78
NOKIA 6280-hoz mindent :o)
  • Dyrtyho
    #78
    Sziasztok.
    Ha van valakinek egy eladó Nokia 6280 telefonja,akkor azt megvásárolnám 5Ezerért,vagy 5ezer alatt..nagyon fontos lenne...Kérlek titeket,ha van eladó Nokia 6280 mobil telefonotok...akkor írjatok a :
    [email protected] -ra,és megbeszéljük a részleteket..
  • SET50
    #77
    hello
    kéne nekem egy kis segítség a a 6280-asamhoz ugyanis egyszer összecsuktam és azóta azt jelzi hogy headset van bedugva és nem lehet rajta telefonálni, ha bedugom a headset-et akkor sem. Mi lehet a baja? előre is köszi
  • ACE
    #76
    Kár hogy a 6280 szoftverét "házilag" nem lehet frissíteni, csak a szervízben tudják...
  • petya500
    #75
    Megprobálom és köszönöm a segitséget!!!!!
  • morzsi999
    #74
    Sajnos akkor csak a mobilszervizben segithetnek most voltnálam egy hasonló de azt sem sikerült frisiteni,de viszont az eredeti szoftvert azt felengedi tenni azt megkell keresni a neten mert nekem csak CD-én van meg egy barátomtól kaptam T-mobilnál kölcsönbe és vissza is adtam,még egy dolgot ki próbálhatsz azt hogy az origorol tölsd le a régebbi PC sutert vagy ami kézenfegvőb dolog hogy a kábel nem alkalmas a frisitésre akkor viszont csak a Bluthu segit az viszont tökéletes,ezek a lehetőségek.
  • petya500
    #73
    szia morzsi nemtudom frisiteni esetleg ha nem nagy gond segitenél egy kicsit részletesebben?? Kösz
  • morzsi999
    #72
    Frisitsd a telefonod csak vigyázz mert a 6280 van több tipusa és müködni fog a memoriakártyát is vedd ki belöle addig. http://europe.nokia.com/A4579163
  • petya500
    #71
    sziaszto tudna valaki küldeni 6280 ra szoftvert mert a kamerát nemtudom használni meg a videokat sem játsza elöreis köszönöm!!!! mail [email protected]
  • morzsi999
    #70
    sziasztok van egy nagyon jó barátom akinek 6280 teloja van és szeretné ha felehetne frisiteni kérek segitséget aki tud az legyenszives segiteni mert igy a telefonja használhatatlan. köszönöm
  • RohamDroid
    #69


    Én új vagyok itt és most tervezek telefonvásárlást és nemtudok dönteni a 6131 és a 6280 közt és a segítségeteket szeretném kérni hogy megéri e 6131et venni a kijelzője miatt mert hallottam hogy lötyög a telefonnak a felső része ez 1ébként nagyon vészes nah ha valaki válaszol azt megköszönöm :D
  • ACE
    #68
    Talán nagyon le van merülve? Vagy szar az akksi?
  • garex
    #67
    hy all!
    nem működik a kamera egy 6280-ason ,azt írja ki hogy késznléti állapotban van. akármit csinálpk nem lehet vele fényképezni.
    pls.valaki segítsen!
  • tom110
    #66
    http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=mobilphone feltöltőkre vár nagyon jó oldal pár elemet már feltöltögettem nektek.van mobile meg minden.minden linket elfogadunk.feltölteni lehet jönni
  • tom110
    #65
    http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=mobilphone feltöltőkre vár nagyon jó oldal pár elemet már feltöltögettem nektek.van mobile meg minden.minden linket elfogadunk.ss
  • bobac
    #64
    Sziasztok!
    Szeretném ha valaki tudna segíteni.Van egy Nokia 6288 telcsim aminek volt egy szoftverfrissítése és ezután angolnyelvű lett.Szeretném vissza állítani magyarnyelvűre!Hogy lehetne?
    Sürgős lenne!!!!
  • ACE
    #63
    Nem megkérdezni kell, hanem adásvételi szerződést írni, hogy ha a rendőrök kérdezik, tudd hogy kitől vetted, és akkor kevésbé gondolnak arra, hogy Te loptad, vagy hogy Te csak orgazda vagy.
  • ZilogR
    #62
    én csak láttam egy jó ajánlatot és beindult az agyam. Az ijedt "És ha lopott???"-ból próbáltam eljutni a "Na és, ki nem sz@rja le ha lopott...!"-ig! Ilyenkor az a kérdés, hogyan lehet azt a valóságban megtenni, hogy nyugodtan aludjon a kispénzű magyar, ha már volt olyan hülye, hogy nem kért származási papírt a termékről.

