Taxi 4

← ElőzőOldal 7 / 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
<#lama><#lama><#lama><#lama><#lama><#lama><#lama><#lama><#lama>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Lesz tényleg Taxi 4 ??? vagy ez is ilyen kamu?

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

eddig mind a három tetszett. remélem a 4 is olyan jó lesz mint az elözõ három

Peck
Mehetsz a faxomba....lámázd a jóédes.....<#violent><#boxer>

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

Gladiator
3 iszonyatosan szar volt. de pont ilyen szánalmasan nyomorék emberek ültek a moziban, azok meg minden hülyeségen nevettek. volt például az amikor a rendörfõnök hátraesik a székkel. húú.. micsoda vitsz! óvodások sem nevetnek rajta, azok mellettem meg a térdüket csapkodták. szánalmas.

Sanyix
jó volt mind 3 rész, rohadt nagyokat tudtam röhögni rajtuk, bár a 3-ban a lánctalpas cucc tényleg túlzás volt.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

banok
jah a zenéi nagyon jók voltak. Fõleg az 1-nek...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

B0B0
:DDDDDDDDDDD <#eljen>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
A második és a harmadik rész is már nézhetetlen volt, mi a francnak negyedik rész???

Ja tudom! Valakik megint pénzt fognak keresni

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Duddits
Nekem a zenéi tetszenek a legjobban.

Tomalak
Lànctalp rész télleg nem kellet volna de amugy az osszes rész utos vigjàték, nekem kulonosebben a taxi 2 tetszett.

Szerintem nem jelenik meg manapsàg annyi jo uj otlet hogy egy ilyen rokabornek ne orulnének az emberek.
Tarajos Sül
Mért?

én szeretném ha lenne!
Nekem tetszett mind a 3!
Ha már a tulzásokrol beszélünk,az tényleg az,mikor a 3.részben a taxi kerekei eltünnek és helyett lánctalpon megy a verda!
Web mester
Nekem azért teccenek a részek bár van pár eröltetett rész!
Meglátjuk mi sül ebböl ki!

Pont errõl beszélgettünk a 3-as után, hogy a 4-ben már biztosan úszni is tudfni fog. Bár, már kicsit únom a hülye rendõr - hülye bûnözõ - f..agyerek taxis felállást.

a 3 eszméletlen gáz volt, aztán megnéztem mégegyszer de már tv-ben. teljesen más volt a vége és raktak bele egy csomó új részt. azokon már jót röhögtem, ennek ellenére nagyon eröltetett

http://www.lohere.net - a MagyarChan

JohnnySmith
<#lama><#taps><#lama><#taps><#zavart2><#idiota>
De jó is ha valaki még nem nõt ki a gyerekkorból :))))

Taxi 4hez meg ha lesz.... hát sok sikert biztos iszonyatosan nagy siker lesz....az óvodában és a 14év alattiak körében...(tiszetelet a kivételnek)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

zaki
Hány bõrt akarnak még errõl lehúzni... 1 tényleg nagyon jó volt, de a folytatások már nagyon eröltetettek voltak...

most az lesz hogy megnyom egy gombot és miutána felváltott 2-esbe 400ról keresztül fúr a föld középpontján és kijön a másikon, közben meg kiabálja, hogy 'Szákröblõ Omlet dü fromázs!4' :c

http://www.lohere.net - a MagyarChan

DJ Skyline
hüp hüp barbatrükk

Csuhai G
:DDD

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

DJ Skyline
jaj ne!<#gonosz1>
már a 2,3 is tele volt erõs túlzásokkal! vajon mi lesz a 4-ben? pikk pakk ûrkomp lesz belõle,vagy tengeralattjáró?<#szomoru2>

Matthew Prosac
lál

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Starts shooting mid June 2006 in France

Ezért tényleg érdemes volt topikot nyitni neki...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Peck
http://msn-uk.imdb.com/title/tt0804540/

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

← ElőzőOldal 7 / 7