39
Soldier Elite
-
karnokd #39 Üdv, akinek szaggat a játék, pedig modern gépe van, az állítsa át a processor affinity-t csak az első magra. -
rexplo #38 Halli!
Segítsetek.Hogyan kell beírni a cheat kódokat? -
Hellsing47 #37 de igen...csak ez az europai kiadás... -
#36 Heló,a Soldier Elite az nem az Aurora Watching?
-
haxoror #35 Vissza, az épületen keresztül kell menni hogy jobbról elérd az utolsó házat -
Lazlo #34 nemtom mitkell csinálni rögtön az első pályáról van szó pls valaki help. -
Lazlo #33 sziasztok :)
kinyírtam az összes őrt az utcsó háznál vok amibe van 1 muksó de nemtok odamenni elzárja az utat valami nem hókotró hanem valami jármű körbe nemtok menni nemtom merre kéne menni valaki help? -
#32 ez a tavalyi Aurora Watching európai kiadása... -
PeeVee #31 Hihi, leszedtem, asszem kipróbálom! -
strebacom #30 Köszi, minden infó érdekel:::::: -
Dexantreal #29 még elején vagyok és eddig csak meghaltam..annyi info van mindössze,amit első hsz-be leírtam..gamekapocs írt csak róla.. ha lesz még új hír, akkor szólni fogok -
strebacom #28 Sziasztok, amúgy milyen a game egy pár sor infót, please???
A képek jók!!! -
Dexantreal #27 hmmm,lehet,cska elsőre tűnt kisebbnek...tudom,hoyg belinkelni,csak gondoltam,ha egyenest a képet teszem be, úgy jobb.. de inkább maradok a linknél. -
Hellsing47 #26 nah basszus...el is rontottam
szal ugy hogy [url_]link[/url_] csak az _ <--iylen jelek nem kellenek!!! -
Hellsing47 #25 <--- csak a szóközök nem kellenek...de sztem nem kiseebb...ugyan akkora... -
Dexantreal #24 mármint úgy értem,hogy ezen mintha kisebb lenne.... -
Dexantreal #23 aha..hogy csináltad? -
Hellsing47 #22
-
Hellsing47 #21 nem IMG hanem URL kellett volna a képek elejére és végére!! -
Hellsing47 #20 nah..faszom..ennek toltam a demojával...
hát nemtom sztem az a FPS az inkább TPS éa a TPs meg vmi teljesen más... -
Dexantreal #19 hogyan kell lekicsinyíteni a képeket?mer ez sztem nem lesz így yo -
Dexantreal #18
na így van FPS-be a géjm...
így meg TPS-be....
és van1profi kis távcsövünk is. Csak még nagyon az elején vok, de mosrt igyekszem előre lopakodni és kinyírni a két őrt, aztán majd csinálok még, ha kell. Ja és itt a hóval sincs baj, mint a CoD2-be páran pampogtak érte. Szépen látszik, nem akad. -
Dexantreal #17 próbáltam már ide feltölteni a képfeltöltéssel de nekem sehogyse sikerült...
donoki: nyugi-nyugi...minnyá megyek és rakok képeket -
donoki #16 képet is kéne berakni -
#15 sg.hu/forum.php?
van itt is 2 mega tárhelyed alapból -
Dexantreal #14 úgy döntöttem,h ezt választom..de most megyek aludni,majd du-tán felrakok pár képet -
Dexantreal #13 neked meg akkor válaszlook...FPS és TPS..lehet változtatni a kamerát -
Dexantreal #12 aha,ok-.....thanks mindenkinek a feltöltő oldalakat, Gabe neked meg az infot..majd rakok be képeket akkor -
Gabe18 #11 Ja,asszem az volt. -
Hellsing47 #10 tudtommal az aurora watching volt az..bár azzal sem toltam...ez asszem vmi átdolgozás... -
#9 http://imagevenue.com/
Ez is egy jó feltöltő oldal -
Gabe18 #8 Ez a játék egyszer már kijött más néven,de most meg nem mondom mi volt az... -
Hellsing47 #7 http://www.pixupload.tk<--én ezt szoktam ahsználni...ÉN!!:DDD
TPS=Third Person Shotter...azaz az embernek csak a hátát látjuk(mint pl.Hitman,Max Payne..stb...) ;) -
Dexantreal #6 gúgli-n kerestem róla,de nuku..én a géjmről csinálnék,csak nemtok1feltöltős oldalt se,ahová feltehetném a képeket..mer akkor betennék ide párat..te tudsz?egyébként gőzöm sincs, mi az a TPS.... -
Hellsing47 #5 lehet holnap felrakom a gépre és kiprobálom...azt majd rakok be "szkrínsottot":DD
csak hogy más is lássa milyen...vagy te Dexantreal nem tudsz belineklni 1et 2-öt?? -
Dexantreal #4 A hangulata yo,zene is, a játék is. Elején lehet váalsztani traininget, vagy begin game-t...én picit bele mentem a tariningbe,de aztán mégis a game... rögtön durr bele a közepébe, csak meghaltam azonnal. Lejjebb veszem eggyel a fokozatot és úgy már yo lesz, szal sztem yo kis játék, érdemes leszedni -
#3 Hát én arra várok, hogy mondjatok valami véleméynt erről, mert ha jó akor leszedem! :) -
Hellsing47 #2 nah most akkor FPS vagy TPS..nekem már megvan...ki is irtam!!!:P :DDD csak még nem probáltam!! -
Dexantreal #1 Higyjétek el nekem, hogy utána jártam a dolognak, de egyenlőre mindössze ennyi infot találtam a játékról:
Soldier Elite
Kiadó: DreamCatcher, Fejlesztő: DreamCatcher
Platform: PC,
Típus: FPS, Lövöldözős, TPS Akciójelenetekben gazdag taktikai lövöldözős játék lopakodós elemekkel színesítve. Rettegj SWAT!
(forrás: Gamekapocs)
Szóval ennyi. Viszont már feltörték, pedig meg se jelent. Na igen..