    Ha nagyon olcsón veszel egy ilyen készüléket, gondolom megkérdezed, hogy lopott-e, ha hozzá akarsz jutni...

    A diákomat hagytam már el, egy beadandó házimat, egy hatalmas posztert a világ lófajtáiról, meg mittom én mit... Nem szeretek holmikat elhagyni.
  • ACE
    #61
    Ja, ez már csak annak gáz, aki elhagyta, és keresi a telóját, Te meg megtaláltad, és baszol visszaadni... Ez egyébként orgazdaság, bűncselekmény... Sza'l inkább meggondolnám hogy megtaláljam a tulajdonosát, és visszaadjam neki... Te még nem hagytál el semmit? Barátnőm műltkor a cégtől kapott Arcképes BKV igazolványát hagyta ott egy vonaton, szerinted meglett? Pedig nem nagy dolog leadni, mert Ő semmire nem tudja használni, barátnőmnek viszont az a 80ezer Ft(éves bérlet) kissé hiányzik. De ha csak az elkövetkezendő hónapokra vesz BKV bérletet (havit) akkoris 40ezer Ft... Sza'l gondold meg, ha igazoltatnak, lekérik a telefon IMEI számát, mehetsz a rácsosba...
  • ZilogR
    #60
    namost én ilyen téren kicsit szkeptikus vagyok, de ha indítok egy témát ennek, akkor ezt meg is vitathatnánk ott - és hátha más is ráfigyelne...

    akkor témát nyitok neki, a Mobil fórum-on belül!
  • [Walaki]D`Lair
    #59
    Elvileg bejelentkezik ígyis...
  • ZilogR
    #58
    ...persze gondolom, ha nem jelentkezik be ilyenkor a cellás hálózatba (bejelentkezik???), akkor egy feltűnően-gyanúsan-nagyon-olcsó-de-azért-gyaníthatóan-csak-a-buszon-véletlenül-otthagyott-és-később-sajátként-eladott ilyen készülék a világ végezetéig használható repülős módban anélkül, h a rendőrség rád törné az ajtót, h megtalált az IMEI-kód alapján... és ugyanez igaz, gondolom minden olyan készülékre, ami működik kameraként, filmfelvevőként, -lejátszóként, MP3 playerként, GPS-ként, stb... Teszem azt egy buszon ott felejtett N95 senkit sem fog zavarni, ha ÉPP telefonként nem működik, amikor nyolc másik funkciója van, amit külön-külön horribilis összegért tudna az ember egy készülékben tudni, vagy beszerezni.
  • ZilogR
    #57
    woow! köszönöm! akkor megéri megvenni nagyon olcsón ;) :P
    repülős, merthogy nem használja a GSM-rádióját ilyenkor, amiért a repülőgépeken nagyon szoktak prüszkölni...
  • [Walaki]D`Lair
    #56
    Jahogy ez a repülős mód? :D

    Most kipróbáltam, az MP3 lejátszó és a fényképező megy, a rádió is valszeg, csak most nem dugtam rá a headset-et...:)
  • ZilogR
    #55
    fenéket, dehogynem! :P

    ha van 1 ilyen vkinek, indítsa el SIM nélkül és amikor megkérdezi, h akarja-e SIM nélkül elindítani, akkor Igen-t nyom és megnézi, h a fényképező, MP3 lejátszó, FM rádió megy-e?!

    nagyon nagyon megköszönném!!!!!
  • [Walaki]D`Lair
    #54
    nincs benne repülő mód
  • ZilogR
    #53
    Üdv, ha van ilyen telefonja valakinek, írja le, h a repülő mód:

    - beállítható-e SIM nélkül?
    - repülő mód újraindításkor megmarad?
    - repülő módben indított telefon SIM nélkül elindul?
    - milyen alkalmazások mennek repülő módban (pl.: FM rádió, kamera, hangrögzítő, videokamera, MP3 lejátszó, stb...)

