Ötvös Tibor

Asterix és Obelix - harmadszor

Hamarosan harmadszor kerül a mozikba a franciák leghíresebb képregényduója, Asterix és Obelix. A történet ezúttal az olimpiák világába visz el minket és igazi világsztárok vállaltak szerepet a moziban.

Az Asterix és Obelix gyermekkorom egyik legizgalmasabb olvasmánya volt. A képregényeken kívül számos rajzfilmben is főszerepet kapott a franciák leghíresebb duója.

A mozikban eddig kétszer tűntek fel, ám a legújabb hírek szerint ez a sorozat is trilógiává bővül. Bevallom, én örülök ennek, hiszen a második rész kellemes meglepetéssel szolgált. Bár ez inkább a szinkront készítők érdeme, hiszen a filmben lévő rímes beszéd számomra abszolút etalonnak számít a hazai piacon.

Essen szó az Asterix és az Olimpia címet kapott harmadik részről is. A több mint 80 millió eurós gyártási költségekkel megtámogatott vígjáték igazi sztárparádét ígér. A főszereplő Gérard Depardieu mellett Jean-Claude Van Damme, Zinédine Zidane, David Beckham, Michael Schumacher és Alain Delon is kiveszik részüket a történetből.

A rajongóknak rossz hír, hogy Christian Clavier nem vállalta harmadszor Asterix szerepét, így Depardieu mellett "újoncként" Clovis Cornillac pofozza a rómaiakat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tetsuo #14
    Azért nem volt olyan felejthetetlen a csávó.
    Viszont a 2. rész már egész élvezhető volt.
    Télleg volt néhány jó poén meg feeling (nosztalgia, képregény..) is jött vmi.
  • nattydread #13
    Asterix na:)
  • nattydread #12
    Clavier nélkül nem Axterix az Axterix. Rá kellett volna szedni, és Monica BEluccit is akarjuk a filmbe nem?:D
  • hypno #11
    Azt érném meg egyszer, hogy az állandó szereplőket (kutya, varázsló, stb)minden részben - beleértve a rajzfilmeket is - ugyanúgy hívják.
  • Princeman #10
    Télleg az a baj, hogy Clavier nem lesz benne..ez olyan mintha pl.: Columbo hadnagy nem Peter Falk lenne, vagy ha Maximust nem Russel Crow(vagy ki) játszaná........
  • Zro #9
    Lehet, csak gyorsan kipofozzák őket a vászonról ;)
    Kíváncsi lennék rá, miért nem vállalta el harmadszor a szerepet.
  • rgerg #8
    A második rész akkora meglepetés volt,hogy ...ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ de örülök ennek a harmadiknak:-)Először csak feliratosan láttam a kettőt,de a szinkronnal még vagy 5* megnéztem:-D
    Nagyon fogom szeretni,ha olyan jó lesz...

  • ViperNet #7
    Schumi biztos valami szekeres-lovas versenyben lesz, és talán rejtetten benne lesz a Ferraris kapcsolata is...
    A második rész is nagyon tetszett, viszont kár, hogy Clavier nem lesz benn a harmadik részben.
  • moRtiZ #6
    Mar az elso kettot is kár volt megcsinalni, a harmadikat is max ilyen tv-be felalomban ebredeskor majd megnezem egyszer.
  • Dakkon #5
    sztem csak a poénokmál fonak segídkezni, nemhiszem h nemyg szerepük lesz...