagyobb földi tornádó" - nincs is ott élet
"egy marsi éjszaka hidegebb mint a leghidegebb földi környék" - ott sincs
"egy nappal a merkúron megolvasztja a sziklákat" - és ott sincs
"akkor miért gondoljuk" - ezek szerint Te is így gondolod...
sose nyomd fullba a kretént
KILL GOD KILL YOUR MOM & DAD KILL YOURSELF