84
Cars
-
#44 A film király, a játék siralmas Nagyobbaknak / Felnőtteknek. A 8 éveseknek még szerintem élvezik is! :) -
The Fugitive #43 Lenne egy kérdésem! a grafikán ti sem tudtok változtatni igaz? amugy sajnos mi (PC-sek) jártunk a legrosszabbul, mert csak a PC/Mac verzió ilyen miniklipes! az össze többi sokkal összetetteb :( hát ez van.
ha valakit bővebben érdekelne:
http://www.carsvideogame.com és ott a Features alatt elolvashatja, hogy melyik platformra milyen game jelent meg -
-
#41 "..van még 10 paintjob amit lehet még feltörni a játék folyamán,de ahoz meg megkell döntened a saját rekordjaidat a gyorsulásban."
activiesnél kell megdönteni a rekordokat, nem a gyorsulásnál.
csak ebben az a gáz, hogyha az activitiesnél én elsőre max pontot érek el, akkor azt már nem tudom megdönteni, tehát cseszhetem azt a skint, azt már nem fogom tudni megszerezni.
pl. így jártam a tankolósnál, elsőre megcsináltam hibátlanul, tehát azt a rekordot már nem tudom überelni... -
#40 10 minigame van,10 gyorsulás,kb ennyi a lényege...van még 10 paintjob amit lehet még feltörni a játék folyamán,de ahoz meg megkell döntened a saját rekordjaidat a gyorsulásban...minigamek...egyszerűek,ilyenek,hogy a kis targoncával kapd el az autógumikat amiket a kis sárga Fiat dobál le,vagy a lowrider kocsi megtanít "táncolni" memória szerűen...pl megadja a lépést le,jobra,balra,le, és neked emlékezetből ugyanezt megkell csinálnod...akkor a kis vontatóautóval vontatni fogsz a telepen,a katonai dzsipp kiképzést tart neked,ugrálj át ezen,azon,stb...lehet úgy is mondani,hogy minden autónál a személyiségéhez kapcsolódik a feladat...a katonai dzsipp kiképez,a gumikereskedőnél gumit pakolsz,az "éttermes" zöld autónál kiszolgálod a vendégeket,stb...gyorsulás meg 2 féle képpen mehet,az egyik az,hogy előbb megcsinálod a minigémeket,és akkor kapsz egy kijelzőt,ha a zöld mezőbe ér,akkor válts,vagy nem a minigémekkel kezdesz,és akkor nincs kijelző,így nehezebb eltalálni a váltást...akkor van 4 videójelenet a filmből,ha megcsinálod mondjuk a 10 minigémt,akkor elérhető lesz egy videó,stb...ellehet vele szórakozni egy darabig,de ha kész a 10 gyorsulás,10 minigém,akkor onnantól már ugyanaz lesz...szal ez ilyen egy délutános játék... -
#39 ezt én sem értem...1ik haverom talált 1 másik full gamet, ami 1 gigánál is nagyobb, míg az amit én próbálam az 300mb -
Toroco #38 és jók azok a mini gamek? mifélék? -
#37 egy valamit nem értek! amit beszereztem,az a Radiator Springs Adventures,de a demo teljesen másról szól,meg a képek is egy másfajta játékot mutatnak!? 2 féle lenne? az R.S.A.-ban mini gamek vannak,a demoban meg rendesen versenyezni kell,szal nem értem -
vg #36 Jó a film! -
#35 egyetertek, minigamek gyujtemenye... -
liverpool19 #34 én játszottam a teljes játékkal és meg kell hogy mondjam,hogy teljesen olyan játékok,amilyeneket a neten meg lehet találni(pl miniclip.com),csak ennek jobb a grafikája,de azon kívül szerintem egy nagyon rossz játék(főleg úgy,hogy amikor elkezdtem telepíteni és megláttam,hogy a THQ fejlesztette,akkor azt hittem,hogy ez egy nagyon jó játék.és kipróbáltam és nekem nem tetszik) -
Toroco #33 hát én kipróbáltam a demót. nem egy nagyszám. ezt kb a 10 éves kölköknek szánták. -
#32 "Cars: Radiator Springs Adventures" << ez a teljes neve? -
#31 bazz majdnem akkora mint a játék fele! :o akkor már a játékot érdemesebb leszedni -
#30 [demó] -
#29 Már alig várom, hogy kipróbálhassam -
#28 A moziban 15-étől vetítik én meg mék megnézni pestre vip belépővel hétfőn(12.-e) -
#27 jólvan értem:D
-
#26 nem,amit leakarok szedni azok érnek meg annyit (így kellett volna írnom)...na de ne csináljunk warez praktikák topikot a topikból! :\ -
#25 minden?
A márió 2000 is?:DDD
-
Shadow_THH #24 ez nem gamecube játszás? -
#23 200ft-ot minden játék megér,igaz az a pénz nem a készítőkhöz megy!:D -
#22 fizessünk?
Hüle:D
-
#21 akit érdekel és nem torrentezik annak szólok,hogy fent van wanadoo-n...kész részemről ennyi a warez,nem akarok büntit!:D -
#20 nem 400mb-t akartál írni? mert annyi. -
#19 hmm,jól van akkor,már féltem,hogy nem tudtad -
#18 jah, nem?
Megvoltam győződve, hogy a készítők, csakis The FlahBack felé szánják a "játékot" -
#17 ezt most mért...? -
#16 nem a te korosztályodnak készül elsősorban azt is vedd figyelembe! :) gondolom a kisgyerekek a célközönség,és nem a "felnőttebb" korosztály! :D -
#15 :)
Hát, mit is mondhatnák róla!?
A méret is sokmindent elárul (~%40mb)
Hideg esős vasárnapokon el lehet vele (majd) szórakozni:)
-
#14 nem is rossz, a kicsinyített képekről azt hittem, hogy a filmből vannak:O -
#13 Jópofa! micromachines és motor toon után szabadon... -
#12 az de jó volt!:D az a kis rózsaszín autó nem(?),amivel lehetett memóriázni,meg dámázni(vagy mi),meg minden!:D -
#11 még egy kis info a warez világában élőknek! -
OPM #10 Putput-ot szerettem :P -
#9 Képek
Itt vannak képek. -
#8 képet légyszi -
#7 Fenébe, már megint el kell vonulnom egy nyugodt zugba, hogy ezt a hatalmas információ és linkhalmazt megemésszem… -
Shadow_THH #6 -
endiboy #5 oké, és?