2613
Hivatalos Weboldal | Hivatalos Facebook | SpeedCafe | Spíler TV Műsorújság | Élő közvetítés (angol) | Letölthető teljes futamok (angol)
-
#209 Hétvégén a tasmán pályán van a versenyük.
a free edzések már megis voltak. -
#208 -
#207 mert nem hozol híreket ;)
Jövőre WTCC-sek nélküli nemzetközi mezőny lesz az Aranyparton -
Debilon #206 énmegmég Bathurstot sem tudtam megnézni, Surfersről nem is beszélve :DDD -
#205 Nah de kihaltunk. Jövő hétvégén futam, én meg holnapután megyek haza. -
#204 V8 - 14 fordulós a 2011-es versenynaptár
Szingapúr 2012-től lesz.. -
#203 idén TBA volt barbagello a promóteri oldalon nem is rendezték meg..
kiváncsi vagyok 2011-ben megrendezik vajon.. -
#202 A pálya rendelkezik számos jelentős versenyen találkozik minden évben, a legnagyobb pedig egy kör a V8 Supercar bajnokság sorozat . This is one of the biggest sporting events in Western Australia each year with over 50,000 people attending the 3 day event. Ez az egyik legnagyobb sportesemény Nyugat-Ausztráliában évente több mint 50.000 ember részt vesz a 3 napos rendezvény. However, in 24/07/2008, the V8 Supercar official website reported that the V8 Supercar contract for Barbagallo Raceway will ends next year and the Western Australian Government is investigating whether to upgrade the "dilapidated" circuit or build a new one. Azonban 24/07/2008, a V8 Supercar hivatalos honlapja számolt be, hogy a V8 Supercar szerződést Barbagallo Raceway fog ér véget jövőre és a nyugat-ausztrál kormány vizsgálja, hogy a frissítés a "lerobbant" áramkör, vagy építeni egy újat. The site suggested that new track built or modifications to the existing circuit are needed or Australia's most western state could lose a round of the Championship, leading to a major loss to the local economy. [ 4 ] A webhely azt javasolta, hogy az új pálya épült, illetve módosítani kell a meglévő áramkör van szükség, illetve Ausztrália legnyugatibb állapota elvesztheti a fordulóban a bajnokság, ami jelentős veszteség a helyi gazdaság. -
#201 a pálya bezárt helyén lakópark épül :( -
Debilon #200 mondjuk Oran Parkot is visszatehetnék.. -
Debilon #199 visszakerült Barbagallo is -
#198 de mégis bahrain kimaradt.. -
#197 V8 versenynaptára 2011-ben
nagyjából semmi változás az idei évhez képest. -
#196 Ironia! :D -
Debilon #195 +1 :DD -
#194 :D
ha így lenne akkor is inkább maradnék a 7 sportnál ;) -
Debilon #193 ez azért elég csúnya és durva vicc lenne :D -
#192 Ebbe a cikkbe nincs is benne :D
Honnét veszed? :D -
#191 Palik László lesz a V8 supercars szériának új kommentátora. Végre magyarul is élvezhetjük a kommentálást. Részletekért katt... -
#190 4:05-től ;)
-
#189 Kicsivel több mint 2 hét múlva rendezik a következő futamot Symmons Plainsen
Nagyon durva ez a kis pöcs pálya :D. 270et is elérik rajta!! -
#188 upsz rossz....
Na...mekkora Coulthard borulása ... mint amit felrobbantottak... -
ehhhh... -
#186 http://www.irace.hu/turaauto/fujitsu-v8-supercar-series/7901-a-hrt-nel-toertek-az-autok-surfers-paradise-ban-is
V8 - A széria főnöke Schumacherre is vadászik -
#185 belinkeltem a cikket ahol megmagyarázták a miérteket is.. -
Debilon #184 sajnos mégcsak most tartok/most jön majd Barhurst :( kevés időm miatt.. a múlt heti szabin bedaráltam 4 versenyt:DD nem volt semmi..
