38
Szal...
  • Sephi
    #38
    Nos erdekes update-ek.

    A baratnoje meg mindig semmi sem sejt. Naon jol jacca a pasi. Kozben megvan meg aneki a masik noje is es azzal is rendben vannaka dolgok. Kicsit kapcsolt hogy mashogy viszonyul mindakettohoz es megvolt picit ijedve mert egy bizonyos ponton ugyerezte kezd megvaltozni.

    Igen ez talan igy is van mert ha az ember erzi hogy kifut a talaj a laba alol akkor diszperans dolgokat kepes muvelni. Egyenlore jol van es ez a lenyeg. Viszont en meg naon aggodok miatta....
  • ZsirosKenyer
    #37
    ez a film pont a témába vág :)
  • Sephi
    #36
    A skac 27 eves... egyenlore egyebkent stand by van szal nem igazan tudom milesz. Remelem elmulik neki :D
  • KillAir
    #35
    Még egy: megcsalta már a barátnőjét ezzel a másik lánnyal? Ha igen, akkor tökmindegy hány éves a kölök, vessen véget a 4 éves kapcsolatnak, mert már tönkre ment.
  • KillAir
    #34
    Hány éves a srác? Ez azért sztem elég fontos... Ha 20, akkor hagyja a francba a négy éves kapcsolatot - főleg ha egy másik lányka elég ahhoz hogy megingassa, ha 30-40, akkor azért már elgondolkodtató.
  • ZsirosKenyer
    #33
    sikerült legyőznie a hirtelen jött érzelmeket?
    grat!

    nekem is elkellne egy kis segítség
  • Sephi
    #32
    Egyebkent update. Egyenlore jol megy a dolog naluk... mar nem annyira letort de azota sem talakozott a csajjal (nem a eredeti noje).

    Majdelvalik :D
  • ZsirosKenyer
    #31
    vicces.. velem pont most történik hasonló éppen :O

    ilyen az élet..
  • Sephi
    #30
    Erdekes.
  • Botond #29
    Mirázs a hihetetlen családból?:-D
  • Zsoltika 007
    #28
    Figyelj! Szerintem ha egy 4 éves kapcsolatot ilyen könnyen meg lehet ingatni akkor nem is lehet olyan komoly. Szerintem legyen boldog 2 évig mintha élete végéig volna csak úgy vki mellett...
  • Mirázs
    #27
    Mesélj...
  • Botond #26
    Ez jó sztori volt. ^.^ Eszembejuttatta azt a decemberi estét amikor nekem kellett egy ilyen döntést meghozni.
  • Prof William
    #25
    Néha nagyon komoly döntéseket kell hozni. Ha a döntési pillant elmúlik akkor nem lehet visszahozni. (Vagy ha igen akkor áld a sorsot/istent mert ilyen nagyon ritkán van.)

    Mint én... tetszet a lány (egy bulin ismertem meg) de csak kedveltem. Nem tudtam szertem e. Jóvolt vele lógni, de nem akartam mást. Ő se tudta mit akart. Próbálkozott, de én voltam akkor bunkó hogy nem vettem a lapot. :) Akkor 2 hónapig nem is láttam. Közben rájöttem hogy szeretem,(soha senkivel nem értettem olyan jül magam meg) de elmondjam neki? lehet hogy már ki is ábrándult belóllem. Egy nap könyveket vettem ki amikor bejött és szomszédos gépnél (így kell kölcsönözni) kezdett dolgozni. Úgy éreztremmég nem akaropm megmondani neki ezért elindultam kifele. SÉ akkor belém csapott a villám! Hirtelen teljesen világosan megértettem, hogy most halogatok és minden halogatással egyre csökken az esély, mert ha még mindig kedvel, akkor is előbb utóbb elunja a várakozást. Tudam hogy ha mmost kimeygek akkor biztos hogy vége! Nem tudom volt e veletek ilyen amikor kristálytisztán láttátok a sors elágazásait.

    Barátom szerint nagyon hasonlítottam az épp megvilágosodó Buddhára, és egy 180 fokos fordulattal mentem vissza a lányhoz.

