Verdák

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én játszottam a teljes játékkal és meg kell hogy mondjam,hogy teljesen olyan játékok,amilyeneket a neten meg lehet találni(pl miniclip.com),csak ennek jobb a grafikája,de azon kívül szerintem egy nagyon rossz játék(fõleg úgy,hogy amikor elkezdtem telepíteni és megláttam,hogy a THQ fejlesztette,akkor azt hittem,hogy ez egy nagyon jó játék.és kipróbáltam és nekem nem tetszik)
hát én kipróbáltam a demót. nem egy nagyszám. ezt kb a 10 éves kölköknek szánták.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

ngcsnet
"Cars: Radiator Springs Adventures" << ez a teljes neve?

DJ Skyline
bazz majdnem akkora mint a játék fele! :o akkor már a játékot érdemesebb leszedni

ngcsnet

RaZoK
Már alig várom, hogy kipróbálhassam<#vigyor1>

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

kisfigi
A moziban 15-étõl vetítik én meg mék megnézni pestre vip belépõvel hétfõn(12.-e)<#crazya>

Destiny. The design is clearly ancient.

The FlashBack
jólvan értem😄

DJ Skyline
nem,amit leakarok szedni azok érnek meg annyit (így kellett volna írnom)...na de ne csináljunk warez praktikák topikot a topikból! :\

The FlashBack
minden?
A márió 2000 is?😄DD

ez nem gamecube játszás?

http://www.lohere.net - a MagyarChan

DJ Skyline
200ft-ot minden játék megér,igaz az a pénz nem a készítõkhöz megy!😄

The FlashBack
fizessünk?
Hüle😄

DJ Skyline
akit érdekel és nem torrentezik annak szólok,hogy fent van wanadoo-n...kész részemrõl ennyi a warez,nem akarok büntit!😄

ngcsnet
nem 400mb-t akartál írni? mert annyi.

DJ Skyline
hmm,jól van akkor,már féltem,hogy nem tudtad

The FlashBack
jah, nem?
Megvoltam gyõzõdve, hogy a készítõk, csakis The FlahBack felé szánják a "játékot"

ngcsnet
ezt most mért...?

DJ Skyline
nem a te korosztályodnak készül elsõsorban azt is vedd figyelembe! 😊 gondolom a kisgyerekek a célközönség,és nem a "felnõttebb" korosztály! 😄

The FlashBack
😊
Hát, mit is mondhatnák róla!?
A méret is sokmindent elárul (~%40mb)
Hideg esõs vasárnapokon el lehet vele (majd) szórakozni😊

NEOreg3
nem is rossz, a kicsinyített képekrõl azt hittem, hogy a filmbõl vannak😮

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

JGTC
Jópofa! micromachines és motor toon után szabadon...

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

DJ Skyline
az de jó volt!😄 az a kis rózsaszín autó nem(?),amivel lehetett memóriázni,meg dámázni(vagy mi),meg minden!😄

DJ Skyline
még egy kis info a warez világában élõknek!

Putput-ot szerettem 😛

Yrda
Képek

Itt vannak képek.

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

JGTC
képet légyszi

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

0Fritz0
Fenébe, már megint el kell vonulnom egy nyugodt zugba, hogy ezt a hatalmas információ és linkhalmazt megemésszem…

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

http://www.lohere.net - a MagyarChan

oké, és?

d1r3cToRiUs
ezigen! ilyen szarokat kiadnak.. de amire évekig várnak az emberek az még jövõre se fog kijönni<#falbav>

&#65210;&#65216;&#65190;&#64487;&#64402;&#64482;&#64610;&#65160;&#65208;

David01
Dejó

bertino
pompás

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Yrda
Ezt a játékot ma adták ki és a Verdák címû animációs rajzfilmhez csinálták

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

← ElőzőOldal 2 / 2