WWII BattleTanks:T34vsTiger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Akit érdekel az ilyen típusú játék,annak ajánlanám a World of Tanks-ot.
Feltéve,ha van köztetek olyan aki még nem ismeri.:)
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Üdv: Ash
\"A felszállás lehetõség. A leszállás kényszer.\" \"A \"jó\" leszállás az, ami után saját lábon elhagyható a gép. A \"nagyszerû\" leszállások pedig azok, amelyek után a gép tovább használható.\"
valaki multizott már ezzel a t-34vs tiger játékkal?
És ha igen hogy kell?
Futott-e másik op. rendszer alatt?
Aki multizna szóljon.......
Üdv.: Ash
\"A felszállás lehetõség. A leszállás kényszer.\" \"A \"jó\" leszállás az, ami után saját lábon elhagyható a gép. A \"nagyszerû\" leszállások pedig azok, amelyek után a gép tovább használható.\"
segítség please
Egy cd-keyt tudna valaki adni nekem?<#confused>#confused>
Nagy szükségem lenne rá.
[email protected]
Köszönöm Balázs <#help>#help>
Tegnap kezdtem el vele játszani és láttam hogy van multi-ja,de szerót nem találtam,vagy esetleg van hozzá valami progi v patch?
És lehet úgy vinni mint a COD 5-öt,hogy többen visszük a küldit?V csak a tankba lehet egyszere több személy?:S
Tudnátok ajánlani hasonló témájú és játékélményû game-tot? A 12 pálya megszenvedõs ugyan de édes kevés, bár a multiplayer módban az ember vadászhat kedvére..
Ja, és a tigris motorja soha sem melegszik túl, de a t 34-esé akkor miért?
Valaki esetleg nem tud ebben a jatekban segiteni hogyan lehetne vegig csinalni,mert en meg nem lattam olyat hogy egy tiger vagy 20 lovesetol sem robban fel egy t34 viszont annak 2 lovesetol a tiger megsemmisul.<#confused>#confused><#confused>#confused>
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Elore is koszi a segitseget.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
miért van az hogy ha el akarom indítani a játékot akkor kiírja hogy:
Az alkalmazást nem sikerült elindítani mert MSVCI70.dlll nem található.

a steel furyt végigjátszása után belekezdtem a 34vstiger-be. az elõbbi sem rossz, de a 34vstiger néhány pája után (mindkét oldalt próbálva) viszi a pálmát. Azt hiszem mindkettõt ugyanaz a fejlesztõ készítette.
34vstiger Talán szebb, de a legfõbb szempont sokkal nagyobb játékélményt nyújt a hangulatosabb, valósághûbb környezetével és küldetéseivel. Bár mintha a Tiger 8,8 cm-es lövege mintha kissé gyengécske lenne, ugyanez elmondható a T-34/85 85 mm-es lövegérõl a Panzer IV-el szemben.
tudtok segíteni abba, hogy tört t34vstigris jatek 5 perc után kékhalálal rendszer hibával kilép. Nem értem miért pedig atomerõmûvem van, illetve steel fury nevû jatekot hol lehet megvenni 576 nincs, cdgalaxisba sincs.
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Van hozzá egy mod mmp2 ez a multiplayert javítja.
4# Have phun!
nekem ezzel megy másold be a sort végig
Pedig jónak kellene lenni pontosan kell bemásolni szünet nélkül