Soldier Elite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv, akinek szaggat a játék, pedig modern gépe van, az állítsa át a processor affinity-t csak az elsõ magra.

Halli!
Segítsetek.Hogyan kell beírni a cheat kódokat?
de igen...csak ez az europai kiadás...

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

bandika64
Heló,a Soldier Elite az nem az Aurora Watching?

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

Vissza, az épületen keresztül kell menni hogy jobbról elérd az utolsó házat

nemtom mitkell csinálni rögtön az elsõ pályáról van szó pls valaki help.
sziasztok 😊

kinyírtam az összes õrt az utcsó háznál vok amibe van 1 muksó de nemtok odamenni elzárja az utat valami nem hókotró hanem valami jármû körbe nemtok menni nemtom merre kéne menni valaki help?
Tatyla
ez a tavalyi Aurora Watching európai kiadása...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Hihi, leszedtem, asszem kipróbálom!

Köszi, minden infó érdekel::::::

még elején vagyok és eddig csak meghaltam..annyi info van mindössze,amit elsõ hsz-be leírtam..gamekapocs írt csak róla.. ha lesz még új hír, akkor szólni fogok

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Sziasztok, amúgy milyen a game egy pár sor infót, please???
A képek jók!!!<#eljen><#eljen>

hmmm,lehet,cska elsõre tûnt kisebbnek...tudom,hoyg belinkelni,csak gondoltam,ha egyenest a képet teszem be, úgy jobb.. de inkább maradok a linknél.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

nah basszus...el is rontottam
szal ugy hogy link csak az _ <--iylen jelek nem kellenek!!!

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

ide a link <--- csak a szóközök nem kellenek...de sztem nem kiseebb...ugyan akkora...

mármint úgy értem,hogy ezen mintha kisebb lenne....

aha..hogy csináltad?

nem IMG hanem URL kellett volna a képek elejére és végére!!

nah..faszom..ennek toltam a demojával...
hát nemtom sztem az a FPS az inkább TPS éa a TPs meg vmi teljesen más...

hogyan kell lekicsinyíteni a képeket?<#fejvakaras>mer ez sztem nem lesz így yo<#shakehead><#hehe>

na így van FPS-be a géjm...

így meg TPS-be....

és van1profi kis távcsövünk is<#eljen>. Csak még nagyon az elején vok, de mosrt igyekszem elõre lopakodni és kinyírni a két õrt, aztán majd csinálok még, ha kell. Ja és itt a hóval sincs baj, mint a CoD2-be páran pampogtak érte. Szépen látszik, nem akad.

próbáltam már ide feltölteni a képfeltöltéssel de nekem sehogyse sikerült...

donoki: nyugi-nyugi...minnyá megyek és rakok képeket<#hehe>

képet is kéne berakni

Calver
sg.hu/forum.php? <#nyes>
van itt is 2 mega tárhelyed alapból

"The trees move. Do you not see it?"

úgy döntöttem,h ezt választom..de most megyek aludni,majd du-tán felrakok pár képet

neked meg akkor válaszlook...FPS és TPS<#hehe>..lehet változtatni a kamerát

aha,ok-.....thanks mindenkinek a feltöltõ oldalakat, Gabe neked meg az infot<#wave>..majd rakok be képeket akkor

Ja,asszem az volt.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

tudtommal az aurora watching volt az..bár azzal sem toltam...ez asszem vmi átdolgozás...

Gerbill
http://imagevenue.com/
Ez is egy jó feltöltõ oldal

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Ez a játék egyszer már kijött más néven,de most meg nem mondom mi volt az...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

http://www.pixupload.tk<--én ezt szoktam ahsználni...ÉN!!😄DD
TPS=Third Person Shotter...azaz az embernek csak a hátát látjuk(mint pl.Hitman,Max Payne..stb...) 😉

gúgli-n kerestem róla,de nuku..én a géjmrõl csinálnék,csak nemtok1feltöltõs oldalt se,ahová feltehetném a képeket..mer akkor betennék ide párat..te tudsz?egyébként gõzöm sincs, mi az a TPS....

lehet holnap felrakom a gépre és kiprobálom...azt majd rakok be "szkrínsottot"😄D
csak hogy más is lássa milyen...vagy te Dexantreal nem tudsz belineklni 1et 2-öt??

A hangulata yo,zene is, a játék is. Elején lehet váalsztani traininget, vagy begin game-t...én picit bele mentem a tariningbe,de aztán mégis a game... rögtön durr bele a közepébe, csak meghaltam azonnal<#vigyor2>. Lejjebb veszem eggyel a fokozatot és úgy már yo lesz, szal sztem yo kis játék, érdemes leszedni

Csuhai G
Hát én arra várok, hogy mondjatok valami véleméynt errõl, mert ha jó akor leszedem! 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

nah most akkor FPS vagy TPS..nekem már megvan...ki is irtam!!!😛 😄DD csak még nem probáltam!!

Higyjétek el nekem, hogy utána jártam a dolognak, de egyenlõre mindössze ennyi infot találtam a játékról:

Soldier Elite
Kiadó: DreamCatcher, Fejlesztõ: DreamCatcher
Platform: PC,
Típus: FPS, Lövöldözõs, TPS Akciójelenetekben gazdag taktikai lövöldözõs játék lopakodós elemekkel színesítve. Rettegj SWAT!
(forrás: Gamekapocs)

Szóval ennyi. Viszont már feltörték, pedig meg se jelent. Na igen..