NOKIA 6280

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skacok, meg lehet valahol nézni, hogy mi a jelenlegi legújabb verziós szoftver a 6280-ra? javították már a Hívócsoport nem mûködését? És egyéb hibákat?

steam, origin: ACE_hun

Lizzy Sheffield
6280-om van

Lizzy Sheffield :-)

Tsippsy2
Valaki nem vett magának nokia 6288 v 6280-ast?
Csak az érdekelne, akinek van persze ilyen csak az válaszoljon.
Hogy milyen kiterjesztésû, vagy formátumó fiulmet tud lejátszani, mondjuk amit géprõl rakok rá, mert pl akkor szereztnék valami konvertálót.

\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"

Tsippsy2
Valaki válaszolhatna, ja és a jövõ héten megkön a teló, akkor nyitok egy 6288-as topicot 😄
ÉS ott aztán azt kérdezetek amit akartok 😄
Elsõ dolgom lesz a kis nokiámmal hogy annyira beszívatom, hogy rögtön szoftverhibás lesz szerintem 😄

Tsippsy2
A nokia 6280-asra lehet tenni javat?
és szarabb ?

Tsippsy2
Na szerintem a 6288-as egy darabig jó, de aztán azt se ér...
Lásd: soharobi muszály volt neki is leadni, pedig az elején hogy istanítette, aztán beszart neki is...
és az s40 az kicsit gagyi szerintem a 60.000 FT árkategóriában....
Mondjuk ebbõl a pénzbõl már trabantot lehet venni... Abban télen még aludni is lehet ha hideg van....
EZt a telón meg elég kiejteni a zsebedból, és csá high-technologia...
Még a vizet se bírja ennyi pénzért....
Ez egy átlagos magyar ember egy havi teljes fizetése, sõt még talán több is...

Lizzy Sheffield
Sziasztok! Kb 2 hete vettem nokia 6280-ast és én megvagyok vele elégedve! Szerintem tök szupi. Még nem próbáltam ki a cd-t amit kaptam hozzá! Jó a cd??? Lehet vele dolgokat feltenni a telcsire??

Lizzy Sheffield :-)

Sziasztok!<#wave>

Kérek szépen egy kis segítséget...<#rinya> a nokia 6280-ra szeretnék magyar nyelvi file-t és abban is szeretnék segítséget kapni, hogy kell feltelepíteni. usb kábelem és PC Suite progim van hozzá
a segítséget elõre is köszönöm: Kati
e-mail címem:[email protected]
soharobi
Múlthéten meghalt végleg a 6280-am... Szériahibás volt... 2 és fél hónapos....<#szomoru1>
Mindegy. Lecseréltem egy N73-ra. <#eplus2>

Nahátocska.... mostanocska akkorocska ilyenkorocska mivanilyenkorocska???

fenegyerek1
Ingyenes letölthetõ játékokat és kiegészítéseket nem tudtok hozzá?

Joey_The_Man
Tudtok ehhez szép háttereket, témákat ? valami ingyeneset lehetõleg <#smile>

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

soharobi
Az enyém hál'istennek fekete..<#vigyor2> Elég dúrván nézne ki az N80an pinken...<#nevetes1>

CybeRick
<#buck> Részben... De alapvetõen tervezési problémák miatt van ez így. A 6280-ból láttam tejesen fényes feketét is, szerintem az nézett ki jól, de legjobb tudomásom szerint az nem lett gyári szín. Pedig úgy szebb mint pl Samsung D500-600.

Az N80-ast még rózsaszínben is bevállalnám, ha ingyen adnák <#zavart1>

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

soharobi

Nekem eggyik sem tetszik szürkén..<#szomoru1>

soharobi
Egyébként a 6280at is magyarországon rakják össze? Mert akkor a saját honfitársaink szivatnak a LÖTYÖGÉSSEL... <#nevetes1>

CybeRick
N80 3MP <#wow1> Az már nekem is tetszene, de tényleg sok lenne a felár.
A 6280 alapvetõen az egyszerûbb, kompaktabb felhasználáshoz lett kialakítva. Az anyagválasztásban is megmutatkozik az összes, tipikusan Nokiás recsegõ-ropogó, lazán illesztett elem. Ettõl függetlenül mindazoknak jó választás, akik 3G-s, felhasználóbarát, képkezelésben igen jó telefonra vágynak. Ráadásul az ára sem megfizethetetlen pl. az N80-hoz képest.

