2613
Hivatalos Weboldal | Hivatalos Facebook | SpeedCafe | Spíler TV Műsorújság | Élő közvetítés (angol) | Letölthető teljes futamok (angol)
-
#169 1. futamon konkrétan elintézett aszondja...Youldent a célegyenesben kapásból majd a 2. kanyarban a sikán után megpöckölték gáz akkor kibaszta Mika Salot meg Will Powert előtte meg beleremmelt szemből az érkező másik FPRes Winterbottom társába + még valakibe. Csinált egy dugót valamint az egész hétvégén agyba főbe cseszegették az alap pilóták más csapatokból hogy milyen rinya picsa... -
#168 Vili a fusztrált mert évek óta nem kell sehova..ezekután nem is csodálom :D
-
#167 Értem, köszi. Bathurstot meg természetesen ismerem:) Egyik legjobb pálya. -
#166 Még valami.
3 futamot nem rendeztek Adelaidben már jó pár éve 2008ban volt utoljára hogy 3 futamot rendeztek de az nem volt ott hanem az utána lévőn. Eastern Creek és társai...(1 Szombaton, 2 vasárnap). -
#165 xDDDD Mark Skaife ahogy már HRC topicba említettem.
Korábbi V8as nagy menő 3or nyerte zsinórba meg a szériát 2er 3. lett :).
Idén indult és nyert is Craig Lownedes mellék pilótájaként Phillip Islanden.
Aki esetleg kicsit ért a nethez, eltudja valahogy érni hogy IP cím le legyen takarva és/vagy Ausztrál IP címet mutasson az ő oldalukon? Mert a hivatalos oldalon csak így tudod nézni jó minőségben a futamokat. Amúgy meg nagy mázli ha találsz 1 streamet róla valahol. -
#164 második verseny asszem 3. SC-jén amikor Kelly ledózerolta maga előtt Steven Johnson-t és Castronevest....... beteg ez a derbi!!!!
Aszondja a kommentátor miközbe éppen egy szörfös mutat az SC alatt a helikopter kamera:
"Ahogy jelenleg haladnak a dolgok, a végén még ez az ember nyeri meg a versenyt."
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Másik beszólása amikor Dixon nekiment a célegyenesben szinte megálló Jones-nak és szétrepültek a kerekek:
"Azt hiszed már mindent láttál az autóversenyzésben? Akkor gyere el az Aranypartra és nézz meg egy V8-as versenyt."
-
#163 Tavaly sem volt már 3 futam egy sprint hétvégén (kivéve Melbourne mint F1 betét futam, az minden évben 3 futamos de nem számít bele a pontversenybe, egy rövid teszt az évben lehet mondani). -
#162 egyébként az idei évtől több verseny lett kevesebb futammal..
megszüntették a 3 futamos hétvégéket (kivétel Melbourne a F1 betéteként 3 rövidebb verseny, de pontokat nem osztanak)viszont növelték a helyszinek számát..de sajna így is volt olyan helyszín ami évelején TBA volt prómóteri oldalon aztán törölték is a versenynaptárból. -
Kicsit poénos. Az ajtó leesett Tanderék kocsijáról Bathurstön idén :D. És lehet látni 8 ember dolgozik nem mehet oda egy másik plusszba ha ilyen előfordul. amúgy ritka az ilyen de előfordulhat.
Ahogy lehet látni még azért arra is figyelni kell ilyen hosszú verseny esetén hogy bármikor gyorsan fékbetétet kell cserélni mert egyszerűen szétolvad megreped és akkor repülsz... -
#160 irace.hu és minden kérdésedre megkapod a választ :) -
#159 nem is vezethet 1 versenyző 6-6,5 órát miután FIA szabályzat van! -
#158 igen
vannak a sprint versenyek és vannak az Endurance versenyek.
Az előző 2 futam (nem a most hétvégi) 2 Endurance futam volt az egyik Phillip Islanden a másik Bathurstön (legendás pálya gondolom ismered szimből) :).
Bathurst 1000kmes verseny egy pilótának sok lenne. 6 órás futam egy huzamba és 6,5 km egy kör.
A tengerentúli pilóták erre a hétvégére jöttek Surfersbe az új módosított vonalvezetés miatt (is). Rengeteg Indycaros pilóta de Európai is volt jelen mint tudjuk. (Menu, Müller, Priaulx, Monteiro)
Egyszerű a képlet, mint Le Mans-ál. Egyik pilóta ki, másik be beköti (de figyelni kell MAXIMUM 8 EMBER DOLGOZHAT A BOXBAN!! (8 ember van tankolásra, kerékcserére és pilóta cserére) sprint futamnál 6! Ha jól emlékszem de megnézem mindjárt. Elég bonyolult szabályzata van a dolgoknak, de legalább egyedi :).
