85
augusztus 31.
-
#85 Adam Sandler egyik legjobb filmje az 50 első randi mellett.
Sajnos azóta zuhanórepülésben van a filmjeinek a színvonala. -
#84 A robotkutyás? XD Az lol! Meg mikor baseballoznak! XDD -
#83 ááá kevin o'doyle a kis bunkó a szomszédból:D -
#82 Én is! :S De sztem természetes! -
#81 Hát én a végén megkönnyeztem. -
#80 hohó! BUÉK előszöris! Majdnem duplán! De azért mégsem!
Egy kérdésem lenne! Ti sírtatok ezen a filmen? -
noral #79 Ez a film el lett találva. Nagyon. Igazából csak most figyeltem fel Adam Sandler-re úgy valóban, és elkezdtem nézni a többi filmjét is és nagyon tetszenek. A film vége tényleg elgondolkodtató, sajnos én is hajlamos vagyok az efféle viselkedésre. -
#78 hát ja.. a film utáni 1 napban még talán tart is a hatás. Aztán ugyis azt csinálja, amit csinált eddig, vagy amire kényszerül, függetlenül hogy látta-e ezt a filmet vagy nem.
De azért nekem is bejött, az ucsó perszeket leszámítva. -
TommoT #77 nekem tetszett
(mondjuk te már biztos több filmet láttál, mint én :))
még ha túl magyarázós is, akkor is elég hatásosan jön le a "tanulság"
belegondolni is rossz kimaradni gyerekem egész gyerekkorából
talán így többen elgondolkoznak a nagybetűs Életen :) -
Csaba007 #76 Most láttam én is és nagyon jó Film!!
Egészen meghatott engem is!!!
Egyetártek DVD-n nekem is kell majd!! -
#75 Nekem csak most sikerült megnézni a filmet, de nagyon tetszett!!! -
#74 Zseniális film.
Egyszerre szórakoztató és megindító. Nagyon jó benne minden. Fényképezés, hang, színészi játék, minden a helyén van!!!
Amint kijön DVD-n, jöhet a markomba :)
Egyébként a film témája sok embernek lehetne tanulságos. Körülöttem sok embernek tudnám a figyelmébe ajánlani, de úgy se néznék meg, mert nincs idejük. :) -
#73 Pár hete én is láttam ezt a filmet. Nekem nagyon tetszett! -
winnie #72 annyira ameirkáner a dolog, annyira túlmagyaráztak, szerintem... -
#71 Most néztem meg. Fuh, hát a vége az nagyon jóra sikeredett, teljesen meghatódtam. Nagyon jól meg lett írva a forgatókönyv. Első fele halálra röhögés, második fele komoly lelki trauma számomra, viszont a legvégére nem sikerült nagyon ütős poént dobni, csak az a szokásos amerikai heppiend. De mindenesetre mászthev. -
#70 ÁáááÁÁ kösz!Most egésznap ez fog szólni:D -
gotenks3456 #69 hy kajak nem tod senki a filmhez feliratott 1 oldalon please...... before thx -
Seten #68
Én is arra várok. Majd a feliratok.hu-n nézd meg később!
-
React #67 Én azt hittem u2 szám, de nem... : New Radicals - you get what you give :) -
gotenks3456 #66 hy all pls valaki mondja már meg nekem honnan tok szed ni feliratott a clickhez mert seol nem találok:( előre iss thx
-
#65 Megnéztem..Nem az:D -
#64 Click VHS SCREENER XViD-PUKKA
Screens:
http://q3m.info/imghost/reg/images/1295screen%201.jpg
http://q3m.info/imghost/reg/images/9912screen%202.jpg -
#63 valami u2 szám... -
#62 Énis megnéztem.Elég jófilm.De egy kérdésem lenne.A film végén lévő zenének mi a címe,és az előadója?Htx előre is a választ. -
Lonesome Jim #61 Egy hete láttam a filmet, és azóta töltöm lefelé torrentről. Hát igen, az adatátvitel nem a legpengébb..
Amúgy ez egy tök jó film a maga kategóriájában! Még azt is rá lehet fogni, hogy igényesen meg van csinálva, a jövőben játszódó jeleneteknél pl. tök jó, hogy létező koncepcióautókat mutattak (a legtöbb filmben csak ilyen tipikus 'jövő autó' sablonok szoktak lenni) ... Lehet rajta röhögni, a vége pedig egész komolyra sikeredett. ;) -
React #60 Köszi :) -
#59 http://www.stlyrics.com/c/click.htm -
#58 Adam nagyon jól el volt maszkírova öregre. :D -
React #57 Valaki esetleg nem tudja, hogy a film végén- mikor jött le a stáblista -... mi volt annak a u2 számnak a címe? -
#56 most neztuk meg... szerintem nagyon jol meg lett csinalva
-
moziplakat #55 Ha érdekel távkapcs plakát vagy más plakát írj!
[email protected] -
#54 irtam neked privit hol lehet letölteni szinkronosan !! -
Prof William #53 Ráadásul a vizimentők királya a szőrös mellű félisten David Hasselhoff is szerepel. Azon a fickón már csak röhögni tudok. A Spongyabobban is hogy égette magát... -
#52 Van már szinkronos letölthető verzió! -
#51 Evvel a mondanivalóval én is így vagyok. Elég sokat üzen a film... -
#50 Tegnap néztem meg...
sztem nagyon jó kis film...
van mondanivalója is...
párszor majdnem összevizeltem magamat a röhögéstől :)
szal aki nem feleslegesen akarja eltölteni az idejét az mindenképp nézze meg ! -
kék #49 Péntek este néztem meg, és nagyon jól kikapcsolódtam! Elég sokan voltunk a moziban, mindenki jót derült a filmen. Nekem a végén az a megható jelenet is nagyon tetszett, mikor Sandler a fia után megy. -
#48 jah jó megvan :P Csőre Gábor, hogy mért nem tudtam eddig ezt... pedig cartman hangját is ő adja... pfff mekkora hülye vagyok -
#47 Senki? -
#46 nem