14
  • Tetsuo
    Azért nem volt olyan felejthetetlen a csávó.
    Viszont a 2. rész már egész élvezhető volt.
    Télleg volt néhány jó poén meg feeling (nosztalgia, képregény..) is jött vmi.
  • nattydread
    Asterix na:)
  • nattydread
    Clavier nélkül nem Axterix az Axterix. Rá kellett volna szedni, és Monica BEluccit is akarjuk a filmbe nem?:D
  • hypno
    Azt érném meg egyszer, hogy az állandó szereplőket (kutya, varázsló, stb)minden részben - beleértve a rajzfilmeket is - ugyanúgy hívják.
  • Princeman
    Télleg az a baj, hogy Clavier nem lesz benne..ez olyan mintha pl.: Columbo hadnagy nem Peter Falk lenne, vagy ha Maximust nem Russel Crow(vagy ki) játszaná........
  • Zro
    Lehet, csak gyorsan kipofozzák őket a vászonról ;)
    Kíváncsi lennék rá, miért nem vállalta el harmadszor a szerepet.
  • rgerg
    A második rész akkora meglepetés volt,hogy ...ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ de örülök ennek a harmadiknak:-)Először csak feliratosan láttam a kettőt,de a szinkronnal még vagy 5* megnéztem:-D
    Nagyon fogom szeretni,ha olyan jó lesz...

• ViperNet
    Schumi biztos valami szekeres-lovas versenyben lesz, és talán rejtetten benne lesz a Ferraris kapcsolata is...
    A második rész is nagyon tetszett, viszont kár, hogy Clavier nem lesz benn a harmadik részben.
  • moRtiZ
    Mar az elso kettot is kár volt megcsinalni, a harmadikat is max ilyen tv-be felalomban ebredeskor majd megnezem egyszer.
  • Dakkon
    sztem csak a poénokmál fonak segídkezni, nemhiszem h nemyg szerepük lesz...
  • 5i
    - Asterixusz
    - Rix
    - Rixusz

Imádom a második részt!!!!
  • Panyi
    Christian Clavier-t hiányolni fogom:(
  • mellon
    Speier Dávid
    Kiváncsi leszek, hogy a fent említett szereplők (Beckham, Zidane, Sumi) hogyan állják meg helyüket a vásznon. Szvsz csak kisebb-nagyobb epizód szerepeket fognak kapni, így a pozitív csalódás nincs kizárva
  • sylverangel
    Schumi egy filmben? Biztos egy nagy rakás .... lesz :)