84
Cars
  • Csuhai G
    A film király, a játék siralmas Nagyobbaknak / Felnőtteknek. A 8 éveseknek még szerintem élvezik is! :)
  • The Fugitive
    Lenne egy kérdésem! a grafikán ti sem tudtok változtatni igaz? amugy sajnos mi (PC-sek) jártunk a legrosszabbul, mert csak a PC/Mac verzió ilyen miniklipes! az össze többi sokkal összetetteb :( hát ez van.
    ha valakit bővebben érdekelne:
    http://www.carsvideogame.com és ott a Features alatt elolvashatja, hogy melyik platformra milyen game jelent meg
  • ngcsnet

• ngcsnet
    "..van még 10 paintjob amit lehet még feltörni a játék folyamán,de ahoz meg megkell döntened a saját rekordjaidat a gyorsulásban."

activiesnél kell megdönteni a rekordokat, nem a gyorsulásnál.
    csak ebben az a gáz, hogyha az activitiesnél én elsőre max pontot érek el, akkor azt már nem tudom megdönteni, tehát cseszhetem azt a skint, azt már nem fogom tudni megszerezni.
    pl. így jártam a tankolósnál, elsőre megcsináltam hibátlanul, tehát azt a rekordot már nem tudom überelni...
  • DJ Skyline
    10 minigame van,10 gyorsulás,kb ennyi a lényege...van még 10 paintjob amit lehet még feltörni a játék folyamán,de ahoz meg megkell döntened a saját rekordjaidat a gyorsulásban...minigamek...egyszerűek,ilyenek,hogy a kis targoncával kapd el az autógumikat amiket a kis sárga Fiat dobál le,vagy a lowrider kocsi megtanít "táncolni" memória szerűen...pl megadja a lépést le,jobra,balra,le, és neked emlékezetből ugyanezt megkell csinálnod...akkor a kis vontatóautóval vontatni fogsz a telepen,a katonai dzsipp kiképzést tart neked,ugrálj át ezen,azon,stb...lehet úgy is mondani,hogy minden autónál a személyiségéhez kapcsolódik a feladat...a katonai dzsipp kiképez,a gumikereskedőnél gumit pakolsz,az "éttermes" zöld autónál kiszolgálod a vendégeket,stb...gyorsulás meg 2 féle képpen mehet,az egyik az,hogy előbb megcsinálod a minigémeket,és akkor kapsz egy kijelzőt,ha a zöld mezőbe ér,akkor válts,vagy nem a minigémekkel kezdesz,és akkor nincs kijelző,így nehezebb eltalálni a váltást...akkor van 4 videójelenet a filmből,ha megcsinálod mondjuk a 10 minigémt,akkor elérhető lesz egy videó,stb...ellehet vele szórakozni egy darabig,de ha kész a 10 gyorsulás,10 minigém,akkor onnantól már ugyanaz lesz...szal ez ilyen egy délutános játék...
  • ngcsnet
    ezt én sem értem...1ik haverom talált 1 másik full gamet, ami 1 gigánál is nagyobb, míg az amit én próbálam az 300mb
  • Toroco
    és jók azok a mini gamek? mifélék?
  • DJ Skyline
    egy valamit nem értek! amit beszereztem,az a Radiator Springs Adventures,de a demo teljesen másról szól,meg a képek is egy másfajta játékot mutatnak!? 2 féle lenne? az R.S.A.-ban mini gamek vannak,a demoban meg rendesen versenyezni kell,szal nem értem
  • vg
    Jó a film!
  • ngcsnet
    egyetertek, minigamek gyujtemenye...
  • liverpool19
    én játszottam a teljes játékkal és meg kell hogy mondjam,hogy teljesen olyan játékok,amilyeneket a neten meg lehet találni(pl miniclip.com),csak ennek jobb a grafikája,de azon kívül szerintem egy nagyon rossz játék(főleg úgy,hogy amikor elkezdtem telepíteni és megláttam,hogy a THQ fejlesztette,akkor azt hittem,hogy ez egy nagyon jó játék.és kipróbáltam és nekem nem tetszik)
  • Toroco
    hát én kipróbáltam a demót. nem egy nagyszám. ezt kb a 10 éves kölköknek szánták.
  • ngcsnet
    "Cars: Radiator Springs Adventures" << ez a teljes neve?
  • DJ Skyline
    bazz majdnem akkora mint a játék fele! :o akkor már a játékot érdemesebb leszedni
  • ngcsnet
    [demó]
  • RaZoK
    Már alig várom, hogy kipróbálhassam
  • kisfigi
    A moziban 15-étől vetítik én meg mék megnézni pestre vip belépővel hétfőn(12.-e)
  • The FlashBack
    jólvan értem:D
  • DJ Skyline
    nem,amit leakarok szedni azok érnek meg annyit (így kellett volna írnom)...na de ne csináljunk warez praktikák topikot a topikból! :\
  • The FlashBack
    minden?
    A márió 2000 is?:DDD
  • Shadow_THH
    ez nem gamecube játszás?
  • DJ Skyline
    200ft-ot minden játék megér,igaz az a pénz nem a készítőkhöz megy!:D
  • The FlashBack
    fizessünk?
    Hüle:D
  • DJ Skyline
    akit érdekel és nem torrentezik annak szólok,hogy fent van wanadoo-n...kész részemről ennyi a warez,nem akarok büntit!:D
  • ngcsnet
    nem 400mb-t akartál írni? mert annyi.
  • DJ Skyline
    hmm,jól van akkor,már féltem,hogy nem tudtad
  • The FlashBack
    jah, nem?
    Megvoltam győződve, hogy a készítők, csakis The FlahBack felé szánják a "játékot"
  • ngcsnet
    ezt most mért...?
  • DJ Skyline
    nem a te korosztályodnak készül elsősorban azt is vedd figyelembe! :) gondolom a kisgyerekek a célközönség,és nem a "felnőttebb" korosztály! :D
  • The FlashBack
    :)
    Hát, mit is mondhatnák róla!?
    A méret is sokmindent elárul (~%40mb)
    Hideg esős vasárnapokon el lehet vele (majd) szórakozni:)
  • NEOreg3
    nem is rossz, a kicsinyített képekről azt hittem, hogy a filmből vannak:O
  • JGTC
    Jópofa! micromachines és motor toon után szabadon...
  • DJ Skyline
    az de jó volt!:D az a kis rózsaszín autó nem(?),amivel lehetett memóriázni,meg dámázni(vagy mi),meg minden!:D
  • DJ Skyline
    még egy kis info a warez világában élőknek!
  • OPM
    Putput-ot szerettem :P
  • Yrda
    Képek

Itt vannak képek.
  • JGTC
    képet légyszi
  • 0Fritz0
    Fenébe, már megint el kell vonulnom egy nyugodt zugba, hogy ezt a hatalmas információ és linkhalmazt megemésszem…
  • Shadow_THH
  • endiboy
    oké, és?