Letölthető a Vista második bétaverziója
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Le szeretném szedni a Vistát csak nem tudom hogy elfutna-e rendesen a gépemen...
Konfigom: P4 3.00Ghz, 512 MB DDR RAM, ATI Radeon 9600 AGP 256 MB DDR DRAM. Válaszotokat elõre köszönöm.
skacok segítség kellene!!
felraktam a vistát (32bitest) és miután a másolás meg volt(a DVDrõl) és újra indult, semmit sem csinál a gép...
nem hozza be az OPrendszerválasztó menüt se<#szomoru1>#szomoru1><#falbav>#falbav>
ha valakinek volt ilyen problémája/tudja a megoldást, az segítsen plíz!!
Elvileg teljesítmény csökkenés nélkül kellene futniuk a 32-bites progiknak is. Nekem még ne volt sok idõm játszani vele, szóval nem tudom, hogy a gyakorlatban mi a helyzet.
énis leszedtem ezt a sz*rt és kíváncsi lennék, hogyan tegyem fel az nvidia detonatort, ha telepítés közbe eltûnik a kép és resetig vissza se jön???
segítsetek
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Azok nem 64bites rendszerre OPTIMIZÁLT programok, természetes a teljesítmény csökkenés. De honnan tudhatná ezt maga a Butaság?!
Leszedtem az nv beta drivert, neten keresztul frissitettem a tobbit, es minden szuperul megy.
Neztem OGL-es progikat is, mentek rendesen.
Na mindegy. pointless
Nyomassátok a tapasztalatot. Csak az érdekel, hogy a mainstream game-ek, a visual studio és a java hogy megy alatta, meg hogy mennyivel rosszabb 3dmark ererdményt hoz ki xp32-höz képest egy amd64-en 😉
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Azért nem egyszerû a dolog, mert ma már hiába jártam végig az utat, közölte, hogy én már megkaptam a kódot, és kész. Nem jutottam el a linkig. <#nevetes1>#nevetes1> Azért megoldottam<#bee1>#bee1><#nevetes1>#nevetes1>
vmi unable to find locally attached drive stb...
közbe már ki lett váalsztva a particio is...nem hiszem el... [#falbav
<#violent>#violent><#gun>#gun>M$
lehet, h. megprobálom a 32bitessel...
...+.
/*WTF?!*/
hivatkozik a relnotes.htm, meg a setup.htm -re, a \Doc mappában, ami nem szerepel ott<#nemtudom>#nemtudom><#nezze>#nezze>
kb 7óráig ment, dap 7-sel, és a sebesség az én max. sávszélességem volt (138KB/s) ugyhogy sztem egész jól jön, igaz elsõre nekem se akart.
Van még min dolgozniuk azért 😊
/*WTF?!*/
Apps 16.6d en windows vista beta2 x86 dvd.iso 3.13 GB 1 46 174 1.1
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
http://download.windowsvista.com/dl/preview/beta2/en/x86/iso/vista_5384.4.060518-1455_winmain_beta2_x86fre_client-LB2CFRE_EN_DVD.iso
/*WTF?!*/
Egy OS-re általában nagyobb az érdeklõdés, mint amennyit a szerverek bírnak.
Ezért találták ki a bittorrentet, mert egy linux disztró új kiadása általában igen nagy felfordulást eredményezett. Szóval állandóan ez a gond volt ott is.
De szvsz ez megszûnik, amint lesz a vista-ra is torrent.
Thank you for your interest in Windows Vista Beta 2.
We are currently experiencing a high level of demand and cannot process your request at this time.
Please check back later for availability. We apologize for any inconvenience.
pedig aztán az Akamai nem éppen akármi, szerintem ez biztos világcsúcs, már ami a letöltések számát illeti az adott idõben...
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Már több mint egy éve van végleges XP64. Csak senki se használja.
/*WTF?!*/
Tudtommal már rég kint van a végleges. A problémát fõleg egyes alkalmazások okozzák, azzal hogy azt feltételeizik, hogy az adott .dll még mindig 32 bites paramétert vár, közben meg vár 64-bitest várnak, illetve adnak vissza.