NecroVisioN

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A játék alapból magyar.
grebber
A magyarítás nincs meg véletlen valakinek?

Next PC upgrade: 2022

Sikerült kiakasztani végre elég nehéz volt de meglett.
Végre nagy nehezen 1 óra szenvedéssel sikerült kinyírnom.
Egy kapcsolót kellett lenyomni, de nem jutottam túl sokáig, zelmant kell kinyírni egy robot pókot, azt csak a robottal lehet?
Elkezdtem folytatni a játékot, és most ott vagyok mikor elektromos zombikat kerülgetve kell kikapcsolnom az áramot azt hogy kell?
Tinman
Greenmangaming-en ingyen vihetõ a FULL Lost Company!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ennek van vmi köze a painkiller sorozathoz ?

Dj Tommy
Én most vittem végig a lost company-t, egy dolog volt csak érdekes, hogy nálam az lc-nak úgya nolyan grafikai beállítások mellett, valamivel rosszabb volt a grafikája, mint a sima necronak<#rolleyes>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

AudiQuattro
4/10 enyíh ehez nincsmit hozzáfûzni,idegesitõ néhol..

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Dj Tommy
Végig toltam a gamet, össz játékidõ: 6:26:39 Man Of Courage fokozaton.
El lehetett vele játszani, de még egyszer nem viszem végig<#idiota>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

wesker24
Hát nekem full max beállitáson volt minden ! És ugy már egész jól nézett ki !
Rayden02
Na én is meglestem!Hát sajnos ugyanúgy aggat,mint a másik,talán egy-két FPS-el jobb lett!Minimumon viszont elég jól fut,csak iszonyat ronda grafika!
<#lookaround>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

wesker24
Viszont ahogy az alapjátékban ugy a legujabb részben sem tetszett a Challenge mod ! Olyan feladatok vannak ebben a részben is hogy az már irreális ! Vannak benne olyan challenge-k ahol már igen csak über pro játékosnak kell lenni hogy sikerüljön megcsinálnia !

Mert idöre megy rengeteg monster jön és egy tök béna és hatsátalan fegyverrel kell ölni ! Persze ott van a Cheat de eddig még nem tudok hozzá kodokat !
wesker24
Ebben a részben is vannak kisebb MIni Bossok amiket meg kell ölni majdnem minden egyes fejezet végén ! És vannak benne vegyesen ellenfelek nagyjából az elején még náci zombik de késöbb bedurvul már ahelyzet és megjelennek a pokolbéli lények is ! Na azok már jóval szivosabbak ! Pl: az bazi gyors csápos monster aki ugy fut mint az atom na megott vannak a szupergyors csuhás monsterek is törrel a nagyobb bossok közül benne van az bazi nagy Troll is na meg van benne egy pár méretes Vérfarkas is na meg a szárnyas monsterek !

A kedvenc részem az volt benne amikor a repülövel lehet menni van olyan teljes fejezet is amikor repülövel kell menni és a levegöböl kell irtani a monstereket szárazföldön és levegöben !

Másik kedvenc rész amikor repülövel kell megvédeni a vonatot a szárnyas monsterektõl !

Ujabb kedvenc rész amikor Tankkal kell behatolni a bázisra és ugy irtani a jó népet ! A végefelé kapunk egy erösebb és jobb tankot az is nagyon jó volt !

Normalon vittem végig a játékot de volt benne olyan rész hogy ami elég nehéz volt !

A mostani uj részben lévõ Final Bossról meg csak annyit hogy az alapjáték Final Bossa vagyis az ördög elbujhat mellette mert ha összehasonlitanánk a 2-öt akkor az ördög kb egy törpe lenne hozzá képest ! xD Amikor megláttam a final Bosst mondom WTF ?? A 21-es monitoromon is alig fért ki a fõboss ! xD
wesker24
Én már rég végivittem a játékot még jóval azelött hogy kijött volna a normális angol release !

Persze az orosz verziót vittem végig full angolositással !

És tényleg optimalizáltabb lett ! Jah és nem kell hozzá az alapjáték !

