85
-
BiroAndras #85 Futni fog, de a memóriád kevés ahhoz, hogy teljesen jól menjen. Érdemes egy gigára bővíteni egyébként is, mert játékokhoz is annyi kell ma már. -
váááááh #84 Hali!
Le szeretném szedni a Vistát csak nem tudom hogy elfutna-e rendesen a gépemen...
Konfigom: P4 3.00Ghz, 512 MB DDR RAM, ATI Radeon 9600 AGP 256 MB DDR DRAM. Válaszotokat előre köszönöm. -
Gruber #83 Hogyan kell kiírni??? Valaki PLS!!! Letöltöttem beillesztettem a neroba mint képfájl, elvileg minden okésnak is kellett volna lennie. De mégse! :( Nem indul el. -
#82 Hali!!
skacok segítség kellene!!
felraktam a vistát (32bitest) és miután a másolás meg volt(a DVDről) és újra indult, semmit sem csinál a gép...
nem hozza be az OPrendszerválasztó menüt se
ha valakinek volt ilyen problémája/tudja a megoldást, az segítsen plíz!! -
BiroAndras #81 "Azok nem 64bites rendszerre OPTIMIZÁLT programok, természetes a teljesítmény csökkenés."
Elvileg teljesítmény csökkenés nélkül kellene futniuk a 32-bites progiknak is. Nekem még ne volt sok időm játszani vele, szóval nem tudom, hogy a gyakorlatban mi a helyzet. -
A1274815 #80 Türelemmel vársz max 2 percet és visszajön, sőt újra indítanod sem kell(elvileg), mert már az új driverral jön vissza. -
yodee #79 hali!
énis leszedtem ezt a sz*rt és kíváncsi lennék, hogyan tegyem fel az nvidia detonatort, ha telepítés közbe eltűnik a kép és resetig vissza se jön???
segítsetek -
Mr Gumby #78 Csak egy flémer, honnan tudná... -
needforspeed #77 Csak a Virtual PC 2005 R2 be tudod felrakni. Vmware átkonvertálással is gond van még. Megpróbáltam az importerrel, de nem ment. -
#76 Nem olyan természetes, tudod mit jelent itt az, hogy 64 bit? -
adam012 #75 ehh nemakar felmenni vmware-ba:( -
Akuma #74 A hekkereknek a sok Béta oprendszer most micsoda paradicsom lehet :Ð -
kbupdate #73 találó nick, irkabírka birkaságokat írkál. -
kbupdate #72 te vagy a megtestesült Butaság. ez hihetetlen!
Azok nem 64bites rendszerre OPTIMIZÁLT programok, természetes a teljesítmény csökkenés. De honnan tudhatná ezt maga a Butaság?! -
Benedicht #71 Nekem nagyon szepen mukodott minden. Athlon 2500+, 1Gb ram, nv gef6800.
Leszedtem az nv beta drivert, neten keresztul frissitettem a tobbit, es minden szuperul megy.
Neztem OGL-es progikat is, mentek rendesen. -
Zodd #70 Na nekem már erid és nem vagyok vele túlzottan megelégedve. Nekem kellett a 32 bites verzió. Socket A 2400+, ati pro9800 1 Gb ram és elég sokat swappol, a régi progik meg hát azokról nem is érdemes beszélni, mert még srcollozásnál is lassúk. -
irkab1rka #69 komolyan mondjátok, hogy azért, mert a microsoftnál rámondták, hogy ez az xp64 release attól az még nem béta? :)))
Na mindegy. pointless
Nyomassátok a tapasztalatot. Csak az érdekel, hogy a mainstream game-ek, a visual studio és a java hogy megy alatta, meg hogy mennyivel rosszabb 3dmark ererdményt hoz ki xp32-höz képest egy amd64-en ;) -
#68 Köszi mindenkinek, most már nekem is rendesen jön microsoftól.
