7
-
#7 Még a saját dolgozóiktól is vonják a pin elgépelés "díját" -
#6 Talán ezért is hagytam ott őket , van alternatíva
-
#5 Ha majd elég sokan fizetnek kártyával akkor tesznek rá díjakat a bankok a számlatulajdonos részére is. Természetesen az elfogadóhelyek díjainak csökkentése nélkül. Az a gusztustalan, hogy a legtöbb banknál megszűnt a havi egy vagy két alkalommal ingyenes sajátautómatás pénzkivétel.
A legundorítóbb pedig az, hogy az elírt pin kód (ami semmilyen költséget nem jelent a banknak, mivel nincs tranzakció) is 50 Ft-ba kerül mondjuk az Erszténél. -
#4 Az elfogadóhelyeknek kell fizetniük, amit természetesen továbbhárítanak RÁD. -
GabiWong #3 Én már fizettem pár helyen kártyával, mindenhol ingyen volt, nemtudom miről beszélsz. -
hypno #2 Elmennek ám a bankok a p...
Ha pénzt viszel hozzájuk fizetned kell. Ha náluk tartod fizetned kell, ha kiveszel belőle fizetned kell. Ha kártyával akarsz fizetni az elfogadóhelynek kell fizetnie.
Csak a bank nem fizet soha.
Ahol alacsony haszonkulccsal dolgoznak (mert pl. akkora az árverseny) ott egyszerűen nem tudják kigazdálkodni a kártyaelfogadás költségét.
Mennyi az most? 5 %? Van itt egy kereskedő aki tudja? -
szombi #1 Mi a francnak kell aláírni a blokkot?
3-szor tovább tart, mint a készpénzes fizetés!
Egyáltalán: valaki ellenőrzi a temérdek aláírást?
Már évek óta mindig 3 vonással írom alá, és eddig semmi nem történt, és az eladó sem szólt még soha!
Szerintem ez egy kényszerű intézkedés, hogy a kényelmesnek gondolt kártyás fizetés alá borsot törjenek!