Viszont a story az alapjáték elözményeit dolgozzza fel !

Viszont az ujabb kiegészitõ jóval rövidebb mint za alap játék volt

9 fejezetes + 1 Fejezet a Fõboss azaz 10 Fejezetes !

Viszont ez jobban tetszett mint az alap játék mert a shadowhand-et csak au utolsó elötti fejezetben vagyis a 9 fejezetben kapjuk meg !

Az alapjátékban már a6 fejezetben megkaptuk a shadowhandet és onnatól kezdve a vége már átment brutál hentelésbe !

Itt viszont a játék 85 %-a alatt rendes normális VH-s fegyókkal megyünk egészen au utolsó elötti fejezetig ! Nem is olyan túl hosszuak a pályák hogy monotonitásba fulladjon ! Mert az alapjátékban volt olyan pálya ami kb másfél órámba telett !

Az utolsó fejzetben ahola final Boss is van na ott aztán kegyetlenül durva hentelés van szükség is van a shadowhandre hogy legyözzük a Final Bosst mert ott a normál fegyók már semmit sem érnek ! Ott már csak a vámpir fegyóknak vesszük hasznát ! Ott is a kedvencem a Vampire Rocket Launcher volt !

Rayden02
Értem,köszi a választ!Am ez most optimizáltabb,jobb lett az elsõ rész óta,?Mert az egy híg fos volt!Remélem ennél nem lesz ugyan ez!Majd írja meg valaki hogy milyen lett!<#banplz><#email>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

wesker24
Ez különálló rész nem kell hozzá az alap játék !

Jah és az új kieg a Necrovision elözménye !

Tehát még az alapjáték elött játszodik !
Dj Tommy
Én úgy tudom, hogy nem.

Én most kezdtem el játszani a Necrovision-nel, eddig nincs gondom vele<#vigyor3>

Rayden02
Gondolom ehez kell az alapjáték is,nem de bár?<#pardon1>

Szerintem a borzalmas alapjáték után ez már senkit nem érdekel :)

wesker24
Na hogy hogy senki nem játszik a játékkal !

Már rég kijött crack is van igaz eddig csak orosz verzió va de van hozzá full angolositás !
wesker24
Valaki leirná mit is jelent ez pontosan ??

Ñîäåðæàíèå

1. Ââåäåíèå
2. Óñòàíîâêà
3. Ñèñòåìíûå òðåáîâàíèÿ
4. Òåõíè÷åñêàÿ ïîääåðæêà
wesker24
Amugy már kijött a Necrovision ujabb része kiegészitöje !

Necrovision Lost Company néven !

Viszont a játékon Starforce védelem és serial numbert kér !

És ráadásul még orosz is ! Crack még nincs !
Barátom! Jól megaszontad! Ámbár ha nem tévedek, ízlések és pofonok ugyebár... semmi baj a gaméval, jó kis okosságok kellenek hozzá, nem egyszerû. Grafikáját sem érheti szó, bár a ModernWarfare 2 -höz nem hasonlítható...
chapter 5 valami metro álomáson vagyok de nem tudom merre kéne menni valaki lökhetne 1 kis infot.thx
hello ott ki kell lõni a hardókat majd felmászni a létrán
tyrael9393
Mikor lesz már kezem? hanydik pálya? mit tudok vele csinálni? zombit irányítani?Varázsolni?

hello mindenkinek tudnátok segiteni mert elakadtam a 4.chapternél amikor lekell menni a csatornába és minden boritva van mérges gázzal. Azelõzõ helységben felvettem a maszkot de az nem használható.Ezért kérem a segitségeteket.<#conf><#help>
Calver
jótanács: tartsátok távol magatokat ettõl a nagy rakás igénytelen, optimizálatlan, minden szinten elkúrt fostól.

"The trees move. Do you not see it?"

Frank99
megvan, nem kell segítség...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
nem tud valaki segíteni???

Frank99
chapter 6...

amikor a "lépegetõvel" elérek a "metró" egy részére (piros lézeres védelem) mit kell csinálni? 2 gomb jobbról-balról, de az nem csinál semmit....

a játékot megvettem, ezek szerint láma vok....

köszi a segítséget!

