Kevés hazai kártyaelfogadó hely van
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még a saját dolgozóiktól is vonják a pin elgépelés "díját" <#falbav>#falbav>
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Talán ezért is hagytam ott õket <#vigyor1>#vigyor1>, van alternatíva
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Ha majd elég sokan fizetnek kártyával akkor tesznek rá díjakat a bankok a számlatulajdonos részére is. Természetesen az elfogadóhelyek díjainak csökkentése nélkül. Az a gusztustalan, hogy a legtöbb banknál megszûnt a havi egy vagy két alkalommal ingyenes sajátautómatás pénzkivétel.
A legundorítóbb pedig az, hogy az elírt pin kód (ami semmilyen költséget nem jelent a banknak, mivel nincs tranzakció) is 50 Ft-ba kerül mondjuk az Erszténél.<#mf2>#mf2>
A legundorítóbb pedig az, hogy az elírt pin kód (ami semmilyen költséget nem jelent a banknak, mivel nincs tranzakció) is 50 Ft-ba kerül mondjuk az Erszténél.<#mf2>#mf2>
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Az elfogadóhelyeknek kell fizetniük, amit természetesen továbbhárítanak RÁD.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Én már fizettem pár helyen kártyával, mindenhol ingyen volt, nemtudom mirõl beszélsz.
Elmennek ám a bankok a p...
Ha pénzt viszel hozzájuk fizetned kell. Ha náluk tartod fizetned kell, ha kiveszel belõle fizetned kell. Ha kártyával akarsz fizetni az elfogadóhelynek kell fizetnie.
Csak a bank nem fizet soha.
Ahol alacsony haszonkulccsal dolgoznak (mert pl. akkora az árverseny) ott egyszerûen nem tudják kigazdálkodni a kártyaelfogadás költségét.
Mennyi az most? 5 %? Van itt egy kereskedõ aki tudja?
Ha pénzt viszel hozzájuk fizetned kell. Ha náluk tartod fizetned kell, ha kiveszel belõle fizetned kell. Ha kártyával akarsz fizetni az elfogadóhelynek kell fizetnie.
Csak a bank nem fizet soha.
Ahol alacsony haszonkulccsal dolgoznak (mert pl. akkora az árverseny) ott egyszerûen nem tudják kigazdálkodni a kártyaelfogadás költségét.
Mennyi az most? 5 %? Van itt egy kereskedõ aki tudja?
Mi a francnak kell aláírni a blokkot?
3-szor tovább tart, mint a készpénzes fizetés!
Egyáltalán: valaki ellenõrzi a temérdek aláírást?
Már évek óta mindig 3 vonással írom alá, és eddig semmi nem történt, és az eladó sem szólt még soha!
Szerintem ez egy kényszerû intézkedés, hogy a kényelmesnek gondolt kártyás fizetés alá borsot törjenek!
3-szor tovább tart, mint a készpénzes fizetés!
Egyáltalán: valaki ellenõrzi a temérdek aláírást?
Már évek óta mindig 3 vonással írom alá, és eddig semmi nem történt, és az eladó sem szólt még soha!
Szerintem ez egy kényszerû intézkedés, hogy a kényelmesnek gondolt kártyás fizetés alá borsot törjenek!