78
NOKIA 6280-hoz mindent :o)
-
#38 V03.65
22-03-06
RM-78 -
ACE #37 Szoftver verzió? -
#36 Nem sokat ér ha írszt sztem, sógorom a nokiánál dolgozik s régebben tesztelt s mondta hogy azóta is benne van valamelyik telefonnál az ő általa megemlített hiba...
Nekem eddig csak 1 hiba volt , nevezetesen, ha témát váltok akkor az üzemmódokban minden csengőhang ill sms hang visszaáll defaultra...
De ez már régi hiba állítólag. -
ACE #35 Ja meg külső modemes GPRS adatkapcsolat (bluetoothon keresztül) közben nem lehet a WAP böngészőt használni. -
ACE #34 Nektek nem adtak hozzá ilyen hibaleírást? Én kaptam de egyik hiba sincs benne, amiket ott leír. Az zavar, hogy a bal oldali Kedvencek menüből nem lehet számmal választani, mint a 6230i-nél. Meg ha Bluetooth fülest kapcsolok rá, és hanghívással hívok, akkor mindig lehalkítja 5-ös hangerőre, ez is zavaró, javítani kéne benne. Meg jó lenne ha Kedvencekbe lehetne rakni a Hívásnaplót, ez sem lehetséges. Lehet ilyenre ajánlatot tenni, amit megvizsgálnak és esetleg beépítik a következő szoftverbe? Írjak a Nokiának? -
#33 Helyes, nagyon helyes.Még nekem sincs ezt a minimális lötyögést leszámítva de ehhez meg hozzászokom ha nem javítható.Imádom, főleg a kijelzőt. -
#32 Nekem semmi bajom még a telcsimmel -
#31 Nem tudom valamelyik fórumon azt írták hogy már javítva ez a hiba s ha megcsinálják akkor utána már nem fog lötyögni.Még az a szerencse hogy láttam már az enyémnél lötyögősebbet is, enyém még türhető. -
ACE #30 Szerintem ha meg is tudják csinálni, egy idő után megint ilyen lesz... -
#29 Sziasztok!!
Ha olvassa még valaki ezt a fórumot, nem tudjátok hogy a "lötyögést" tényleg lehet e garanciába csináltatni nokia szervízben? -
ACE #28 Skacok, meg lehet valahol nézni, hogy mi a jelenlegi legújabb verziós szoftver a 6280-ra? javították már a Hívócsoport nem működését? És egyéb hibákat? -
#27 6280-om van -
#26 Valaki nem vett magának nokia 6288 v 6280-ast?
Csak az érdekelne, akinek van persze ilyen csak az válaszoljon.
Hogy milyen kiterjesztésű, vagy formátumó fiulmet tud lejátszani, mondjuk amit gépről rakok rá, mert pl akkor szereztnék valami konvertálót.
-
#25 Valaki válaszolhatna, ja és a jövő héten megkön a teló, akkor nyitok egy 6288-as topicot :D
ÉS ott aztán azt kérdezetek amit akartok :D
Első dolgom lesz a kis nokiámmal hogy annyira beszívatom, hogy rögtön szoftverhibás lesz szerintem :D -
#24 A nokia 6280-asra lehet tenni javat?
és szarabb ? -
#23 Na szerintem a 6288-as egy darabig jó, de aztán azt se ér...
Lásd: soharobi muszály volt neki is leadni, pedig az elején hogy istanítette, aztán beszart neki is...
és az s40 az kicsit gagyi szerintem a 60.000 FT árkategóriában....
Mondjuk ebből a pénzből már trabantot lehet venni... Abban télen még aludni is lehet ha hideg van....
EZt a telón meg elég kiejteni a zsebedból, és csá high-technologia...
Még a vizet se bírja ennyi pénzért....
Ez egy átlagos magyar ember egy havi teljes fizetése, sőt még talán több is... -
#22 Sziasztok! Kb 2 hete vettem nokia 6280-ast és én megvagyok vele elégedve! Szerintem tök szupi. Még nem próbáltam ki a cd-t amit kaptam hozzá! Jó a cd??? Lehet vele dolgokat feltenni a telcsire?? -
katikaaa #21 Sziasztok!
Kérek szépen egy kis segítséget... a nokia 6280-ra szeretnék magyar nyelvi file-t és abban is szeretnék segítséget kapni, hogy kell feltelepíteni. usb kábelem és PC Suite progim van hozzá
a segítséget előre is köszönöm: Kati
e-mail címem:[email protected] -
#20 Múlthéten meghalt végleg a 6280-am... Szériahibás volt... 2 és fél hónapos....