így van, black flag és ennyi..mondjuk (asszem) idén még a szezon elején volt, hogy Whincup-ot vagy Lowndest black flag-elték az autó alján lógó/félig leszakadt tankborítás miatt.. ami le is szakadt mire odajutottak volna hogy bemegy a pitbe..és nem is vonták vissza a versenybírók a döntést, kikellett jönnie :( lényegében egy stop@go lett emiatt, hiába reklamált a csapatfőnök -
#183 :)))
Nagyon lazán viselkednek ezek az emberek kamerák előtt és iszonyat jó fejek :). Valamint véleményem szerint sokkal jobb pályákon sokkal erősebb gépekkel sokkal megfontoltabban és szebben versenyeznek mint Európai kollégáik! Itt is van lökdösődés főleg szűk utcai pályákon de nem az hogy kilökjük a másikat a pályáról és még büntit se kapnak, vagy csak futam után és akkor is vagy pénz vagy pár mp-s bünti. Itt meg azonnal "Black Flag". Itt nem azt jelenti hogy kizárják, hanem vagy Stop and Go vagy áthajtás, de lehet kizárás is. Itt minden ami büntetés pilótának az "Black Flag". Azért is volt felháborodás most hétvégén mert az első futamon Tander bal elejét összetörte és elvileg azt az elemet ami a leszorítást biztosítja lekellet volna cserélni. Ezért idén Adelaidben megbüntették Whincupot hogy azonnal menjen be a boxba mert neki a hátsó difi elem szakadt le. (persze a Vodkafone csapat ideg bajoskodott meg ugráltak a bírókhoz hogy há nem má há nem má há mé má?).
sajnos vidit nem találom róla, de itt egy kis túrázás Adelaideben a címvédővel :).
-
Debilon #182 néztem ma philips islandi versenyt.. az mekkora volt, mikor Skaife-val beszélgetnek mikor kiszállt a kocsiból, Lowndes beült..
Skaife mondja, hogy milyen fura meg jó, hogy a co-pilot-ok ülnek benn javarészt és még nem volt SC a versenyen.. mire ezt kimondja, jobbra kisképben mutatják a Bright féle autót, amint megáll elég gáz helyen és mondja is a versenyigazgató a rádióba, hogy "SC deployed.."
azt a röhögést ami akkor volt, meg a poénkodás...:D -
#181 V8 - Drámai küzdelemben Whincup nyert Von Gisbergen előtt! + VIDEÓK -
#180 Volt egy kis előnye Bathurstben is indult :). -
#179 Az egyik pit riporter az első verseny után összeszámolta az autókon keletkezett sérüléseket, és arra jutott, hogy minden (!) autó tört vmilyen szinten, senki nem úszta meg.. szépen fel is rajzolta egy táblára, hogy orr rész 16 autón, hátsó rész 15 autó sérült stb stb. :)) Elnézve a második versenyt, ott se sok ép autó maradt.
Az FPR csapat csak összekapta magát, Winterbottom harmadik helye nem rossz a verseny elején történt bénázás után.
Az IC-sek közül Briscoe lett a legjobb, hetedik lett.. ki gondolta volna? :)
Castroneves már körhátrányba volt amikor lemosták a pályáról aszondta "hátulról nekem jött egy mérges fickó... pedig kértem a csapatot, mondják mindenkinek, le fogok húzódni, nem akarok senki útjába se kerülni... hát hozzá úgy tűnik nem jutott el az info."
:DD -
Debilon #178 nagy gáz lenne ha ezt a relatíve jó versenyrendszert szétcsesznék (akár a BMW miatt is, pedig kedvelem a márkát).. nem igazán európai "mentalitásnak" való a V8 légköre, itt nem igazán vannak sportpolitikai büntetések, ahogy már említették pl. wtcc és a Zengő csapatot.., vagy 1 és 2. számú pilóta.. aki jobb a csapaton belül az nyer
itt közvetlenek a versenyzők/csapatok, nem egy zárt burokvilág mint az európai szériák.
Mark Larkham és a másik aki pit reporter szokott lenni pl.. melyik wtcc-s csapat engedné meg azt amit a pitben csinálnak sokszor? :DD
és még lehetne sorolni.. -
#177 szerencsére van másik is.. -
#176 csitt nem irjuk ki az oldal nevét nyílvános fórumba... -
#175 egy jó cikk amiben a versenyigazgató minden vitás kérdést megmagyaráz. -
#174 El kell érni az 500 hsz-t. -
#173 Racingunderground? -
#172 A Címet javították, de Házigazdának nem raknak be.
Szóval ennyi .. -
#171 pointer: "És ha én szívesen néznék V8-at, azt hogy tudom megtenni?
Akár élőben, akár felvételről?"
Élőben az idő eltolódás miatt hétvégén hajnalban tudod megnézni és őszintén nagyon nehezen találsz streamet hozzá.
Felvételről marha könnyű. Van 1 bizonyos torrent oldal ahol nem veszik annyira komolyan hogy vissza is töltsd amit leszedtél, de azért küldj pár GB áldást vissza. Majd megoldjuk valahogy hogy le tudd szedni :). -
#170 2. futamon amúgy jól ment...társával együtt (főleg persze társának az alap embernek Paul Dumbrellnek volt nagyobb érdeme) behozták a 5. helyre a vasat.