58
Műszaki rajz
-
chadam22 #58
Gépészmérnök műszaki rajzok készítését, gépelemek, alkatrészek méretezését, tervezését vállalja. Egyetemi, középiskolai beadandókhoz, szakdolgozathoz. Rövid határidővel. Ár: olcsón, megegyezés alapján. Tervező Program: Autocad,Solidworks. email:[email protected] -
#57 Tudna valaki segíteni, hogy a négyes számú biztosító lemezhez hol találok bárminemű leírást? :) Kép, akármi jó ami segít
-
drevil666 #56 na ezt valamelyik nyomorék beteszi a moderátoroknak.... -
nemkoko #55 Műszaki rajzok készítése
- Vázlatokról 2D és 3D műszaki rajzok készítése.
- Papíron meglévő rajzok digitalizálása.
- Meglévő gépek berendezések rajzainak elkészítése.
- Szoftver: Solid Edge
06 20/8236393 -
sejk #54 Hi!
Ha valakinek mostanság kellene valamiféle műszaki rajzkészítés, meg egyéb rajz, az szóljon nyugodtan, nálam mostantól aktuális... -
#53 :DD! -
Numizmatik #52 Hűűűűűhhh. Tényleg:):):):) Csak a dátumot néztem az évszámot nem...:P -
#51 egy éves poszt.. :) -
Numizmatik #50 Szia,
küldtem privát üzenetet, írj ha kellenek még a rajzok. -
lighter #49 ??
-
szabek #48 sziasztok,
van itt valaki, aki elvállalna pár műszaki rajz készítését? "minta van", csak átkéne rajzolni őket az én nevemre. ;)
Persze nem puszira, sőt...de a részleteket mailben, telefonon, galmbpostán, stb...
Szabek -
#47 És ha már a goggle nem talált ilyet ...
:D
ami a google-ba nincs az nem is létezik :) -
Memphis1986 #46 flashpointer!
Kösz a rajzot, én is ezt rajzoltam de a tanár áthúzta. nulla pont. Ráadásul ezt hol alakallmazzák? Beírtam a googlébe a változó keresztmetszetű csavart de ilyen kifejezést nem is talált!!! És ha már a goggle nem talált ilyet akkor nem tom, a könyvembe pedig semmi sincs. -
#45 mert akkor a vonalvastagság más -
#44 ja igy kell vagy anyamenetbe becsavarva ábrázolni? -
#43 ;) -
#42 -
#41 na majd mingyárt ;) -
#40 áhh nemigaz -
#39 ...........................
...........................
..............mmmmmmmmmI...
..mmmmmmmmmmmm---------I...
..I--------------------I...
..mmmmmmmmmmmm---------I...
..............mmmmmmmmmI...
...........................
..........................
hehe rajtam nem fog ki ez a xar :P
nemtom mennyire láccik de sztem tuti ijen -
#38 á elbaszta nem igy rajzoltam be :/ -
#37 sztem ijen lehet, de a tankönyvem most nincs itt h megnézzem:
mmmmmmmmmmmmmI
mmmmmmmmmmm I
I
mmmmmmmmmmm I
mmmmmmmmmmmmmI
az m a menet :)
jobban nemtom lerajzolni. -
Memphis1986 #36 Sziasztok!!
Gépelemek vizsgána köv. kérdést kaptam: Rajzoljon egy változó keresztmetszetű csavart!!! Segítsetek mi lehet ez, hogy néz ki, mert fogalmam sincs!!
köszi -
Coco #35 lol :D -
#34 Hehe.... vicces igy utánaolvasgatni :D 6 évig tanultam müszaki rajzot - lévén müszaki középsuliba jártam. az 5-6. év volt a technikusi képzés. Bizony, kb 30kg-ra rug a müszaki rajzkönyvek súlya... van hozzá elég olvasnivaló :) De minden könyv a 2D-nél kezdi és a 3D-vel fejezi be... Még AutoCAD 8-al kezdtem el rajzolni és a 2004-es verziónál fejeztem be - jócskán a suli után. Valahogy ez az internet mindig mindent elront :)
Rajzolni meg azért tanitanak meg, mert minden fúrás-faragás le kell valahogy kottázni. Honnan tudod, hogy mit furj-faragj, ha előtte nem rajzolják le? Legalább méretben... -
Dave9214 #32 háát, reméelmmegadja a3ast:D -
#31 Sztem 5es -
skristof #30 nyelvtanból hányas vagy? -
Dave9214 #29 :d, köszi srácok, egadta az 5 est:D:D
kivánok midneki ilyen jegyet:D_D:
matekbol éépen hogy 4 es lettem, de aza fura hoyg félvkor 2,1 re megadta 3ast, most 3,4 re álltam, és a évvégi dogám full 5 es lettt:DD:D
és igy megkpatama 4 est:D
A bnőm meg kitünü és 4 est irt:DD::D:D:D -
#28 Ja, egyébként nekünk dogába ezeket kérdezték asszem:
- szabványos papírméretek
- vetületi rajz fogalma (de sztem ezt nem fogják tőled kérdezni)
- ceruzák keménységének jelölései (
- szabványos betűk és számok mérete (2,5;3,5;5;7;10;14;20)
- szabványos dőltbetű (75 fok)
Meg ilyenek.. de ennek nagy része szabványírás inkább. Amúgy nem hiszem h a felvételnél a technika jegyet nézik infó tagozaton. De ha nézik is, 4-essel is fölvesznek :D
-
#27 Méretnyíl vékony, nyíl vastag. Méretnyíl fölé a méret... őőő egyelőre ennyit tudtam feleleveníteni. [tudnia kéne] -
Szeszmester #26 Info szakon szerintem egy matek 5öst jobban értékelnek. A technikatanárod meg úgyis megadja az ötöst, ha nem, közöld vele, hogy kisstílű alak! -
#25 Ajánlom a Bambi szem & megvesztegetés & zsarolás kombinációját. -
Khamwasss #24 kimész feleltet, asszondod pú, ötös. illyen eccerű -.- -
Dave9214 #23 thank u very muchen:D -
Caravan #22 Egy kalappal! -
Dave9214 #21 má nem kell köszi:D
amit belinkeltek 5-6 sort, azt elmondom és flying 5-es a sunhorse-ba:D -
Caravan #20 Holnapig kevés az idő. Ha van kérdésed tedd fel gyorsan, mert én nemsokára kilépek. -
Caravan #19 És mi a gond? -
Dave9214 #18 engem az egész abszulult nem érdekel, informatika szakra mennék, csak az évvégi bizibe jo lenne egy technika 5-es!