85
augusztus 31.
-
#45 Ez nem a Minden6ó című film koppintása? Nem láttam azt a filmet, de eléggé hasonlít a sztori..... -
#44 Egyébként ki Adam Sandler magyar hangja általában? És melyik az az Adam Sandleres film amit nem az szinkronizál aki a legtöbb Sandleres filmet? -
#43 kárh ez nemaz!ezértfogom letölteni:P -
#42 Volt szakadás a moziban bőven XD
Mondjuk jó kevesen voltak mert mindenki moziünnepes filmre ment. -
#41 -Tiktakot???
-Kapdbe ! És friss lesz a leheleted :D
ezen akkorát röhögtem:D -
#40 Nah most jöttem moziból. Kurvajó film volt! Rég volt olyan film ami ennyire megnevettetett és ami ennyire tetszett.
Sajnos Amerikában csak 2006 Október 10-én jelenik meg a DVD, és akkor Magyarországon kb November-December környékén fog. Pedig megnézném még párszor, mert biztos vannak még olyan poénok amiket nem fedeztem fel. -
Csaba007 #39 http://www.opensubtitles.org/hu/search/imdbid-389860/sublanguageid-hun itt asszem van hozzá felirat!!! -
#38 Nagyon jó film mindenkinek csak ajánlani tudom -
#37 Nagyon jó film mindenkinek csak ajánlani tudom -
raptorvp #36 Nekem is a Rustleres verzióhoz kéne felirat. Köszi! -
#35 az 1 cd-s rustler-hez kellene felirat nekem! megköszönném! -
#34 Nemsokára kint lesz, volt egy kis hiba. -
#33 feliratok.hu-n van felirat, de attól függ miyeln verzióhoz keresel -
#32 hosszupuskán nem találtam feliratot
-
#31 magyar nyelvű előzetes -
Tetovator #30 hosszupuska.sytes.net
:D:D:D -
#29 Felirat már van a hosszupuskán. -
amdrula #28 Megnéztem a filmet, kicsit minden6ósabbra számítottam.
Tényleg nem egy klasszikus, de nem rossz.
Nem akarok (még:D) spoilerezni, szal itt abba is hagyom. -
#26 bitzone-ról szedem
azé kösz -
#25 nemtom:( feliratok nál megnéztem, nem volt, a nevesebb torrentoldalakon meg még nincs click...
off.: láttad tegnap a 24-et? mert nekünka cool elment, amdj az egész kábel:( nagy vihar vót -
#24 biztos nincs?
-
#23 az szar ügy
-
#22 sztem nincs -
#21 csá én most töltöm ezt: Click.XviD.TS-RUSTLERS
ehhez van már felirat?
linket tenksz -
#20 cikk az sg-n -
Landor #19 nos.. 4 nap alatt lejött dc-ről..
elkezdtem nézni és rájöttem hogy már láttam.. :] -
#18 az a hurok nekme is kell:D -
Landor #17 Valaki dobj pls egy elérhetőséget privibe, hogy megbeszéljük a részleteket a film átvitelének a módjáról! -
jefferson83 #16 Valakinek biztos megvan, mert nekem is megvolt, de sajna törölve lett (mint említettem jó film, de nem egy klasszikus :) -
Landor #15 nincs meg valakinek hundub? -
jefferson83 #14 Katt. -
Landor #13 melyik film az a Hurok?
port.hu-n nem találtam -
jefferson83 #12 Ez tetszik. Nagyon sok film irreális dolgokra alapul. A hurok tényleg jó film volt az egyszernézhetős kategóriában. -
#11 mikor film az? -
#10 Pedig van. Az előbb írtam hogy a Hurok jó film volt csak nem éppen vígjáték.Az kb ezt dolgozta fel. -
#9 miből? egy ilyen irreális dologból, hogy van egy időt szabályozni tudó távkapsz? hát nem hiszem, hogy ebből egy komoly filmet kéne csinálni -
#8 kicsit minden6ó-s:P
nekem
de jónak néz ki -
Dougie #7 kár hogy vígjátékot csinálnak belőle, ebből többet is ki lehetne hozni... -
#6 A Hurok jó volt ez jobb lehet. -
#5 jah mikor veri a pofáját, azt monjda hogy hű de fáj a fejem:D:D