A felhasználók egyharmada kreatív
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3D modellezõ segítségével készítek egy kinézetet az oldalamnak, amire aztán majd a lefényképezett/beszkennelt rajzaimat, saját zenéimet, irományaimat, papírmodelleimet, meg még egy csomómindent fel fogok pakolni.
Imho a cikk lényege alapvetõen ez lenne<#pardon1>#pardon1>
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Lehet, hogy ezt amúgy is csinálná, csak ha nem osztja meg senkivel akkor ez a tudás és kreativitás elvész.
Itt lép be az internet.
Szóval, szerintem a cikk teljesen helytálló.
NA NE RÖHÖGTESSÉ MÁ
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Én óvok mindenkit attól, hogy találkozzatok az én szabadjáraengedett fantáziámmal 😄 , azt senki sem úszná meg mély lelki megrázkódtatás nélkül. Néha még én sem... <#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Emiatt nem kell hazánkban is millió meg egy hasonló oldalt nyitni.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Pluszban az emberek basztatják a megavállalatokat, hogy hülyének nézik, meg kihasználják az embereket, de pénzt adnak egy kreténnek, hogy vegyen egy MAC G5-öst, ha szétrobbantja a régi gépét, és felrakja a netre.
Szánalmas. Emberek rinyálnak a benzin meg a kenyér ára miatt, de Izaura kiszabadítására meg Esmeralda szemmûtétjére gyûjtést szerveznek...
Asszem megboldogult Doughlas N. Adams mondotta: Az emberi intelligencia állandó, csak a Föld népessége növekszik. Láss csodát, igaza is van...
Ezek szerint itt is sok a kreatív ember: http://privi.hu/
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem