EU-MS per: nincs megállapodás, jöhet a büntetés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ellenben azt nem tudom felfogni, hogy egyesek miért állnak ki egy CÉG mellett.
A linux, és a köré épülõ opensource világ pedig egy ESZME, ami mellé tényleg ki lehet állni.
Szerintem sokkal szánalmasabb dolog védeni egy multinacionális céget. Minta szüksége lenne a reklámra.
El lehet mondani, hogy esetleg miben jobb vagy rosszabb az egyik termék, de itt már régóta nem errõl van szó.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
az használjon Linuxot, aki akar az meg használjon Windowst, ha meg illegális az úgy is tök mind1 így sincs senkinek se eredeti Xp-je mer még így a Vista elõtt is 40rugó
KILL GOD KILL YOUR MOM & DAD KILL YOURSELF
Neked soha nem kell majd ilyen szintû döntéseket hoznod. A te kompetenciád addig terjed, hogy eldöntöd nem fizetsz a Half-life újabb részéért sem, így warezolsz :-))
Te barom, csakhogy ez nem a MS-nak rossz hanem a felhasználóknak!!
Személyeskedés.
szerintem ha valakinek oka van befogni a száját, az pont te vagy
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Amúgy meg ti vagytok a szánalmasak. Hagyjátok magatokat megtéveszteni és menni a tömeggel. Ráadásul imádjátok és kiálltok mellette.
Ekkora baromságot még életemben nem hallottam: "idejöttök örömködni az EU balfaszságán ez naygon gáz"
Elmondom neked, hogy az van amit az EU akar, szóval nem tud balfaszkodni. HA EU azt mondja nincs MS akkor nincs MS. És ha EU azt mondja, hogy nincs MS és mégis van MS akkor az törvénytelen.
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
De azt még sokkal jobban, amikor elvileg értelmes emberek úgy veszekednek két oprendszeren, mintha legalábbis a nõikrõl lenne szó.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Magyarországon is ha nem fizet, akkor adók módjára behajtják. Meg elég csúnya retorziókat lehet hozni. pl. tevékenységtõl eltiltják, törlik a cégjegyzékbõl...stb. Szóval gyakorlatilag becsukják a bótot.
Ha teszem azt monnyuk egy amcsi kocsiról bebizonyosodik, hogy veszélyes és az EU elé kerül a dolog mert a gyártó a füle botját sem mozdítja, akkor gondolom nem várod el, hogy a ua gyártótól származó (de monnyuk más típusú) szolgálati kocsikat is tömegesen bezúzassák merõ szimpátiából?
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Ha nem lenne teljességgel ostobaság az alapvetõ ok, amiért ez az egész banzáj megy, akkor teljes mértékben egyet értenék az Unióval.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
pf, én tuti nem fizetnék nekik , de sztem BG is így gondolja😊