Letölthető a Vista második bétaverziója

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyix
Miért kéne átbuherálniuk? Ezt honnan veszed?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Windows 2000, Windows XP, Windows Server 2003, Windows Server 2003 R2, Windows Vista. <#vigyor3>

"Jobb lenne, ha a 32bites XP-hez kinyomnák a dx10-et, a többit meg elfelejtenék..."
Ahhoz az egész kernelt át kéne buherálniuk, lenne egy 2GB-os patch az XP-hez, és utána meg már Vista lenne 😊

immovable
Jól megy a játékiparban...<#papakacsint>
Az XP64 is béta, abból sem lesz soha oprendszer. Szerintem az MS-t felzabálták a bugok.

Tud valaki olyan operációs rendszert, amin fut a counterstrike source? Linuxxal hagyjatok, mert ahhoz kell windowsos stream meg kutyafasza.. 😊 Lehet, hogy veszek egy szar konzolt???

Jobb lenne, ha a 32bites XP-hez kinyomnák a dx10-et, a többit meg elfelejtenék...

muhahahaha

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

"Ez a miénk lesz. Ez a fantasztikus, szemet gyönyörködtetõ mindenet tudó minden nem microsoftos programtól kiakadó operációs rendszer. 😊"

A Daemon toolson kívûl nekem semmilyen másik programmal nem okozott problémát. Különben meg 1 havi intenzív nyúzás után se láttam kék halált. A jó kis nvidia-s beta drivert remeklül lefagyasztottam vagy 20x, de mindössze egy 20 másodpercig tartó fekete képernyõt eredményezet majd minden visszajött, majd kaptam egy üzenetet, hogy az nvlddmkm.sys lefagyott és újra indította a rendszer. OpenGL-es programok az elõzetes híresztelésekkel szemben tökéletesen futnak, sõt kisebb sebesség csökenést tapasztaltam rajtuk, mint a dx9-es társaikon. Ennek az oka, mint már korábban írtam optimalizálatlan beta driver. Legálább is az nvidia is ezt állítja.

(Mármint az AsRock oldalán van egy lista, hogy minek kellett megfelelni a Vista logóhoz, és az ott felsorolt procik a Celerontól/Semprontól felfelé mind 64 bitesek voltak. Bár jobban meggondolva lehet a Sempronok között 32 bites régi is?)

Ha csak valakinek nincs régi 32 bites procija (bár most elnézve a Vista logót meg se adják olyan cuccra, amiben nem 64 bites a proci!), akkor mi értelme lenne a 32 biteset feltenni? Mivel mindkettõn béta driverek vannak, akkor már inkább a 64 bites, nem?

Már a Windows Server 2003 RC-knél is ez volt. Sõt akkor még az MS fizette a posta költségeket is, ha csak egyet rendeltél. Server 2k3 R2-nek meg már a Vista-val szemben eléretõ volt a nagy nyílvánosság számára a Beta 0 verziója is.

Sikerult 4 mondatban 4x leirnod ugyanazt picit atfogalmazva, grat.
Azért terjesztik a bétát mert annyi hibalehetõség van benne mint a nyû. Még megjelenés elõtt ki kell derülnie a legfontosabb hibáknak. Hiába no a 9 GB-os méret amit megevett pl. nekem, szerintem már a Microsoftnak is sok. Olyan hibákat tartalmazhat a belsõ bonyolultságból fakadóan amiknek elõbukannásához már az egész világ kell. Egyszerûen még maguk se tudják az összes hibalehetõséget mert annyi szart préseltek az egészbe, hogy kiszámíthatatlan egyenlõre mi fog mivel kiakadni. Szerintem.
Mindenesetre a linuxos szabad forrást utánozzák azzal hogy az egész világ fejlesztheti ezt a förmedvényt a hibajelentések folytán.

Ez a miénk lesz. Ez a fantasztikus, szemet gyönyörködtetõ mindenet tudó minden nem microsoftos programtól kiakadó operációs rendszer. 😊
Egyszerû. Ez a linuxos világban bevett szokás. rájöttek, hogy jó, ha az RC-k minnél szélesebb közönségnél landolnak. Ezért elkezdték átvenni.
Semmi különös nincs ebben, mindössze szellemileg is fejlödnek😊
A végleges verzió hatalmas égésének elkerülése késztette egész biztos... Így sokkal több hibája ki fog jönni, még idõben. Így jóval többen fognak megbízni az új win-ben és jóval több fog belõle elkelni az 1. évben, mint az eddigi win-eknél.
Na persze ez az én magánvéleményem, de sztem ez 100%-os, hogy így van. 😊

"sak azt nem értem mi késztette ilyen döntésre az mst. Eddig nem nagyon terjesztették a bétákat."

Az XP megjelenésekor még nem volt ilyen elterjedt a szélessávú net.
Meg az OS komplexitása elért egy olyan szintet, hogy a szokásos módszerekkel képtelenek megfelelõen tesztelni, így kénytelenek minél több júzerrel teszteltetni a bétát.
És gondologm az is benne van, hogy a sok csúszást kicsit ellensúlyozzák, meg ilyenek.

Nem szerver, csupán jó kis céges net (100mbit).

Csak azt nem értem mi késztette ilyen döntésre az mst. Eddig nem nagyon terjesztették a bétákat. (nemcsak vista bétára gondolok)
"Tapasztalatok?"

Néztem már az elsõ bétát is, meg ennek is a nem publikus verzióját. Nagyon tetszik. Rengeteg hasznos, és kellemes fícsör van benne, és még szép is. És fagyás nem volt, csak az explorer pusztult el egyszer, amikor megpróbáltam 15-20 oldalt megnyitni egyszerre.
Pl. SATA vinyóra is felmegy floppy nélkül. És ha mégis kéne extre driver az installhoz, akkor se kell floppy, hanem CD-t, DVD-t, és USB eszköt is elfogad.
A sebességérõl még nem tudok érdemben nyilatkozni, mivel a gépem eléggé erõs (X2 4200+, 2GB RAM, X1600XT). Mindenesetre nekem szépen megy. Majd felrakom a szerver gépre is, hogy megnézzem mit szól egy gyengébb vashoz (Sempron 2600+, 512GB RAM, Integrált VGA).

fizetõs béta..
Aki szerverre tölti ugye annál más a mérce...
bertino
jolvan, köszönjük az információt xD
8-12 mbit...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nekem 8-12 megabittel csordogál.

Én is elkezdtem szedni mer linuxos létem ellenére nagyon izgatja a fantáziámat h milyen 😊

Mekkora helyet eszik az 'alaptelepítés'?
...ahelyett, hogy kitennék TPB-re. Lúzerek.
Nem hogy MD5SUM de még sfv se jár hozzá. ^^"""

peteragoston
Tapasztalatok?

"Csak mondja meg valaki hogyan ellenõrzöm le, hogy helyesen jött e le a DVD ISO 😞"

MD5SUM nem jár hozzá?
Bírják azok a szerverek, nálam egész tûrhetõ sebességgel jön. Ha nem is maximálissal.

Gracie Barra

immovable
Az elsõ 3 post hova tünt? Reggel még megvoltak. <#nemtudom>
Ez lenne az elsõ DVD-s windows?

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

kiprobalod
Csak mondja meg valaki hogyan ellenõrzöm le, hogy helyesen jött e le a DVD ISO 😞

← ElőzőOldal 2 / 2