NOKIA 6280
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steam, origin: ACE_hun
Csak az érdekelne, akinek van persze ilyen csak az válaszoljon.
Hogy milyen kiterjesztésû, vagy formátumó fiulmet tud lejátszani, mondjuk amit géprõl rakok rá, mert pl akkor szereztnék valami konvertálót.
\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"
ÉS ott aztán azt kérdezetek amit akartok 😄
Elsõ dolgom lesz a kis nokiámmal hogy annyira beszívatom, hogy rögtön szoftverhibás lesz szerintem 😄
és szarabb ?
Lásd: soharobi muszály volt neki is leadni, pedig az elején hogy istanítette, aztán beszart neki is...
és az s40 az kicsit gagyi szerintem a 60.000 FT árkategóriában....
Mondjuk ebbõl a pénzbõl már trabantot lehet venni... Abban télen még aludni is lehet ha hideg van....
EZt a telón meg elég kiejteni a zsebedból, és csá high-technologia...
Még a vizet se bírja ennyi pénzért....
Ez egy átlagos magyar ember egy havi teljes fizetése, sõt még talán több is...
Lizzy Sheffield :-)
Kérek szépen egy kis segítséget...<#rinya>#rinya> a nokia 6280-ra szeretnék magyar nyelvi file-t és abban is szeretnék segítséget kapni, hogy kell feltelepíteni. usb kábelem és PC Suite progim van hozzá
a segítséget elõre is köszönöm: Kati
e-mail címem:[email protected]
Mindegy. Lecseréltem egy N73-ra. <#eplus2>#eplus2>
Nahátocska.... mostanocska akkorocska ilyenkorocska mivanilyenkorocska???
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
Az N80-ast még rózsaszínben is bevállalnám, ha ingyen adnák <#zavart1>#zavart1>
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
Nekem eggyik sem tetszik szürkén..<#szomoru1>#szomoru1>
A 6280 alapvetõen az egyszerûbb, kompaktabb felhasználáshoz lett kialakítva. Az anyagválasztásban is megmutatkozik az összes, tipikusan Nokiás recsegõ-ropogó, lazán illesztett elem. Ettõl függetlenül mindazoknak jó választás, akik 3G-s, felhasználóbarát, képkezelésben igen jó telefonra vágynak. Ráadásul az ára sem megfizethetetlen pl. az N80-hoz képest.
Nem a 3g miatt választottam a telt. Nálam nem így mûködik a telóválasztás. Jó ha van benne, de egyelõre felesleges, mert úgy se tudom használni. Viszont van mellette millió1 funkció amit meg igen 😉
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Nemt'om mié kell hülyíteni a népet a 3g-vel, tök fölösleges, úgyis mindenki fülénél fogja tartani telót, nem fog mindenki a szemével a telefonon közlekedni, még nagyobb balhék lesznek a zsarukkal kocsi ügyben 😄
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
keress erre való programokat azok futnak a te telódon is
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Köcce elõre is!
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
egyébként van java meg symbian cucokkal foglalkozó tápig sok
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Szeretném a telómat a legjobban kihasználni, ezért ha valakinek ilyen van, pár jó kis progit szivesen fogadnék. Nekem is van egy csomó TÉMÁm, ilyesmi. Csinálnék 6280as wap oldalt is, egy csomó letölthetõ cuccot tennék rá, csak a tárhellyel van egy kis problémám. Szóval ha kell vmi... Illetve ha nektek van vmi.... <#vigyor3>#vigyor3>