51
MMOFPS
-
NanoHun #51 sziasztok nekem karicsinálásnál azt írja ki hogy Character creation is failed due unkown reasons -
Munszu #50 Na minden esetre érdemes, ránézni erre a játékra,nagyon ígéretesnek tűnik.
Be linekelek 2 videot egyik a karakter csinálás,másik egy ingame,szerintem nem ojan rosszak(Closed beta video mindkettő) :
Karakter csinálás-> http://www.youtube.com/watch?v=F0Gp46CP8NQ&feature=fvsr
ingame1->http://www.youtube.com/watch?v=MrJtkaCiHXg&feature=related
ingame2->http://www.youtube.com/watch?v=DHHa3j_gXqY&feature=related
Szóval nem lessz ez rossz:D,szerintem. -
#49 Szeptemberben indul a nyílt béta -
htlecso #48 Mennyi idő, míg beta kulcsot küldenek kb. ? -
BmwE30M3 #47 szevasztok nekem azakérdésem lenne
hogy letöltötem a béta verziót!de nemtudom egyik
meghajtóra se feltenni D-re nem engedi C-n meg kevés a hely!
pedig 10giga meg 2giga!valakinek valami ötlet?! -
#46 nem tom, a sajátom se tudtam megváltoztatni... nekem amugy a telepítésnél elindításnál semmi probléma nem volt
a játék faszán pörög :) ha nagy pinges szeróra tévedtek, keressetek helyette egy olyat amire kicsi pinget ír... valószínüleg jobb is lesz :D -
#45 Mert ez nem egyből dolog!
Erre válaszolhatna valaki már:
A gamer ID-m egy szám. Multiban ez a szám a nevem ezt hol tudom megváltoztatni?? -
#44 Regisztráltam és nem küldött Key-t !! Miért??:D -
#43 A Gamefirst.com-on kell regisztrálni vagy a másikon? -
#42 Amúgy ma jelentkeztem!:D -
#41 Melyik linken mert kettőt is beszúrtatok!:D Amúgy próbáltam a Combat Arms ingyenes játékot, az nekem nem jött be! Ugye nem hasonló:D -
#40 Ha jelentkeztél anno béta kulcsokért akkor küldenek majd mailt amiben lesz link hogy tudod letölteni!
Nekem bejön a game igaz közben töltöttem fel meg le és oriási pinggel olyan dolgok voltak lol -
#39 Szevasztok!! Regisztráltam de hol lehet letölteni? Meg még nem kaptam CD Key-t :D -
#38 A gamer ID-m egy szám. Multiban ez a szám a nevem ezt hol tudom megváltoztatni??
Elsőre nem rossz bár olyan szerverre nem engedett be amin voltak csak üresre :D
Valami download content vagy mi a rákot ír. -
#37 hát szerintem gyér a cucc :S
-
#36 Jó nektek én nem kaptam cd keyt :( -
#35 Hali nekem gázos nem akar elindulni...
rányomok az exe-re, forog az egér mellett a karika, és semmi.
jah megnéztem task manager-ben, és a háttérben fut az exe, de a játék nem jön be :SSS -
#34 az nem rossz egy fps-nél.
cod-nál is vissza szoktam venni az grafikát, multiban...ugyhogy grafika nem a legfontossabb. -
#33 NAH nemáhogy bakkameg a locitrom....
lol
akkor irány a parány.
thx az infot
remélem összefutunk majd
:D -
#32 na az lett a vége hogy tesztelgettem másfél órát :D
a grafika nem a legjobb... de nem is csillog szaggat satöbbizik a gépen, épp jó, cs-nél jobb. kurvajól testre lehet szabni a játékos fegyverarzenálját, előre beállított "fegyverkombókat" lehet készíteni, a pályák kellően kidolgozottak, rombolható tereptárgyak, és csnél élethűbb sebzésrendszer vagymiaszösz van.
összevetve szép és gyors, server oldali lagot még nem is láttam, csak 1-2 játékos lagzott, szerintem jó játék -
#31 de ^^
höhöhöhöh
ma kaptam meg fél órával ezelőtt a clozed beta uniq keyem ^^
holnap tesztelem :] -
#30 Béta?
nincs még? -
#29 2 új kép lol nemkicsit okádék ronda! -
#28 Van info róla hogy mikorra várható, vagy majd figyeljük az email-t??? -
#27 Lehet jelentkezni a zárt beta tesztre -
#26 Gamestar előzetes -
#25 Preview -
#24 új vidió van róla?
és már jöhetne azé...!
:P
kkü! -
#23 Hehe, gamestarosok az új helyett a 2006-os teasert tették erre az oldalra, ami még nem is U3 engine volt :) -
#22 Béta. -
#21 van hallom béta
regeltem az oldalon, de nem látok se cd-kulcsot, se klienst
help pls...valaki -
#20 Na valami kis remény felcsillant lesz benne single player is. -
#19 info+képek -
#18 9 új kép -
#17 picit pontositva,bővítve:
végülis nem high poly-s textúrát húznak rá hanem egy un. normal mapot ami eltárolja a kidolgozottabb test geometriáját imitáló adatot..a lényege hogy ugy árnyalja a textúra felfestését(a diffuse mapot) a fényforrásoknak megfelelően mintha az egy bonyolultabb geometrián lenne..persze ez sose fog árnyékot vetni és nagyon közelről vagy szemből erősen világitva ellaposodik...
Egy kockafejből sem csinál gömbölyűt, elsősorban a bemélyedő/kiugró részeket(egy téglafal rései,egy beléptető gombjait,göröngyöket) lehet vele megoldani látványosan, gépkímélő módszerrel. -
#16 A robbanások sztem elég gagyik. -
#15 3 új kép -
#14 Jah, akkor másról beszélünk :) -
Gabyee #13 olyan szinten az hogy az előbb említett produkciókból leadott kezdeti filmek/sreenshotok nem igazán úgy néztek ki mint amikor a végleges stuff ki lett adva(bár ez mindig is jellemző volt a gamékra)
gondolom itt sem így fog kinézni a karakter(pláne nem az összes)nem is lehetne eladni mert nem élvezhetné senki az univerzumban mr.gates és a NASA munkatársain kívül:P
mézesmadzag effektus... -
#12 Én ezt nem tartom vakításnak.