Frank99
ezen faxolok én is...

szasztok skacok! a kerekes fityfenét hogy a lószarba kell kinyirni?<#help><#conf>

Shield
Másokkal ellentétben nekem eléggé bejön a játék, remélem jó lesz a folytatás vagy a kiegészítés.

Bence94
és igen elírtam...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Bence94
1c games company kölnben megrendezett gamesconra vitt játékainál ezt fedeztem fel:NecroVisioN: Lost Company ? Nincs bejelentve még.Lehet folytatás vagy kiegészítõ vagy folytatás én a kiegészítésre tippelnék.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Shield
Ez tényleg érthetetlen, nem tudom mi okozhatja nálad a gondot. Nekem megy rendesen és nem is kell sokat várnom a betöltésnél.
Engem a rejtett dolgok keresése akaszt ki. Végre kirobbantottam a kijáratot, nagy hévvel gyilkolom az ellent most a vasajtó kinyitása állított meg. Nem találom mi a fene nyitja az ajtót, mát 50x végig jártam a helyiségeket. Nem szeretem az ilyen keresgélõs játék menetet.
Pihentetõül nyomatom megint a Crysis-t.

ÁÁÁÁ :) Feladtam :) 2külön gépen próbáltam, 2külön oprendszeren, 2külön rls... Fingom nincs mi lehet az okozója, hogy mindig ugyanott fagy le.. Van 1001 játék még ezen kívül :) Azért köszi szépen neked is, és Shield-nek is a segítséget.. :) Lehet még más játék topicjába is fogunk talizni :D
<#circling><#wave>

GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3_Core i5-4690K 3.50GHz_OCZ Agility 4 128GB SSD_Win7 Ultimate x64_CORSAIR 8GB Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9_WD Black 2TB_ASUS STRIX-GTX970_CORSAIR RM 550W

Nem baj megoldjuk a dolgot,ha tudok segitek csak az a baj hogy ezzel a game-l én már rég végeztem....de segitek ha tudok.....<#eljen><#worship><#worship>

Hát ez kemény... Másik Reloadedest megvettem,Patch felraktam... szerinted? Ugyanott kidob hibaûzivel, vagy lefagy... Én részemrõl passzolom a játékot. :S 2gépen is kipróbáltam,2kül. cégtõl. Na mind1. Azért köszi a segíséget SHIELD :)
Streacon neked meg a magyarítást,amit nem használtam :D

GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3_Core i5-4690K 3.50GHz_OCZ Agility 4 128GB SSD_Win7 Ultimate x64_CORSAIR 8GB Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9_WD Black 2TB_ASUS STRIX-GTX970_CORSAIR RM 550W

Szivesen...
De gondoltam törlöm az oldalról hogy tud keresni tovább...Öcsi!!
<#hehe><#hehe>

Shield
Igen a patch után ezt a crack-et rakd rá! Nekem megy vele.
Magyarítás a #136 hsz-nél.

amúgy kösz bazdmeg a magyarítást, nem pedig magyarosítás... Teee <#violent>

Mit bazdmegozol? he? Normálisan beszéljél ember. Már ha az vagy..

Mert vak vagy bazdmeg....<#levele><#ejnye1><#ejnye1>

Csa mindenkinek!

Visszaolvastam naggyabol mivolt eddig, de nemtalaltam enyemhez hasonlo hibaval kapcs hozzaszolast.
Vegigcsinalom az elso palyat, minden fasza... megyek megcsinalom az elso Challange-t, megvan, minden fasza... es innentol kezdve semmi uj palyat nem ad a jatek... csak a NoMansLand, a TrencLofasz, meg a GraveDigger van aktivalva... ez vmi BUG hogy nem leptet a kovetkezo palyara, vagy en b*sztam el valamit?

Koszi elore is! (ekezetekert meg bocs, angol klaviatura)

Amúgy tényleg.. Van hozzá magyarítás? Én sehol nem találok.

Oldal 1 / 5Következő →