Mindegy. Lecseréltem egy N73-ra. -
#19 Ingyenes letölthető játékokat és kiegészítéseket nem tudtok hozzá? -
#18 Tudtok ehhez szép háttereket, témákat ? valami ingyeneset lehetőleg -
#17 Az enyém hál'istennek fekete.. Elég dúrván nézne ki az N80an pinken... -
#16 Részben... De alapvetően tervezési problémák miatt van ez így. A 6280-ból láttam tejesen fényes feketét is, szerintem az nézett ki jól, de legjobb tudomásom szerint az nem lett gyári szín. Pedig úgy szebb mint pl Samsung D500-600.
Az N80-ast még rózsaszínben is bevállalnám, ha ingyen adnák -
Nekem eggyik sem tetszik szürkén.. -
#14 Egyébként a 6280at is magyarországon rakják össze? Mert akkor a saját honfitársaink szivatnak a LÖTYÖGÉSSEL... -
#13 N80 3MP Az már nekem is tetszene, de tényleg sok lenne a felár.
A 6280 alapvetően az egyszerűbb, kompaktabb felhasználáshoz lett kialakítva. Az anyagválasztásban is megmutatkozik az összes, tipikusan Nokiás recsegő-ropogó, lazán illesztett elem. Ettől függetlenül mindazoknak jó választás, akik 3G-s, felhasználóbarát, képkezelésben igen jó telefonra vágynak. Ráadásul az ára sem megfizethetetlen pl. az N80-hoz képest. -
#12 Na a másik teló az N80-as amit kinéztem... :) Lehet inkább amellett döntök :)
Nem a 3g miatt választottam a telt. Nálam nem így működik a telóválasztás. Jó ha van benne, de egyelőre felesleges, mert úgy se tudom használni. Viszont van mellette millió1 funkció amit meg igen ;) -
#11 MIkor megvettem a telót, az N70 és e-között vaciláltam... Lehet az jobb lett volna S miatt, de nekem kinézetre nagyon nem jött be. Aztán a boltban volt egy N80as is, de azmeg szerintem nem érte volna meg a +80ezer forintot. -
#10 Én kb fél éve találkoztam vele először, munkámból kifolyólag . Igazából sokmindent tudnék róla mesélni, de egy korai, szoftverproblémákkal küzdő példányt próbálhattam ki. Videós tudása igen jó, talán telefonok közül eddig az egyik legjobb. Szoftvere valóban S40, erről nemigazán szeretnék írni, mert butának tartom. Jelenleg egy N70 boldog tulajdonosa vagyok. Ja, a kijelzője már 262000színű a 6280nak, tényleg jó! -
#9 Nekem nagyon bejött a 6280, még ha lötyög akkor is. Igaz az N-es szériát nem teszteltem, de ez az igényeimet bőven kielégíti. (egyenőre) Egy hete van meg a teló, így rosszat nem tudok írni róla. Nyomtattam fotópapírra vele készített képet, elfogadható, jól szól az MP3,nagyon szép a kijelzője. A 3G-ről annyit, hogy Pécsen lakom..... -
#8 bár árban 1-2e FT a gsm boltokba, játéknak jó -
#7 És fogod is használni a 3g-t? Me ha nem akko elég egy 6270
Nemt'om mié kell hülyíteni a népet a 3g-vel, tök fölösleges, úgyis mindenki fülénél fogja tartani telót, nem fog mindenki a szemével a telefonon közlekedni, még nagyobb balhék lesznek a zsarukkal kocsi ügyben :D -
Shadow_THH #6 s40-es (3ik generációs s40 pontosabban)
keress erre való programokat azok futnak a te telódon is -
#5 Mostanság akarom lecserélni a telómat és az egyik kiszemeltem a 6280-as... Tudnál néhány szót írni róla, tapasztalat, hibái, előnyei stb...
Köcce előre is! -
#4 Csak nem egy nyulat kap? -
#3 Aham. Engem csak a 6280 progik érdekelnek, játék nem. 6280-al foglalkozó topicot nem láttam sehol, különben ott lennék éjjel-nappal. Olyan embereket keresek akik ilyen telót nyüstölnek. -
Shadow_THH #2 szerintem te nem sokára kapsz is valamit
egyébként van java meg symbian cucokkal foglalkozó tápig sok -
#1 Sziasztok.
Szeretném a telómat a legjobban kihasználni, ezért ha valakinek ilyen van, pár jó kis progit szivesen fogadnék. Nekem is van egy csomó TÉMÁm, ilyesmi. Csinálnék 6280as wap oldalt is, egy csomó letölthető cuccot tennék rá, csak a tárhellyel van egy kis problémám. Szóval ha kell vmi... Illetve ha nektek van vmi....