Azért nem egyszerű a dolog, mert ma már hiába jártam végig az utat, közölte, hogy én már megkaptam a kódot, és kész. Nem jutottam el a linkig. Azért megoldottam -
#67 fasza, vmi hibára vonatkozva nem telepít semmir
vmi unable to find locally attached drive stb...
közbe már ki lett váalsztva a particio is...nem hiszem el... [#falbav
M$
lehet, h. megprobálom a 32bitessel... -
mezeimodell #66 Nekem aztán nem kell bugos béta vista, majd megveszem/letöltöm/aktiválom/lofaszt/ a teljes verziót, ha egyáltalán szüxégem lesz a csilivilis vistára.- -
#65 Mostmár nekem is lejött, az MS oldaláról. Hajnalban már nekilátott, jött is teljes sebességgel... -
Hierogli #64 Hm, nalam folyamatosan 300kb/s-el jon a MS oldalarol... -
#63 ja és a readme -ben
hivatkozik a relnotes.htm, meg a setup.htm -re, a \Doc mappában, ami nem szerepel ott -
#62 most jött le a 64bites Vista...
kb 7óráig ment, dap 7-sel, és a sebesség az én max. sávszélességem volt (138KB/s) ugyhogy sztem egész jól jön, igaz elsőre nekem se akart. -
Yv@n #61 A másfél hónappal ezelőtti torrent legnkább ugyanez. Szerintem elég sok helyen elérhető, regisztrálni tudsz a fentebbi linken, kulcsot megkapod mailben, és megy faszán. Én még a korábbit dobtam fel, és utólag cseréltem le a kulcsot a regisztrációnál kapottra, majd aktiváltam.
Van még min dolgozniuk azért :) -
Akuma #60 Nekem pedig 228-al jön perpill, igaz a 32-bites, amelyiket megneveztem... -
#59 Erre meg "access denied", vagy 16 megás fájl, vagy 1 kbyte-os fájl... Marad a torrent, az iso gondolom ugyanaz, serialt meg már kaptam. -
#58 Köszi, de azért kérdeztem más címet mert az első bejegyzésem óta lejött 500KB :) -
Akuma #57 Én 1 linket írtam, de az alatt van többféle torrent! -
#56 Bocs de lehet láma vagyok, de mind a 2 link amit írtál x86, ami elvileg a 32 bites. -
Akuma #55 Az előző link alatt van 64 bites is, ha jobban megnézed -
#54 Hali!
64 biteshez nincs véletlen linketek? -
Akuma #53 Már egy ideje tölthető torrentről... nekem még úgy 15 óra van hátra, de egyáltalán nem sietek vele... úgysem telepítem még vagy 2 hétig
Apps 16.6d en windows vista beta2 x86 dvd.iso 3.13 GB 1 46 174 1.1 -
#52 Úgy érti, hogy majd, ha torrenttel is lehet letölteni a beta2-t. -
#51 Persze, mert ingyen van... -
adam012 #50 Ezt a linket rakd be egy letöltéskezelőbe és nemkapsz semmilyen hibaüzit:) :
http://download.windowsvista.com/dl/preview/beta2/en/x86/iso/vista_5384.4.060518-1455_winmain_beta2_x86fre_client-LB2CFRE_EN_DVD.iso -
#49 Akkor is ugyanazt az üzenetet kapom mostmár. Előző hozzászólásom után kipróbáltam IE-ben, először még ment, de akkor meg a 64 bites változatként egy 16 megás iso-t akart leszedni (mind az IE beépített, mint a flashget). Érdekes, ha Firefoxban nyitom meg a kapott linket, egyből jön a túlterhelt-üzenet, míg IE-ben megkapom a választási lehetőséget a DL managerek között... -
Inquisitor #48 Arra értette, hogy olyan bugos még szerinte, mint egy béta. -
Inquisitor #47 Lesz saját P2P program benne, nem? -
strogg #46 Nem hinném.
Egy OS-re általában nagyobb az érdeklődés, mint amennyit a szerverek bírnak.
Ezért találták ki a bittorrentet, mert egy linux disztró új kiadása általában igen nagy felfordulást eredményezett. Szóval állandóan ez a gond volt ott is.
De szvsz ez megszűnik, amint lesz a vista-ra is torrent.