325
-
Bullitt #45 Na az ilyen marhákat utálom. Rögtön elkezd lámázni, amint vmi neki nem tetszik, és közben meg ő maga a láma. Gondolkozz már el miért is lett akkora siker a Taxi "filmsorozat". Tényleg miért kell a másikat fikázni emiatt? Nem kell akkor a témához hozzászólni.. -
#44 Sztem jó az új zenéje. -
Csaba007 #43 Szerintem is elég fura a 407 es, egyébként a zenéje most mért lett a Black eyed Pease? mért nem maradt az eredeti:((
Nállunk is februárban lesz??? vagy késik jópár hónapot? -
#42 Jah,nekem is elégé fura hogy ez van a filmbe. Az elözökbe is más más volt mindig, de azok hasonlitotak egymásra. Még meg kell szoknom!:) -
#41 Nem lesz rossz ez, mindegyik tetszett eddig.De valahogy a 407-essel nem vagyok kibékülve.Oldalról és hátulról gyönyörű, de az eleje...
Nagyon nem jó irány ez szerintem a Peugeotnál, nagyon ronda az összes kocsi eleje... -
#40 2007 Február 14 van oda írva szetem a végére. -
Szabi1991 #39 előzetes... -
Szabi1991 #38
-
#37 egyébként meg #23 -
Csaba007 #36 http://www.imdb.com/title/tt0804540/ jólvan na! -
Szabi1991 #35 -
#34 hát ja, beszüntethetnék már a 18 éven aluliak regelését az SGre
tisztelet az aprocska kivételnek -
Csaba007 #33 Szüntessék már meg ezt a topicot!:D -
#32 Elegünk van már belőled nem érted????????? Midnen filmes topicban ugyanazt a kérdést teszed fel. Nemismered a GOOGLE-t bazdmeg????????
Valamelyik moderátor adjon már neki pár büntetőpontot hátha attól megtanul viselkedni. -
#31 Agyamra mész....
Szerintem most már tényleg húzd meg magad....ez már a sokadik topic ahol bemutatod milyen béna vagy olvasni.
Ha lusta vagy olvasni, kerüld a netet, de ezt a helyet alapból...csak az emberek idegeit baxod fel! -
Dracco #30 Cervusztok.
Szóval akkor lesz negyedik rész?
-
Csaba007 #29 Láma vagy te igazán tudhatnád hogy mit írsz te szar akkor meg minek van ez a fórum ha semmi értelem igazán goldolkozhatnál hohy kit lámázol!!!!!!!!! -
#28 rengeteg LÁMA fej szted mit jelent???
hogy kurva nagy LÁMA vagy ! -
#27 áh, semmit... -
Csaba007 #26 ez mit jelent? -
#25 -
Csaba007 #24 Lesz tényleg Taxi 4 ??? vagy ez is ilyen kamu? -
#23 egyik
másik -
david508 #22 eddig mind a három tetszett. remélem a 4 is olyan jó lesz mint az elöző három -
#21 Mehetsz a faxomba....lámázd a jóédes..... -
#20 3 iszonyatosan szar volt. de pont ilyen szánalmasan nyomorék emberek ültek a moziban, azok meg minden hülyeségen nevettek. volt például az amikor a rendörfőnök hátraesik a székkel. húú.. micsoda vitsz! óvodások sem nevetnek rajta, azok mellettem meg a térdüket csapkodták. szánalmas. -
#19 jó volt mind 3 rész, rohadt nagyokat tudtam röhögni rajtuk, bár a 3-ban a lánctalpas cucc tényleg túlzás volt. -
#18 jah a zenéi nagyon jók voltak. Főleg az 1-nek... -
#17 :DDDDDDDDDDD -
#16 A második és a harmadik rész is már nézhetetlen volt, mi a francnak negyedik rész???
Ja tudom! Valakik megint pénzt fognak keresni -
#15 Nekem a zenéi tetszenek a legjobban. -
#14 Lànctalp rész télleg nem kellet volna de amugy az osszes rész utos vigjàték, nekem kulonosebben a taxi 2 tetszett.
Szerintem nem jelenik meg manapsàg annyi jo uj otlet hogy egy ilyen rokabornek ne orulnének az emberek. -
#13 Mért?
én szeretném ha lenne!
Nekem tetszett mind a 3!
Ha már a tulzásokrol beszélünk,az tényleg az,mikor a 3.részben a taxi kerekei eltünnek és helyett lánctalpon megy a verda!
-
#12 Nekem azért teccenek a részek bár van pár eröltetett rész!
Meglátjuk mi sül ebböl ki! -
Vlala #11 Pont erről beszélgettünk a 3-as után, hogy a 4-ben már biztosan úszni is tudfni fog. Bár, már kicsit únom a hülye rendőr - hülye bűnöző - f..agyerek taxis felállást. -
Shadow_THH #10 a 3 eszméletlen gáz volt, aztán megnéztem mégegyszer de már tv-ben. teljesen más volt a vége és raktak bele egy csomó új részt. azokon már jót röhögtem, ennek ellenére nagyon eröltetett -
De jó is ha valaki még nem nőt ki a gyerekkorból :))))
Taxi 4hez meg ha lesz.... hát sok sikert biztos iszonyatosan nagy siker lesz....az óvodában és a 14év alattiak körében...(tiszetelet a kivételnek) -
#8 Hány bőrt akarnak még erről lehúzni... 1 tényleg nagyon jó volt, de a folytatások már nagyon eröltetettek voltak... -
Shadow_THH #7 most az lesz hogy megnyom egy gombot és miutána felváltott 2-esbe 400ról keresztül fúr a föld középpontján és kijön a másikon, közben meg kiabálja, hogy 'Szákröblő Omlet dü fromázs!4' :c -
#6 hüp hüp barbatrükk