    Megszólítás+újraismerkedés=bartánő (megvárt) :)

    Nem bántam meg...
  • Csacsi
    #24
    Pontosan így van..és ha minden balul sülne ki, akkor legyél ott mellette....egyedül mégiscsak szar berúgni :))
  • ZsirosKenyer
    #23
    Ha az ember szerelmes úgy sem lehet meggyőzni.
    Vaszínűleg ott fogja hagyni a jelenlegi kapcsolatát az új csaj miatt. Sajnos nincs mit tenni ellene, majd a saját bőrén meg fogja tapasztalni hogy hibázott. Persze ha most otthagyja a régi nőjét ettől függetlenül még jól is elsülhet a dolog: lehet hogy a kis kalandja után a régi nője meg fog bocsájtani neki, és egyből össze is házasodnak és élnek míg...
    Neked csak annyi a dolgod hogy karbatett kézzel figyeld az eseményeket, már ha az érzelmeket úgysem tudod befolyásolni.
  • ZsirosKenyer
    #22
    bitch
  • Gladiator
    #21
    nem:D mert elhagytam 8 hónapos kapcsolatom, mert volt egy csaj akivel már kurva rég tervezgettük. Szakítottam csajommal, erre az a másik ribanc meg meggondolta magát:D
  • Gladiator
    #20
    és én miből szűrjem le, hogy te arra értetted?
  • Sephi
    #19
    Amint meselte (termeszetesen neki fogalma nincs hogy en itt ezt veletek megbeszelem mert meg is sertodne csak nem tudom mitevo legyek) es mint en is mondottam nem hittem volna hogy valaha is masba szerelmes lehet. Komolyan. Nagyon szereti a baratnojet es el is akarta jegyezni. De kozbejot ez a lany es totalisan megvaltozott. Eskuszom. Az a baj hogy most csak negativumokat mond jelenlegi baratnojerol. Felek hogy elvakitja ez a dolog. Hihetettlen de tenyleg es kerem az eget hogy velem ez soha ne tortenyen meg.

    Nem tudom mit mondhatok neki. Egyszeruen le vagyok blokolva. Latom rajta baszus mert ismerem 15 eve. Latom rajta hogy el van totalisan tevedve es nem tudgya micsinaljon.

    Baszki... ti fel se fogjatok hogy az ember mekkora szar helyzetbe van... :(

    Ti mit tennetek a helyebe?
  • VvD
    #18
    Nehéz dolog... ezt csak a srácnak kéne eldöntenie. Ha szívből nem tudja eldönteni, akkor agyból kéne. Mit nyerne és mit vesztene a két választáson, ezt gondolja át. És hogy miért jött elő ez a másik szerelem... mi tetszett meg ebben a másikban? Mert ha csak a gyerekkori emlék, akkor viszont lehet, hogy már teljesen másmilyen a csaj, mint annó. Ezt nagyon át kéne gondolnia a srácnak sztem. Aztán meg ha döntött, akkor tartsa magát hozzá következetesen. Konkrét dolgot nem mondok, mert nem ismerem a 1 srácot, 2 a két csajt a meg rendes körülményeket.

    UI: 2 vasat ne tartson a tűzbe. Poénnak jó, de komoly dolgoknál már csak elbassza a helyzetet sztem.
  • ZsirosKenyer
    #17
    a friss csaj (a visszatért gyerekkori szerelemre gondolok) lehet hogy mégsem olyan nagy szám, mindössze az emlékek teszik azzá, úgyhogy szerintem talán az a legjobb ha találkozgat vele titokban, úgy, hogy közben az eredeti nőjét se csalja meg, aztán ha tényleg akkora szám az új csaj akkor úgy is kiderül...
    Legyen vele sokat és rá fog jönni hogy csak a múlt érzelmei törnek fel a mélyről, és igazából hamar megunná.
  • Khamwasss
    #16
    1-es verzió =)
    Ha azt a lányt akivel 4 éve együtt van "csak" szereti, akkor meg főleg.
    Egyébként ez jelent valamit -.- A sors visszaküldte azt a lányt, aki már régebben is tetszett neki, hogy ráébressze még mielőtt megkérné a másik kezét, hogy igazából ő az, aki hozzá való xD
  • moralosan
    #15
    tuDJa

    Egyébként szerintem kettes verzió.
  • Sephi
    #14
    Figyej ha mar ennyire tudni akarod azt arra erttem hogy nem szereti amikor tulissza magat es negykezlab megy haza es nem engedi dohanyozni a lakasba.

    Ez ekkora papucs dolog lenne? A fent megemlitett ket dolok kulomben sem tulsagosan egeseges.
  • haxoror
    #13
    :)

    Ha egy férfinak EKKORA áldozatot kell hoznia hogy hagyja hogy a nő hordja a nadrágot az nem vezet semmi jóra.
    Persze vannak olyan "férfiak" akiknek ez bejön
  • kulabácsi
    #12
    hát ez az!!:D de azért jó volt nem??:D
  • Gunner
    #11
    Fura, hogy ilyen érzékenyen érint, és hogy ilyen részletesen tudod, de láccik igaz barát vagy.