Na ez egy jó példa. 6 ember dolgozik Adelaidben (sprint futam általában első futam volt de idén berakták az F1es Abu Dhabit valamint Bahreint a régi nem az új F1es vonalvezetéssel -
#157 Ez a minden pilóta mellett egy tengerentúli mit takar? 2 versenyző futja le a távot? -
#156 Megtörtént! Már csak rajtuk múlik... -
#155 Megköszönném. aztán veszek VIPet. -
#154 Figyu. Sajna nincs sok hsz..
De meglehetne dumálni az adminokkal, hogy:
1 írják át a nevét.
2 írjanak be házigazdinak.
Megkérjem őket, mint téma indító? -
#153 Akkor kezdjük kapásból azzal hogy aki nem látta volna a hétvégi 2 futamot az földalattin (racing underground) ha van regisztrációja már töltheti is.
Eredményt nem közlök, de mind 2 futam bitang jó volt.
irace.hu-ról egy érdekes cikk, a megújult Gold Coast-i (Surfers Paradise-i) pályával kapcsolatban.
LINK: ITT LEGALÁBB 100 ÉVIG NEM LESZ INDY VERSENY! -
#152 Hajrá!
Remélem sikerül!
Fel kellene lendíteni..
És igazad van..:D -
#151 Jó rég nem írt ide senki....pedig nyitni akartam neki topicot mert amúgy gordon fiam supercars a vége :D.
1,5 után elég erőteljes újraindítani na de sebaj...valahogy muszáj lesz. -
#150 nem tudok szóhoz jutni :)
tegnapi V8 versenyünk felvétele elején kicsit laggolt edzésen de a futamokra jó lett már. -
Debilon #149 ok :)
mit szóltok az új szabályokhoz? :)
V8 új szabályok -
#148 felhozom a topicot ;)
-
Szabi1991 #147 [center] -
#146 a Holden úgysem ugyanaz :) Persze szép a 2006-os is :) -
Szabi1991 #145 '06 de '08 as festésekkel :D -
#144 Jelent meg új mód vagy a 2006-ossal nyomjátok? -
Szabi1991 #143 [center] -
#142 Name: V8.Supercars.2008.Round.11-Race.01.Gold.Coast.English.Xvid-neon87
1.40 GB -
#141 Hát igen, mondjuk az ellen meg elég nehéz védekezni.
Igaz NASCARban azért elég jól meg tudják védeni őket már..
Nem tudom szoktátok-e nézni, de ezt az esést érdemes. Mcdowel követte el egy edzésen..
-
Debilon #140 szerintem elég masszívak ezek a kocsik, viszont a sebesség és a tömeg miatt elég nagy hatások érik a versenyzőt sajnos :( -
#139 Jaja!
De valamit kellene tenniük itt biztonság technikában.
Gyengék ezek az autok. Adaleide-ben is meghalt srác aztán nem is volt nagyon látványos az esés. Mégis szarrá tört az autó.
2006-ban meghalt ugye Porter.. Szóval túl sok ilyen baleset van..
Most is hogy összetört az a ford. Basszus nem maradt hátulja..
Persze az igaz, hogy ez benne van, de azért szoval értitek:D -
Debilon #138 naja, kemény volt..
még csak a part1-et néztem meg tegnap este, de nem rossz az idei barhurst 1000 sem, még a part2 és 3 vissza van :)
Giovanardi, és Matt Neal is indul külön autóban.. Neal Boris Said mellett, Giovanardira meg nem emlékszem.. de Giovanardi a qual-on összetörte a kocsit a skyline után levezető első sikánban -
#137 egy hasonló szitu után halt meg Porter 2006-ban. -
#136 Huhh.. Ez kemény volt jahh.. Most néztem pont a Motors tv-n. Kemény futam volt megint. -
#135 szokásos V8 crash
ez pedig egy érdekes kamera szögből mutatja a versenyzőt -
Debilon #134 bocs, az előzőért :(
Radisich crash @ Bathurst -
Debilon #133 <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-ovwam2z1VY&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/-ovwam2z1VY&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> -
Debilon #132 Paul Radisich elég nagyot esett a hétvégén a Bathurst-i versenyen..
rendesen összetörte magát.. :(
• reopened the fractured sternum from the 2006
• fractured right ankle which has already had been operated on and plates have been inserted
• fractured left foot which requires surgery when he returns to Melbourne
• fractured vertebrae in lumbar region
• fractured vertebrae in thoracic region
• cracked ribs
• bruised lungs -
carsandgirls #131 Rod 'n Custom show
-
#130 sok embernek adtam meg a címet ezt is meg a halét is..pont ez az egy kérés volt, hogy nyíltan ne reklámozza senki cserébe nincs rate!