2613
  • Black Ghost
    Apropó, iRace-en irták, hogy a facebook oldalon megpróbálnak strem-et kirakni, úgyhogy rajt előtt érdemes ide kukkantani.

link
  • Black Ghost
    Sejtettem, ITV is ugyan ezt csinálja BTCC futamoknál.

Na mindegy akkor marad justin vagy leszedem R.U.-ról, mindenesetre köszi.
  • Ulvar
    felesleges. Ha csak nem vagy jó hekker és teszel a saját IP helyére egy Ausztrál IPt. Be vagyok regelve de csak a live time-ot nézhetem. Streamet nem, azt only just az ausztrálok, hiába adtam meg ausztrál lakó címet, ha IP címet is nézi. Úgyhogy kell egy külső strem.
  • Black Ghost
    Próbált már valaki itt regisztrálni?
  • Dietrich
    Abu Dhabiba a hétvégére:

Technical
    Tyre Allocation:

32 Soft Tyres (for qualifying and racing)

12 Wet Weather Tyres

4 Hard Tyres (only permitted for use by eligible drivers in Practice 1 and 2 on Thursday)
  • Ulvar
    Holden új verdájának bemutatója.

• Ulvar
    Egy kis érdekesség.
  • Ulvar
    sajnos...nem tudni mit hoz a jövő, de az Ausztrálok nem tetszésüket fejezték ki, már fél évvel ezelőtt... inkább vissza akarják hozni a régi verdákat.
  • Dietrich
    It was announced today that the Car of the Future prototype is on schedule for its testing debut in the winter of this year and will be fully implemented across the entire grid in 2013. Every car in the 2013 Championship will appear on the grid at the opening event fully complying with the COF regulations.

• Ulvar
    Hopppáááá James Courtney jövőre nem lesz a Jim Beam csapat tagja.

Átmegy a HRT csapatba...Azt a kurva az érdekes lesz Tanderrel az oldalán. Egy bajnok egy évek óta ott versenyző nem kis tehetséggel megáldott versenyezővel...Úgy érzem mintha Buttont meg Hamiltont látnám a Mclarennél idén év elején. Ez a Vodkafone csapatnak félig jó félig rossz hír. Kíváncsi vagyok mi lesz belőle.

Cikkek (angolul).

búcsúzás
    megerősítés.
  • Ulvar
    Hmmm azt nem tudtam hogy Schumaher ment hozzá segíteni. Azt tudtam hogy tesztelt 1 F1es Jaguárt 2002ben, és több nyitott kasztnis versenyen is indult (Britt Formula Ford, Britt F3, Nippon) de ez durva. Szerencséje volt a gyereknek hogy túlélte amúgy.
  • Dietrich
    ezt küldöm Ulvarnak ;)

Why James Courtney owes life to Michael Schumacher
  • Szabi1991
    pff, az elnököket nem kíséri ennyi rendőr :D

off: bezzeg az argentinoknál :D
  • Ulvar
    Ezt úgy hívják autóversenyzés! :).
  • Dietrich
    3:55-4:10 között :)

• Dietrich
    én meg tudatosan aludtam 20 óra fenn lét után ;)
  • Ulvar
    PIcsába elaludtam a második futamot...csak az utolsó körre ébredtem fel...pedig be volt állítva az ébresztő úgy hogy most nagyon mérges vagyok mert megint egy geci izgalmas futam volt a highlightsokat elnézve :@@@@@

na majd felvételről. Tippelni lehet ki lett a bajnok! :).
  • Ulvar
    Talán mert még sohasem volt olyan hogy a Rookie évében egy tavalyi Fujitsu V8-es bajnok sose nyert a következő évében a nagy V8al futamot. Ráadásul ebbe a mezőnybe nagyon fiatal mert csak 26 éves. Itt ez nagyon fiatalnak számít.
  • Dietrich
    azért csak bejött a 2. helyre..
  • Dietrich
    mitől volt történelem?
  • Ulvar
    És Webb ... hihetetlen ... ez történelem...ma történelem íródott a V8 történetébe. Érdemes volt felkelni :).
  • Dietrich
    hát ez király verseny!
    leszakadt az ég is zúznak rendesen :D
  • Dietrich
    ezek hülyék a boxban :)
  • Dietrich
    most mi van akkor? mert nem verseny van az is biztos csak felvezető műsor :)
  • Dietrich
    fenn vagyok :)
  • Ulvar
    akik fent vannak...azoknak van egy meglepim.
  • Ulvar
    TE! Én nem :D.
  • Palinko
    sztem torrentel is elégedettek leszünk :D
  • Ulvar
    HOLNAP REGGEL FÉL 5KOR KEZD A V8 STREAMET KERESEK MAJD HA LESZ HA NEM AKKOR EZ VAN...
  • Dietrich
    lement a 4db szabadedzés..eddig Jason Bright-nak áll a zászló..vagy 1 vagy 2 lett az edzéseken.
  • Dietrich
    szombat reggel tuti kelek más okból szerintem valamennyit látni fogok belőle .)
  • Ulvar
    ANYÁÁÁÁÁÁÁD !!!

• Ulvar
    Noh. Holnap kezdődik a cucc. Az évad utolsó futamai ezen a hétvégén kezdődnek. Ahogy ígértem megpróbálok felkelni és keresek streamet mind ide mind az irace-nek.

Kiiiicseszett jó lesz érzem...ráadásul frankó utcai map...aki teheti tartson majd velem időpontokat írok később :).
  • Dietrich
    See Craig Lowndes, Jamie Whincup, James Courtney and more take part in the air guitar competition at the 2010 Grand Final Breakfast in Sydney. Tickets from $91.

http://premier.ticketek.com.au/shows/show.aspx?sh=V8BREAK10
  • Ulvar
    siettem főnök!
  • Dietrich
    Jason Richards
  • Dietrich
    reméljük.
  • Ulvar
    Az utolsó futam december 3.-5. lesz tartva. Ezért érdemes felkelni hiszen itt dől el a bajnoki cím. Jelenleg James Courtney (2932 pont)áll az élen Fordjával, mögötte a címvédő Jamie Whincup (2879) Holdenjével majd Mark Winterbottom aki szintén esélyes Fordjával (2729) pontjával 3.

Winterbottomnak igazából már csak matematikai esélyei vannak.

Az elsőtől 29. helyezettek így kapnak pontot ezen a futamon ha teljesítik a táv 75%át. 3 futam különleges szabályokkal van megáldva és pontozással egyetemben. (Bathurst, Phillip Island és Gold Coast).

150 138 129 120 111 102 96 90 84 78 72 69 66 63 60 57 54 51 48 45 42 39 36 33 30 27 24 21 18

így számoljatok majd a hétvégéhez egy hétre ha nézitek a futamot.
  • Ulvar
    Jason Richard-nál jól sikerült az operáció. Kiszedték a tumort. Altatják majd szépen lassan felkeltik. Reméljük nem lesz később baja és jövő évben újra látjuk!
  • Ulvar
    Twitteren meg is erősítette.