    Magyarul: ha olcsóért vennék egy ilyet, de van egy bejáratott másik telóm, ezt használhatom-e repülő módban, SIM nélkül amolyan "szórakoztató központ"-nak?! (Mert a fene sem akarja ezeket (fényképező, MP3 lejátszó,...) külön-külön megvenni...)
  • rosta1994
    #52
    Ittvan a legjobb pénzkeresési módszer!NAGYON SOKAT LEHET VELE KERESNI!!!!!
    Rövid leírás:könnyen kereshetsz pénzt ezzel!Ha te naponta dolgozol 1 órát akkor nagyon sokat kereshetsz!Te napinta 1 órát chatelsz és továbadod!
    Te továbadod 1hét alatt 100embernek akik szintén továbadják további 10 embernek akkor te NAPONTA keresel 2000ft INGYEN!
    100X10=1000X2ft=2000ft vagyis egy hónapban 62ezer ft lesz a jövedelmed!!!
    Én már havi 200ezer ft-t keresek ezzel a mobilossal!(mellékjövedelem)

    Hosszú leírás:
    Pénzt kereshetsz a mobiloddal! Annyit kell tenned, hogy elolvasod reklámcélú SMS üzeneteinket, és ezért fizetünk Neked. Csak regisztráltatnod kell magadat!

    Szeretnéd tudni, mennyi pénzt kapsz?

    Minden fogadott és elolvasott üzenet után 5 Forintot kapsz, amit jóváírunk Mobilpont számládon, ezt weblapunk egyenleg oldalán kisérheted figyelemmel. Több pontot gyűjthetsz, ha a Mobilpont szolgáltatást ajánlod barátaidnak, ismerőseidnek, mert az ő általuk fogadott SMS-ek után pontokat írunk jóvá Neked.

    Ahhoz, hogy ezt a kereseti lehetőséget kihasználd, csupán az a teendő, hogy regisztrálod magad, és a fogadott reklám SMS-ek után a Mobilpont pénzt ír jóvá, melyet vagy bankszámládra utalunk, vagy postai utalványon kapod meg. Az átutalás havonta történik, ha eléri a 6000 Ft-ot. Amennyiben nem éri el, az összeget átvisszük a következő hónapra.

    Példa:

    Regisztrálod magad a Mobilponthoz és 5 barátodnak is ajánlod a szolgáltatást és ők is regisztrálnak. Ők tovább népszerűsítik a Mobilpontot személyenként három ismerősüknek.

    E példa szerint egy SMS fogadásánál a következőképpen írjuk jóvá pontjaidat:

    Az általad olvasott SMS után 5 Forintot kapsz.
    A barátaid által fogadott SMS-ek után még kapsz 5*3 Forintot.
    Az ismerősök által fogadott SMS-ek után kapsz 15*2.

    Összesen egy kampány után 50 Forintot írunk jóvá Neked.

    Egy kis számolás:
    ha csak 10 embernek ajánlod, és ők is további 10-10 embernek adják tovább, akkor havi: 10x20x(5Ft+10x3Ft+10x10x2Ft)= 51700 Ft üti a markodat.

    Ne feledd, ha sok ismerősödnek mutatod be a Mobilpontot, a pénzed hatványozottan nőni fog!

    Nem küld sok sms-t, túl sok pénzt sem jelent, de ha tagokat gyűjtesz, jóval többet kapsz, mintha csak magad lennél. Tudod... sok kicsi sokra megy!

    Hogyan regisztrálhatok?

    Erre a linkre kattintva kitöltheted a regisztrációs lapot:

    http://www.mobilpont.hu/be4.html

    FONTOS!

