NecroVisioN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
El lehetett vele játszani, de még egyszer nem viszem végig<#idiota>#idiota>
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
<#lookaround>#lookaround>
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Mert idöre megy rengeteg monster jön és egy tök béna és hatsátalan fegyverrel kell ölni ! Persze ott van a Cheat de eddig még nem tudok hozzá kodokat !
A kedvenc részem az volt benne amikor a repülövel lehet menni van olyan teljes fejezet is amikor repülövel kell menni és a levegöböl kell irtani a monstereket szárazföldön és levegöben !
Másik kedvenc rész amikor repülövel kell megvédeni a vonatot a szárnyas monsterektõl !
Ujabb kedvenc rész amikor Tankkal kell behatolni a bázisra és ugy irtani a jó népet ! A végefelé kapunk egy erösebb és jobb tankot az is nagyon jó volt !
Normalon vittem végig a játékot de volt benne olyan rész hogy ami elég nehéz volt !
Persze az orosz verziót vittem végig full angolositással !
És tényleg optimalizáltabb lett ! Jah és nem kell hozzá az alapjáték !
Viszont a story az alapjáték elözményeit dolgozzza fel !
Viszont az ujabb kiegészitõ jóval rövidebb mint za alap játék volt
9 fejezetes + 1 Fejezet a Fõboss azaz 10 Fejezetes !
Viszont ez jobban tetszett mint az alap játék mert a shadowhand-et csak au utolsó elötti fejezetben vagyis a 9 fejezetben kapjuk meg !
Az alapjátékban már a6 fejezetben megkaptuk a shadowhandet és onnatól kezdve a vége már átment brutál hentelésbe !
Itt viszont a játék 85 %-a alatt rendes normális VH-s fegyókkal megyünk egészen au utolsó elötti fejezetig ! Nem is olyan túl hosszuak a pályák hogy monotonitásba fulladjon ! Mert az alapjátékban volt olyan pálya ami kb másfél órámba telett !
Az utolsó fejzetben ahola final Boss is van na ott aztán kegyetlenül durva hentelés van szükség is van a shadowhandre hogy legyözzük a Final Bosst mert ott a normál fegyók már semmit sem érnek ! Ott már csak a vámpir fegyóknak vesszük hasznát ! Ott is a kedvencem a Vampire Rocket Launcher volt !
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Jah és az új kieg a Necrovision elözménye !
Tehát még az alapjáték elött játszodik !
Én most kezdtem el játszani a Necrovision-nel, eddig nincs gondom vele<#vigyor3>#vigyor3>
Már rég kijött crack is van igaz eddig csak orosz verzió va de van hozzá full angolositás !
Ñîäåðæàíèå
1. Ââåäåíèå
2. Óñòàíîâêà
3. Ñèñòåìíûå òðåáîâàíèÿ
4. Òåõíè÷åñêàÿ ïîääåðæêà
Necrovision Lost Company néven !
Viszont a játékon Starforce védelem és serial numbert kér !
És ráadásul még orosz is ! Crack még nincs !
"The trees move. Do you not see it?"
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
amikor a "lépegetõvel" elérek a "metró" egy részére (piros lézeres védelem) mit kell csinálni? 2 gomb jobbról-balról, de az nem csinál semmit....
a játékot megvettem, ezek szerint láma vok....
köszi a segítséget!
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Engem a rejtett dolgok keresése akaszt ki. Végre kirobbantottam a kijáratot, nagy hévvel gyilkolom az ellent most a vasajtó kinyitása állított meg. Nem találom mi a fene nyitja az ajtót, mát 50x végig jártam a helyiségeket. Nem szeretem az ilyen keresgélõs játék menetet.
Pihentetõül nyomatom megint a Crysis-t.
<#circling>#circling><#wave>#wave>
GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3_Core i5-4690K 3.50GHz_OCZ Agility 4 128GB SSD_Win7 Ultimate x64_CORSAIR 8GB Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9_WD Black 2TB_ASUS STRIX-GTX970_CORSAIR RM 550W
Streacon neked meg a magyarítást,amit nem használtam :D
GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3_Core i5-4690K 3.50GHz_OCZ Agility 4 128GB SSD_Win7 Ultimate x64_CORSAIR 8GB Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9_WD Black 2TB_ASUS STRIX-GTX970_CORSAIR RM 550W
De gondoltam törlöm az oldalról hogy tud keresni tovább...Öcsi!!
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Visszaolvastam naggyabol mivolt eddig, de nemtalaltam enyemhez hasonlo hibaval kapcs hozzaszolast.
Vegigcsinalom az elso palyat, minden fasza... megyek megcsinalom az elso Challange-t, megvan, minden fasza... es innentol kezdve semmi uj palyat nem ad a jatek... csak a NoMansLand, a TrencLofasz, meg a GraveDigger van aktivalva... ez vmi BUG hogy nem leptet a kovetkezo palyara, vagy en b*sztam el valamit?
Koszi elore is! (ekezetekert meg bocs, angol klaviatura)