Újabb német kampány: a másolók bűnözők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azert elegge szanalmas egynemely hozzaszolo hozzaallasa a temahoz, csak azert mert nemetorszagban van...
emberek az 1940-es evek kb 70 evvel ezelott voltak, elegge kemeny dolog parhuzamot vonni a jelenlegi es az akkori dolgok kozott.
A most elo, dolgozo nemet embereknek kb annyi koze van az akkor tortenthez mint akarmelyik nem nemetnek.
emberek az 1940-es evek kb 70 evvel ezelott voltak, elegge kemeny dolog parhuzamot vonni a jelenlegi es az akkori dolgok kozott.
A most elo, dolgozo nemet embereknek kb annyi koze van az akkor tortenthez mint akarmelyik nem nemetnek.
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
Köszönjük Németország! Köszönjük a bizalmat, köszönjük az 1933-45 közötti idõszakot, köszönjük a Don-kanyart!
Ha a német polgárokban lenne egy kis tisztesség, akkor pár nap múlva az lenne a hír: holttestet dobott ki a Rajna, akit késõbb Jan Oesterlin-ként azonosítottak.
Ha a német polgárokban lenne egy kis tisztesség, akkor pár nap múlva az lenne a hír: holttestet dobott ki a Rajna, akit késõbb Jan Oesterlin-ként azonosítottak.
Hú, a születésnap nagyon odaver<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Ez erõsen fordítva fog elsülni.
Ez erõsen fordítva fog elsülni.
Hello Mindenkinek!
Bár nem ismerem😄, (nah így durva kezdeni egy hozzászolást😄D) hogy egy koncert után mennyit kapnak a rajta felépõk. De ha az általuk megcsinált cd nem lenne jogvédet, de megvásárolható a boltokban, illetve maga a koncertjükön akkor ez egy jó reklámja lenne, járnának többet turnézni, ergo dolgoznának többet. Na nem mintha a cd felvételekor nem dolgoznának csak érted.
Hasonlo dolog amit elõttem írtak ha jó a film akkor amikor majd kijön megfizethetõ áron a dvdje, tokban szépen akkor megveszem mert ez jó, és tudom nem veszek sz_rt. Nincs sok pénzem de a minõségre hajlandó léeszek mindig áldozni.
Ami jó game, esetemben a Diablo 2, azt megvettem 3499-ért a kiegjével együtt eredetiben hogy patchelhessem, leszedhessek hozzá mindent és a neten is játszhassam.😊
Byez
Bár nem ismerem😄, (nah így durva kezdeni egy hozzászolást😄D) hogy egy koncert után mennyit kapnak a rajta felépõk. De ha az általuk megcsinált cd nem lenne jogvédet, de megvásárolható a boltokban, illetve maga a koncertjükön akkor ez egy jó reklámja lenne, járnának többet turnézni, ergo dolgoznának többet. Na nem mintha a cd felvételekor nem dolgoznának csak érted.
Hasonlo dolog amit elõttem írtak ha jó a film akkor amikor majd kijön megfizethetõ áron a dvdje, tokban szépen akkor megveszem mert ez jó, és tudom nem veszek sz_rt. Nincs sok pénzem de a minõségre hajlandó léeszek mindig áldozni.
Ami jó game, esetemben a Diablo 2, azt megvettem 3499-ért a kiegjével együtt eredetiben hogy patchelhessem, leszedhessek hozzá mindent és a neten is játszhassam.😊
Byez
en azt mondom, vigyék az ujdonsagokat, de az mar megiscsak gaz, hogy 50-70 ig tart egy szerzoi jog.
ok legyünk kalozok, meg bunozok, de akkor a jogvedelem 5-10 evig eljen maximum, utana legyen szabadon hozzaferheto a cucc.
ok legyünk kalozok, meg bunozok, de akkor a jogvedelem 5-10 evig eljen maximum, utana legyen szabadon hozzaferheto a cucc.
Egyébként én morálisan nem érzem bûnnek, hogy letöltök. Az meg hogy esetleg az adott országban esetlegesen van egy olyan törvény ami tiltja még azért nem minden, mert ugye voltak a németeknél is olyan törvények korábban, amikkel kapcsoltaban, most úgy gondoljuk, hogy az cselekedett helyesen aki nem tartotta be.