    A regisztrációnál Ajánlónak ezt a számot írd:

    06 20 443 1683


    Sok sikert!
  • tcshooker
    #51
    Nem tudom, volt-e már? Régóta kerestem, most megtaláltam.

    CLOUD COMMANDER remekül fut a 6233-asomon :)))

    letölthető innen:
    http://bbs.joyes.com/a/announce.aspx?BoardID=5008&ID=9990716

    És még más príma 3d játékok is.
  • [Walaki]D`Lair
    #50
    Visszavonva, 2 kábelem van hozzá, az egyik USB 1-es, a másik USB2-es...:))
  • [Walaki]D`Lair
    #49
    Én vagyok hülye, vagy az adatkábele télleg csak USB 1.1-es?
  • chatgyerek
    #48
    Hello! olyan átalakítót keresek ami a régi pl. nokia 6310-nek a töltőét átalakítaná a 6280-as töltőébe.
  • ambination2
    #47
    6280-ba való 2 gigás memokártyát vennék.letölthető..ingyen letölthető progik hozzá esetleg?vagy címek ahonnan letölthetem.van egy 7710-es nokiám..ahhoz hasonló dvd progi kellene(viking) a 6280-asra is.
  • Csibe001
    #46
    Persze hogy csinálja, de az annyira nem zavar engem, mert ami aktuális téma van nekem ( 24 ) :) Ahhoz tartozó csengőhangokat belső memórián tárolom.Így ez a probléma kilőve.
  • ACE
    #45
    miért nálad nem csinálja a kártya kivétnél?
  • Csibe001
    #44
    Nincs teljesen igazad szerintem.Mivel ha én beállítok valamit akkor az legyen beállítva, s nem véletlen nincsen az egyes témákba beépítve a csengő- ill sms hangok.S témánál is mindent lecserél általában (ikonok,hátterek,töltés jelzők), akkor miért áll vissza a hang mondjuk a nokia tune-ra?Ott annak kéne maradnia amit én beállítottam, s ha én akarom akkor megváltoztatom, ez eddig minden telefonomnál így volt, csak ennél nem, szóval számomra ez még mindig nem feature. :)
    Mert ami téged idegesít az lényegében ugyanaz ami engem is csak ugye az nem a kártya ki-és betétele kapcsán adódik hanem témaváltásnál.
  • ACE
    #43
    Pedig ha végiggondolod a Témáknak épp az a lényege, hogy egyedi a háttér, a menük ikonjai, a képernyőkímélő, és ugyanakkor egyedi a csengőhang is. Tehát ennyi erővel azt is mondhatnánk, hogy témaváltásnál miért változtatja meg a hátteret, és már oda is jutottunk hogy akkor mire lenne jó a téma. Hát erre, ez feature, semmi más... Nekem inkább akkor azzal van gondom, hogy ha kiszedem a kártyát, és azon voltak a beállított csengőhangot, akkor az törli az összes csoport, és az alapbeállított csengőhangokat, SMS hangokat is. Na ez gáz.
  • Csibe001
    #42
    Hehe, hányszor hallottam ezt már...feature.Ez tuti nem az :)

  • ACE
    #41
    Nekemis, de ez a Témá miatt van szeretem, más beállítás megmarad, csak magát a csengőhangot meg az SMS hangot változtatja meg a témához illő alapértelmezettre. Szerintem ez nem hiba hanem feature.
  • Csibe001
    #40
    Hívócsoportokat nem használok úgyhogy nem tudom viszont a kamerás dolog az beállítás kérdése, szóval tudok felvenni többet mint 1-2 sec.
    Viszont ez a hiba a tiédben is megvan nem?Mármint ha témát váltasz akkor az üzemmódokban visszaáll alapra a csengőhang, mind1 hogy mit állítottál be.
  • ACE
    #39
    v3.81
    09-05-06
    rm-78

    Ez nekem, akkor Neked még benne vannak azok a hibák, amit említettem, nem? pl. hogy nem lehet a hívócsoportoknak külön csengőhangot megadni. Vagy hogy 640x480-as videóból max. 1-2 mp hosszút lehet felvenni. Vagy nincs?