325
  • Bullitt
    Na az ilyen marhákat utálom. Rögtön elkezd lámázni, amint vmi neki nem tetszik, és közben meg ő maga a láma. Gondolkozz már el miért is lett akkora siker a Taxi "filmsorozat". Tényleg miért kell a másikat fikázni emiatt? Nem kell akkor a témához hozzászólni..
  • Web mester
    Sztem jó az új zenéje.
  • Csaba007
    Szerintem is elég fura a 407 es, egyébként a zenéje most mért lett a Black eyed Pease? mért nem maradt az eredeti:((
    Nállunk is februárban lesz??? vagy késik jópár hónapot?
  • Web mester
    Jah,nekem is elégé fura hogy ez van a filmbe. Az elözökbe is más más volt mindig, de azok hasonlitotak egymásra. Még meg kell szoknom!:)
  • zolo
    Nem lesz rossz ez, mindegyik tetszett eddig.De valahogy a 407-essel nem vagyok kibékülve.Oldalról és hátulról gyönyörű, de az eleje...
    Nagyon nem jó irány ez szerintem a Peugeotnál, nagyon ronda az összes kocsi eleje...
  • Web mester
    2007 Február 14 van oda írva szetem a végére.
  • Szabi1991
    előzetes...
  • Szabi1991

• bertino
    egyébként meg #23
  • Csaba007
    http://www.imdb.com/title/tt0804540/ jólvan na!
  • Szabi1991
  • bertino
    hát ja, beszüntethetnék már a 18 éven aluliak regelését az SGre
    tisztelet az aprocska kivételnek
  • Csaba007
    Szüntessék már meg ezt a topicot!:D
  • David01
    Elegünk van már belőled nem érted????????? Midnen filmes topicban ugyanazt a kérdést teszed fel. Nemismered a GOOGLE-t bazdmeg????????

Valamelyik moderátor adjon már neki pár büntetőpontot hátha attól megtanul viselkedni.
  • Magoo
    Agyamra mész....
    Szerintem most már tényleg húzd meg magad....ez már a sokadik topic ahol bemutatod milyen béna vagy olvasni.
    Ha lusta vagy olvasni, kerüld a netet, de ezt a helyet alapból...csak az emberek idegeit baxod fel!
  • Dracco
    Cervusztok.

Szóval akkor lesz negyedik rész?
  • Csaba007
    Láma vagy te igazán tudhatnád hogy mit írsz te szar akkor meg minek van ez a fórum ha semmi értelem igazán goldolkozhatnál hohy kit lámázol!!!!!!!!!
  • InfectedMann
    rengeteg LÁMA fej szted mit jelent???
    hogy kurva nagy LÁMA vagy !
  • bertino
    áh, semmit...
  • Csaba007
    ez mit jelent?
  • bertino
  • Csaba007
    Lesz tényleg Taxi 4 ??? vagy ez is ilyen kamu?
  • bertino
    egyik

másik
  • david508
    eddig mind a három tetszett. remélem a 4 is olyan jó lesz mint az elöző három
  • Peck
    Mehetsz a faxomba....lámázd a jóédes.....
  • Gladiator
    3 iszonyatosan szar volt. de pont ilyen szánalmasan nyomorék emberek ültek a moziban, azok meg minden hülyeségen nevettek. volt például az amikor a rendörfőnök hátraesik a székkel. húú.. micsoda vitsz! óvodások sem nevetnek rajta, azok mellettem meg a térdüket csapkodták. szánalmas.
  • Sanyix
    jó volt mind 3 rész, rohadt nagyokat tudtam röhögni rajtuk, bár a 3-ban a lánctalpas cucc tényleg túlzás volt.
  • banok
    jah a zenéi nagyon jók voltak. Főleg az 1-nek...
  • B0B0
    :DDDDDDDDDDD
  • B0B0
    A második és a harmadik rész is már nézhetetlen volt, mi a francnak negyedik rész???

Ja tudom! Valakik megint pénzt fognak keresni
  • Duddits
    Nekem a zenéi tetszenek a legjobban.
  • Tomalak
    Lànctalp rész télleg nem kellet volna de amugy az osszes rész utos vigjàték, nekem kulonosebben a taxi 2 tetszett.

Szerintem nem jelenik meg manapsàg annyi jo uj otlet hogy egy ilyen rokabornek ne orulnének az emberek.
  • Tarajos Sül
    Mért?

én szeretném ha lenne!
    Nekem tetszett mind a 3!
    Ha már a tulzásokrol beszélünk,az tényleg az,mikor a 3.részben a taxi kerekei eltünnek és helyett lánctalpon megy a verda!
  • Web mester
    Nekem azért teccenek a részek bár van pár eröltetett rész!
    Meglátjuk mi sül ebböl ki!
  • Vlala #11
    Pont erről beszélgettünk a 3-as után, hogy a 4-ben már biztosan úszni is tudfni fog. Bár, már kicsit únom a hülye rendőr - hülye bűnöző - f..agyerek taxis felállást.
  • Shadow_THH
    a 3 eszméletlen gáz volt, aztán megnéztem mégegyszer de már tv-ben. teljesen más volt a vége és raktak bele egy csomó új részt. azokon már jót röhögtem, ennek ellenére nagyon eröltetett
  • JohnnySmith

De jó is ha valaki még nem nőt ki a gyerekkorból :))))

Taxi 4hez meg ha lesz.... hát sok sikert biztos iszonyatosan nagy siker lesz....az óvodában és a 14év alattiak körében...(tiszetelet a kivételnek)
  • zaki
    Hány bőrt akarnak még erről lehúzni... 1 tényleg nagyon jó volt, de a folytatások már nagyon eröltetettek voltak...
  • Shadow_THH
    most az lesz hogy megnyom egy gombot és miutána felváltott 2-esbe 400ról keresztül fúr a föld középpontján és kijön a másikon, közben meg kiabálja, hogy 'Szákröblő Omlet dü fromázs!4' :c
  • DJ Skyline
    hüp hüp barbatrükk