14
-
#14 Azért nem volt olyan felejthetetlen a csávó.
Viszont a 2. rész már egész élvezhető volt.
Télleg volt néhány jó poén meg feeling (nosztalgia, képregény..) is jött vmi. -
nattydread #13 Asterix na:) -
nattydread #12 Clavier nélkül nem Axterix az Axterix. Rá kellett volna szedni, és Monica BEluccit is akarjuk a filmbe nem?:D -
hypno #11 Azt érném meg egyszer, hogy az állandó szereplőket (kutya, varázsló, stb)minden részben - beleértve a rajzfilmeket is - ugyanúgy hívják. -
Princeman #10 Télleg az a baj, hogy Clavier nem lesz benne..ez olyan mintha pl.: Columbo hadnagy nem Peter Falk lenne, vagy ha Maximust nem Russel Crow(vagy ki) játszaná........ -
Zro #9 Lehet, csak gyorsan kipofozzák őket a vászonról ;)
Kíváncsi lennék rá, miért nem vállalta el harmadszor a szerepet. -
rgerg #8 A második rész akkora meglepetés volt,hogy ...ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ de örülök ennek a harmadiknak:-)Először csak feliratosan láttam a kettőt,de a szinkronnal még vagy 5* megnéztem:-D
Nagyon fogom szeretni,ha olyan jó lesz...
-
ViperNet #7 Schumi biztos valami szekeres-lovas versenyben lesz, és talán rejtetten benne lesz a Ferraris kapcsolata is...
A második rész is nagyon tetszett, viszont kár, hogy Clavier nem lesz benn a harmadik részben. -
moRtiZ #6 Mar az elso kettot is kár volt megcsinalni, a harmadikat is max ilyen tv-be felalomban ebredeskor majd megnezem egyszer. -
Dakkon #5 sztem csak a poénokmál fonak segídkezni, nemhiszem h nemyg szerepük lesz...
-
5i #4 - Asterixusz
- Rix
- Rixusz
Imádom a második részt!!!! -
Panyi #3 Christian Clavier-t hiányolni fogom:( -
#2 Speier Dávid
Kiváncsi leszek, hogy a fent említett szereplők (Beckham, Zidane, Sumi) hogyan állják meg helyüket a vásznon. Szvsz csak kisebb-nagyobb epizód szerepeket fognak kapni, így a pozitív csalódás nincs kizárva -
sylverangel #1 Schumi egy filmben? Biztos egy nagy rakás .... lesz :)