HD JOHNNIE
Na a másik teló az N80-as amit kinéztem... 😊 Lehet inkább amellett döntök 😊
Nem a 3g miatt választottam a telt. Nálam nem így mûködik a telóválasztás. Jó ha van benne, de egyelõre felesleges, mert úgy se tudom használni. Viszont van mellette millió1 funkció amit meg igen 😉

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

soharobi
MIkor megvettem a telót, az N70 és e-között vaciláltam... Lehet az jobb lett volna S miatt, de nekem kinézetre nagyon nem jött be. Aztán a boltban volt egy N80as is, de azmeg szerintem nem érte volna meg a +80ezer forintot. <#vigyor2>

CybeRick
Én kb fél éve találkoztam vele elõször, munkámból kifolyólag <#buck>. Igazából sokmindent tudnék róla mesélni, de egy korai, szoftverproblémákkal küzdõ példányt próbálhattam ki. Videós tudása igen jó, talán telefonok közül eddig az egyik legjobb. Szoftvere valóban S40, errõl nemigazán szeretnék írni, mert butának tartom. Jelenleg egy N70 boldog tulajdonosa vagyok. Ja, a kijelzõje már 262000színû a 6280nak, tényleg jó!

soharobi
Nekem nagyon bejött a 6280, még ha lötyög akkor is. Igaz az N-es szériát nem teszteltem, de ez az igényeimet bõven kielégíti. (egyenõre) <#vigyor3> Egy hete van meg a teló, így rosszat nem tudok írni róla. Nyomtattam fotópapírra vele készített képet, elfogadható, jól szól az MP3,nagyon szép a kijelzõje. A 3G-rõl annyit, hogy Pécsen lakom..... <#buck>

Gunner
bár árban 1-2e FT a gsm boltokba, játéknak jó

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Gunner
És fogod is használni a 3g-t? Me ha nem akko elég egy 6270
Nemt'om mié kell hülyíteni a népet a 3g-vel, tök fölösleges, úgyis mindenki fülénél fogja tartani telót, nem fog mindenki a szemével a telefonon közlekedni, még nagyobb balhék lesznek a zsarukkal kocsi ügyben 😄

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

s40-es (3ik generációs s40 pontosabban)
keress erre való programokat azok futnak a te telódon is

http://www.lohere.net - a MagyarChan

HD JOHNNIE
Mostanság akarom lecserélni a telómat és az egyik kiszemeltem a 6280-as... Tudnál néhány szót írni róla, tapasztalat, hibái, elõnyei stb...
Köcce elõre is!

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

0ppika
Csak nem egy nyulat kap? <#vigyor1>

http://epica.nl

soharobi
Aham. Engem csak a 6280 progik érdekelnek, játék nem. 6280-al foglalkozó topicot nem láttam sehol, különben ott lennék éjjel-nappal. Olyan embereket keresek akik ilyen telót nyüstölnek.<#pardon1>

szerintem te nem sokára kapsz is valamit

egyébként van java meg symbian cucokkal foglalkozó tápig sok

http://www.lohere.net - a MagyarChan

soharobi
Sziasztok.
Szeretném a telómat a legjobban kihasználni, ezért ha valakinek ilyen van, pár jó kis progit szivesen fogadnék. Nekem is van egy csomó TÉMÁm, ilyesmi. Csinálnék 6280as wap oldalt is, egy csomó letölthetõ cuccot tennék rá, csak a tárhellyel van egy kis problémám. Szóval ha kell vmi... Illetve ha nektek van vmi.... <#vigyor3>

← ElőzőOldal 2 / 2