Díjak a Nintendo Wii-nek és az EA-nak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk engem ps3 címek nem nagyon vonzóak számomra
kivétel az új mgs
Ha már ötlettelenségnél tartunk akkor az x360-at kéne odasorolni...
Amúgy aranyos a wii meg midnen de nekem pont a nagy húzónevek hiánya miatt (úgymint Metal Gear,Gran turismo,stb) inkább ps3...De mint mondtam ízlések és pofonok...Engem egyedül talán a Metroid hozna lázba Wii-n mert azt még gameboyos korszakom óta szeretem😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Ha idõsebb lenne, akkor sterilizáltatni akartam volna.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Nehogy azt hidd már, hogy csak olyan van a világon, hogy gagyi meg Rolex. Attól, hogy valakinek nem lóg a tízkilós fuksz a nyakában, attól még nem csóró. Ahogyan attól sem, ha Wii-t vesz PS3 helyett.
És amikor írsz, ne dühbõl tedd azt, mert az amúgy is csapnivaló helyesírásodhoz meg fogalmazásmódodhoz már így is kriptográfus kell.
Ha nem tudod, mi az az "esztétikusság" (extrém egy szó), akkor tényleg hagyd a konzolokat. Gyûjts még fél évig, és fizess be egy keményebb magyartanfolyamra, és végy egy értelmezõ kéziszótárt.
Súlyos eset...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nah ,de megyek nem érek rá..
További jó flamelést! 😊
Nah jóh de igy láthatlanba a wii-t 😊
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
ÉS még mindig nem érted! Csak jobban égeted magad,de mondjuk ez a magányügyed ha szeretsz bohoc lenni tessék 😄
De még egy kis segitség:
Sony kotrollerje nem ugyanaz mint wii-jé! Nem fogom itt orákig magyarázni miért nem az,de még ha magyaráznám akkor se értenéd meg 😄
Szal más játékélményt nyujt a wii a többihez képest és wii-é irányitoja nagyban hasonlit a pc kombohoz ami pc-seknek kedvez mint nékem 😄
Szal ps3 csak egyben jobb grafba ,de másba nem! Szal igy nincs olyan hogy jobb más ezt tudja nyujtani a másik meg azt!
Szal utoljára nem az ár lényeg meg graf csak...
Szegény még mindig nem érti az egészet..
Segitségül annyit ,hogy nem az ár a fõ vonzerõ ebben a konzolban 😊
Egyébként sg-re kéne ilyen pshio segély topic is 😄
kalap szarokvagytok
http://www.youtube.com/watch?v=x_aOh_u6sw8
Mondjuk én se vennék Wii-t, de nem azért, mert a grafikája a khm.. "régmúlt idõket idézi", hanem mert nincs olyan játék ami érdekel rajta<#szomoru1>#szomoru1>
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
hmm?
a Wii, csoroknak vagy olyan embereknek való aki modnjuk unatkozik az irodájába és van 5 perce ilyenre!
aki viszont konzolos, nem hiszem hoyg egy ilyennel pazarolná idejét, max diszeka a polcon. nem ismerem nagyon milyen leeht a grafja, de sokat enm josolok, ps 2 volt 2 év nyarán 79 e, ezmeg 2006 ba, 50 alatt?
kalap szar, én PS3-a választom inkább, mert beletudom élni magam a játékba, igaz van némi visszaütöje, hogy direkt ugy fejelszti ki a sony az uj ps3-at hogy ami ebben az évben jelenik 2 uj Sony tv- abbol ugy az egyik ujjon menjen szépen, monduk a HDTV Bravia minimum kell hogy élvezhetõdeni lehessen a játékon, sima tv ken alig ha lehet vmit is látni rendesen
A kozmosz a kozmosz része s nincs eleje se vége.