18
  • fflx
    #18
    azert elegge szanalmas egynemely hozzaszolo hozzaallasa a temahoz, csak azert mert nemetorszagban van...

    emberek az 1940-es evek kb 70 evvel ezelott voltak, elegge kemeny dolog parhuzamot vonni a jelenlegi es az akkori dolgok kozott.

    A most elo, dolgozo nemet embereknek kb annyi koze van az akkor tortenthez mint akarmelyik nem nemetnek.
  • Razgon
    #17
    Köszönjük Németország! Köszönjük a bizalmat, köszönjük az 1933-45 közötti időszakot, köszönjük a Don-kanyart!

    Ha a német polgárokban lenne egy kis tisztesség, akkor pár nap múlva az lenne a hír: holttestet dobott ki a Rajna, akit később Jan Oesterlin-ként azonosítottak.
  • reechike
    #16
    Hú, a születésnap nagyon odaver
    Ez erősen fordítva fog elsülni.
  • MhyCroft
    #15
    Hello Mindenkinek!

    Bár nem ismerem:D, (nah így durva kezdeni egy hozzászolást:DD) hogy egy koncert után mennyit kapnak a rajta felépők. De ha az általuk megcsinált cd nem lenne jogvédet, de megvásárolható a boltokban, illetve maga a koncertjükön akkor ez egy jó reklámja lenne, járnának többet turnézni, ergo dolgoznának többet. Na nem mintha a cd felvételekor nem dolgoznának csak érted.

    Hasonlo dolog amit előttem írtak ha jó a film akkor amikor majd kijön megfizethető áron a dvdje, tokban szépen akkor megveszem mert ez jó, és tudom nem veszek sz_rt. Nincs sok pénzem de a minőségre hajlandó léeszek mindig áldozni.

    Ami jó game, esetemben a Diablo 2, azt megvettem 3499-ért a kiegjével együtt eredetiben hogy patchelhessem, leszedhessek hozzá mindent és a neten is játszhassam.:)

    Byez
  • tomo
    #14
    en azt mondom, vigyék az ujdonsagokat, de az mar megiscsak gaz, hogy 50-70 ig tart egy szerzoi jog.

    ok legyünk kalozok, meg bunozok, de akkor a jogvedelem 5-10 evig eljen maximum, utana legyen szabadon hozzaferheto a cucc.
  • echo
    #13
    Egyébként én morálisan nem érzem bűnnek, hogy letöltök. Az meg hogy esetleg az adott országban esetlegesen van egy olyan törvény ami tiltja még azért nem minden, mert ugye voltak a németeknél is olyan törvények korábban, amikkel kapcsoltaban, most úgy gondoljuk, hogy az cselekedett helyesen aki nem tartotta be.
  • echo
    #12
    Én ezt kapom a videkre: "550 PWD: permission denied"
  • szombi
    #11
    Majd ha lesz időm, akkor a dragonball-ból összevágok egy fasza szinkronparódiát,
    ahol Sono és Krinolin harcolni fognak a jogvédő sátán ellen...
  • szombi
    #10
    Ezután már csak azokat a pedofil lapokat fogják bezérni, amelyek ellopják más lapoktól az ,,anyagot''.
  • drizzt1666
    #9
    Ez már olyan szinten szánalmas, h erre sztem nem is lehet nagyon reagálni.
    Mert szerintük akkor nagyobb lenne az igény filmekre/játékra/zenére, ha mondjuk nem is lenne internet? Persze lesznek emberek, akik így is meg fogják őket venni, de abban biztos vagyok abban, h sokkal kevesebb ember fogja így megismerni az újdonságokat. Én pl úgy vok vele, h ha kiváncsi vagyok mondjuk egy filmre, akkor először leszedem, és ha úgy ítélem, h ez a film megérdemli a jó minőséget, akkor megveszem dvd-n. Vagy talán majd a programokat is reklámozni fogják? Képzeljetek el egy program reklámozását mondjuk a retek klubbon, teszem azt mondjuk egy zone alarm reklámot. Sztem szánalmas lenne.
  • Riddick
    #8
    Remélem egyszer bemegy egykét igazi bünőző a fickóhoz baseball ütövel,és este jol ellátja a baját. Akkor majd képben lesz a mar*ája!
  • fflx
    #7
    de milyen jol mutat a rendorsegi statisztikakban, hogy 10 felderitett autolopas mellett 350, otthonaban CD-t masolot is elfogtak. Ugye mire statisztikat csinalnak belole, addigra csak a 360 felderitett buneset marad meg
  • Béla bácsi
    #6
    Azért én is meg tudnék nevezni egy pár közönséges bűnözőt. Igaz azok egy csöppet nagyobb halak, mint az internetes grószfater. Tessék már őket is elkapni.
  • aaaaa
    #5
    A németeknél régebben is jól működött a rendőrállam és a fasiszta módszserek. Már régebben is kiemelkedő érdemeket szereztek ártatlan emberek kivégzésében, meghurcolásában. Megint büszkék lehetnek magukra.
    És még az emberek agyát is megpróbálják átformálni a gusztustalan profithajhász propagandájukkal. Na ez ami a mérhetelenül nagy bün, akár emberiség ellenes bűnnek is mondanám, amit a tudás és a kutúra terjedése ellen intéznek...
  • HappyBoy
    #4
    Meg jöhet a nehéztüzérség. Én minden fiatalt falhoz állítanék! A vérükben van bakker a lopási kényszer!
  • shabba
    #3
    Jah a vége meg lehetett volna akár az is hogy miután elénekelték a gyerekek a dalt, kijönnek az SS tisztek a börtönből és géppisztollyal behajtják őket a gázkamrába, mert "Happy Birthday"-t énekelni sem szabad jogdíjfizetés nélkül, ezért őket is példás módon meg kell büntetni.

    Komolyan mondom ez olyan szánalmas és gusztustalan hogy szinte fáj.
  • Cat #2
    a legjobb a születésnap, azt feltétlen nézzétek meg :)
  • mrzed001
    #1
    Csinálni kellene olyan reklámokat, hogy a jogvédők bűnözők és maffiózók, akik kizsákmányolják az amúgy is szerencsétlen kisembereket.
    Tuti siker lenne :P