Én ezt kapom a videkre: "550 PWD: permission denied"
Majd ha lesz idõm, akkor a dragonball-ból összevágok egy fasza szinkronparódiát,
ahol Sono és Krinolin harcolni fognak a jogvédõ sátán ellen...
ahol Sono és Krinolin harcolni fognak a jogvédõ sátán ellen...
Ezután már csak azokat a pedofil lapokat fogják bezérni, amelyek ellopják más lapoktól az ,,anyagot''.
Ez már olyan szinten szánalmas, h erre sztem nem is lehet nagyon reagálni.
Mert szerintük akkor nagyobb lenne az igény filmekre/játékra/zenére, ha mondjuk nem is lenne internet? Persze lesznek emberek, akik így is meg fogják õket venni, de abban biztos vagyok abban, h sokkal kevesebb ember fogja így megismerni az újdonságokat. Én pl úgy vok vele, h ha kiváncsi vagyok mondjuk egy filmre, akkor elõször leszedem, és ha úgy ítélem, h ez a film megérdemli a jó minõséget, akkor megveszem dvd-n. Vagy talán majd a programokat is reklámozni fogják? Képzeljetek el egy program reklámozását mondjuk a retek klubbon, teszem azt mondjuk egy zone alarm reklámot. Sztem szánalmas lenne.
Mert szerintük akkor nagyobb lenne az igény filmekre/játékra/zenére, ha mondjuk nem is lenne internet? Persze lesznek emberek, akik így is meg fogják õket venni, de abban biztos vagyok abban, h sokkal kevesebb ember fogja így megismerni az újdonságokat. Én pl úgy vok vele, h ha kiváncsi vagyok mondjuk egy filmre, akkor elõször leszedem, és ha úgy ítélem, h ez a film megérdemli a jó minõséget, akkor megveszem dvd-n. Vagy talán majd a programokat is reklámozni fogják? Képzeljetek el egy program reklámozását mondjuk a retek klubbon, teszem azt mondjuk egy zone alarm reklámot. Sztem szánalmas lenne.
Itt nyugszom én, olvasod te. Olvasnám én, nyugodnál te!
Remélem egyszer bemegy egykét igazi bünõzõ a fickóhoz baseball ütövel,és este jol ellátja a baját. Akkor majd képben lesz a mar*ája!
de milyen jol mutat a rendorsegi statisztikakban, hogy 10 felderitett autolopas mellett 350, otthonaban CD-t masolot is elfogtak. Ugye mire statisztikat csinalnak belole, addigra csak a 360 felderitett buneset marad meg
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
Azért én is meg tudnék nevezni egy pár közönséges bûnözõt. Igaz azok egy csöppet nagyobb halak, mint az internetes grószfater. Tessék már õket is elkapni.
A németeknél régebben is jól mûködött a rendõrállam és a fasiszta módszserek. Már régebben is kiemelkedõ érdemeket szereztek ártatlan emberek kivégzésében, meghurcolásában. Megint büszkék lehetnek magukra.
És még az emberek agyát is megpróbálják átformálni a gusztustalan profithajhász propagandájukkal. Na ez ami a mérhetelenül nagy bün, akár emberiség ellenes bûnnek is mondanám, amit a tudás és a kutúra terjedése ellen intéznek...
És még az emberek agyát is megpróbálják átformálni a gusztustalan profithajhász propagandájukkal. Na ez ami a mérhetelenül nagy bün, akár emberiség ellenes bûnnek is mondanám, amit a tudás és a kutúra terjedése ellen intéznek...
Meg jöhet a nehéztüzérség. Én minden fiatalt falhoz állítanék! A vérükben van bakker a lopási kényszer!
Jah a vége meg lehetett volna akár az is hogy miután elénekelték a gyerekek a dalt, kijönnek az SS tisztek a börtönbõl és géppisztollyal behajtják õket a gázkamrába, mert "Happy Birthday"-t énekelni sem szabad jogdíjfizetés nélkül, ezért õket is példás módon meg kell büntetni.
Komolyan mondom ez olyan szánalmas és gusztustalan hogy szinte fáj.
Komolyan mondom ez olyan szánalmas és gusztustalan hogy szinte fáj.
a legjobb a születésnap, azt feltétlen nézzétek meg 😊