    Erre egyébként 1 lenne a fair megoldás, mind2t hagyni, keresni 3.-at
  • Gladiator
    #10
    én egyszer elhagytam a biztosat a bizonytalan miatt. be is szoptam rendesen:DD
  • Gladiator
    #9
    papaucsnak lenni és néha áldozatot hozni óriási különbség. te azt írtad, szánalmas papucsot csinál belőle:

    "Kapcsolatuk talan negativ oldala az hogy a lany totalisan magahoz kotozte ot es nem igazan enged meg neki akarmit es sajnos neki ez neha kellemetlen"
  • kulabácsi
    #8
    sztem nemtom... én nem hagynám el a biztosat a bizonytalan miatt, de elég nehéz kérdés tényleg!! de ha pl otthagyjak a lányt, akkor lehet h lesz egy pár jó hónapja azt annyi, ha viszont erlveszi a csajt lehet h lesz egy jó élete!!
  • Sephi
    #7
    Nem akarlak megserteni de rolad is lejon hogy hany baratnod volt.

    Nem letezik az a kapcsolat amelyikben ne kellene aldozatokat hozni. Ebben az esetben mind a ket fel felhoz aldozatokat es ha azokat elfogadjak.
  • SötétBarom
    #6
    Én aszondom mennyen a farka után !
  • haxoror
    #5
    Térjen át az iszlámra és vegye feleségül mind a kettőt

    Vagy ha ez nem megoldható akkor válassza azt amelyik nem csinál belőle szánalmas papucsot szvsz
  • Sephi
    #4
    Jo na... majd atiratom.
  • Vegas
    #3
    jajj majd kijavítják ://
  • akyyy
    #2
    Azért annyit megtehettél volna hogy ékezetet használsz a topikhoz. Ha esetleg nincs is a billentyűzeteden ékezet, akkor keresel egy hozzászólást ahol van ű betű és kimásolod.
  • Sephi
    #1
    Kerestem temat de nem talaltam.

    Meg van adva a kovetkezo helyzet ami egy nagyon szamomra draga ismerosommel tortenik meg eppen es ki vagyok akadva hogy nem tudok rajta segiteni es megerteni.

    Neki van egy stabil 4 eves kapcsolata egy nagyon aranyos es okos lannyal. Nagyon szereti es 4 eve alitolag egyszer sem csalta meg. Jovo tavasszal tervezi hogy megkeri a kezet. Majdnem minden nap talakoznak es jol megvannak. Kapcsolatuk talan negativ oldala az hogy a lany totalisan magahoz kotozte ot es nem igazan enged meg neki akarmit es sajnos neki ez neha kellemetlen de egyut tud elni a helyzettel. (jo hat sok kapcsolat ilyen ahol az asszony dirigal de ez pici masmilyen).

    A csavo nagyvarosban el es a baratnoje is viszont a csaladja egy masik kisseb varosbol valo. Oda ahol a szulei laknak visszakoltozott egy egesz csalad akik most 7 eve koltoztek el. Az a csalad apabol , anyabol es 3 gyerektestverbol all akik kozott az egyik egy 23 eves lany.

    Meg gyerek koraban a pasinak ez a lany megteccet es volt valami de miutan elkoltoztek megszakadt a kapcolatuk. Viszont most hogy haza jott a pasasunk elment most par hete a szuleihez es ezzel az alkallomal talalkozott a lanyal. A problema ott volt hogy hirtelen fulig szerelmes lett a lanyba.

    A baj ott van hogy oszinten mindaket lanyt szereti es nem tudgya egyszeruen mit kezdjen magaval. Meselte nekem hogy ami az egyikben nincs meg az ott van a masikba es forditva. Totalis ellentetek megis kiegeszitik egymast. De nem tudgya mit kezdjen magaval.

    Szerintetek :

    1. Hagya el a 4 eves kapcsolatat es kezdjen egyet a jannyal.
    2. Terjen magahoz es felejtse el a lanyt es maradjon a jelenlegivel.
    3. Probalja meg megoldani mindakettovel ugy hogy azok ne tudgyanak egymasrol es majd kiderul milesz.

    A baj az hogy a jelenlegit szereti a masikba meg egyenlore szerelmes ami ugye nagy elteres ilyen szempontbol.

    Egyszeruen nem tudok neki segiteni es nem is szeretnek az o helyzetebe lenni.

    Szerintem egyszeruen borzalmas egy helyzet es szerintem o nem hibas ebben mert ugye a legnehezebb a szivnek diktalni es o hol tehet mar rola hogy szerelmes lett?